Nie doceniacie PUKa. Iversen to jest juz b.dobry zawodnik, jezdził u nas w wygrał nam piekielnie trudny mecz w Lesznie , (11pt. z taśmą) , ale miał troche zawolny sprzet na ekstraligę. Moim zdaniem w tym roku to zdecydowanie bedzie rewelacja I ligi i zakontraktowanie go wg. było strzałem w dziesiątkę. Po cichu liczylem ze bedzie zmiennikiem Andersena w WTSie , ale zawsze mamy na zapleczu Lindbaecka... w kazdym razie on bedzie mocny.
Mark Loram ma kontuzje i na szybki powrót sie nie zanosi. Kenneth Bjerre , po tym co pokazał na IMŚJ we Wrocławiu, jest niezwykle utalentowany i już mocny , ale brakuje mu troche doświadczenia, i często głowy na torze. Ale też zapewne srednia ponizej 2,0 mu nie grozi, w I lidze...
Peter Karlsson jest doświadczony , rutyna i te sprawy , ale bedzie gasł z roku na rok. W tym roku pojdzie srednia lekko w dol i tak z roku na rok - wiek robi swoje.
Jesper Jensen to wielka niewiadoma. W roku 2004 widziałem go tylko na GP Europy i piorunującego wrazenia nie zrobił...jedyne czym sie wyróżnił to to że wybierał motocykle na zawody/biegi ... wahadełkiem

Ale zobaczymy.
Bo Brhel też juz sędziwy pan , i tak tez bedzie jezdził...kokosów się nie spodziewam.
Matej Ferjan...masakra ;/ Kto go zatrudnił ? ;/ On sie nie nadaje...
Magnus "Zorro" - soldiny ligowiec, i zapewne tak tez bedzie punktował.
Charlie Gjeede - cieniutko, ale może sie przełamie?;/
Mikael Max - zdecydowanie b.mocny. Bedzie szalał - co do tego nie mam wątpliwości.