Co ten Cieślak wyprawia to się w głowie nie mieści :/ Co on liczy że w ostatniej serii też mają nasi dupy dać by łaskawie jokera dać ? Nie wiem gdzie on ma oczy.
Gollob tragedia. Jeździ jak dupa węża. Wstyd.
Speedway World Cup
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
-
Speedway Fan
- Senior
Re: Speedway World Cup
Ale final i mamy zloto !!
brawo POLSKA !!
brawo POLSKA !!
Co za emocje, a jaka radość. POLSKA POLSKA POLSKA!!!
Teraz czas na Miszkolc.
Teraz czas na Miszkolc.
- tezetomaniak
- Trener
TO JEST KAPITAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja pier*dole ! umarłem prawie przed kompem jak oglądałem ostatni bieg..... dla takich chwil sie zyje...
Pierwszy raz zwatpilem w Golloba.. i czuje sie z tym teraz bardzo zle
Co nie zmienia faktu, ze mielismy dzisiaj w sumie tylko Jarka i.. fure szczescia. Jak niegdys u nas z Opolem, tak dzisiaj w Lesznie deszcz uratowal nam nie tylko medal.. ale mistrzostwo swiata. Ostatnie 3 biegi ogladalem na stojaco, nie pamietam kiedy ostatnio przezywalem tak zawody zuzlowe. Szkoda mi jednak cholernie Adamsa, ktory to juz raz zawodzi w takim momencie ? No ale coz, to nie nasz problem. Brawo Chlopaki !!
Mam nadzieje, ze ten sukces zostanie doceniony !
Po 23 biegu zadałem sobie pytanie jak tu nie być rasistą... Brawo POLACY, jesteśmy mistrzami 
Naczelny obrońca Karola Barana.
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Tez rzucilem, kilka cierpkich slow w kierunku Lindbaecka 
no ale zaraz pozniej, Łaguta pokazal, ze Slowianie musza trzymac sie razem, dlatego bardzo mi szkoda, ze zabraklo im punktu do medalu(bo to, ze Emil by wygral dodatkowy jestem pewien).
Ciekawe tez, czy Crump sobie zdaje sprawe, ze glownie jego 3 w ostatniej serii, pozwolila Polakom odrobic straty i zdobyc medal.
Takich emocji na zuzlu juz dawno nie przezywalem, Gratulacje dla calej druzyny!
no ale zaraz pozniej, Łaguta pokazal, ze Slowianie musza trzymac sie razem, dlatego bardzo mi szkoda, ze zabraklo im punktu do medalu(bo to, ze Emil by wygral dodatkowy jestem pewien).
Ciekawe tez, czy Crump sobie zdaje sprawe, ze glownie jego 3 w ostatniej serii, pozwolila Polakom odrobic straty i zdobyc medal.
Takich emocji na zuzlu juz dawno nie przezywalem, Gratulacje dla calej druzyny!
Brawo Tomek. Całe zawody jechał kiepsko aż żal było patrzeć, ale w ostatnim biegu złapał się za jaja i wygrał bieg. BRAWO POLSKA.
Niesamowita ta koncowka.
I niesamowity fart Cieslaka, ktory mimo wszystko pokazal kawal nieudolnosci trenerskiej dzisiaj.
ALE BRAWA ZA WALKE DO KONCA PANOWIE!
I niesamowity fart Cieslaka, ktory mimo wszystko pokazal kawal nieudolnosci trenerskiej dzisiaj.
ALE BRAWA ZA WALKE DO KONCA PANOWIE!
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Szwedzkie media :dramatyczna koncowka zuzlowego maratonu
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... -maratonu/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... -maratonu/
RadeKas pisze:
No w sumie wygrał tylko DPŚ. Cóż za brak umiejętności...
Jego fart nie polegal na tym ze wygral, tylko na tym ze mogl uzyc Jokera po tym jak zmarnowal 3 idealne okazje do zrobienia tego. Zalapal?
Richie Faulkner: