Speedway World Cup

liga polska, ligi zagraniczne, GP
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

Speedway World Cup

#1 Postautor: piwo__ » 23 czerwca 2009, o 19:13

Witam!
Wiem, ze to nie do konca temat nadajacy sie tu, na forum lubelskie, ale jak cos to prosze o przeniesienie we wlasciwe miejsce.

Ale do rzeczy. Czy jest ktos kto wybiera sie na polfinal do Peterborough? Pytam czysto teoretycznie. Ja bede :p i ciekawi mnie czy jest szansa na spotkanie 'swoich' ;)

A zeby nie bylo, ze temat niepotrzebny to jak myslicie jakie mamy szanse? Chyba jedyne obawy powinny byc ze strony Kangurow, bo nie sadze zeby Slowency czy nawet gospodarze trzymali dystans do naszych.

Pozdrowienia
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

Re: Speedway World Cup

#2 Postautor: Speedway » 23 czerwca 2009, o 20:15

Czytałem wywiad z Cieślakiem, który mówi że szykują się tam niezłe jaja bo... jedyni którzy chcą wygrać to Anglicy.

Kangury spostrzegli, że dotychczas wygrywali 1/2 a w finale byli słabo spasowani i dostawali łomot. Więc chcą jechać w barażu.
Polacy też się nie rwą do 1 miejsca. W barażu zawsze można rozwalić Angoli i kogoś tam jeszcze, poćwiczyć, wybrać optymalny skład itp. No i finansowo same plusy dla organizatora.

Więc Cieślak stwierdził że plan Polski jest następujący: Jechać o 2 miejsce, chyba że Kangury nie zechcą wygrać to wtedy musi Polska, żeby nie trafić na nich w barażu :D
Obrazek

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#3 Postautor: piwo__ » 23 czerwca 2009, o 20:32

Anglicy moze i chcieliby wygrac tylko kim oni maja jechac :P Nawet u siebie moga dostac lomot od Zagarow.
Co do naszych to troche takie plany naszego trenejro mnie nie raduja, bo ide tam zeby zobaczyc wygrana (mam nadzieje) ale z drugiej strony ciekawiej bedzie ;D Jakies emocje. Choc na tym torze jedyne emocje jakie widzialem to Monstertrucki rozpizdzajace samochody... A w wiekszosci to jak na starcie sie potoczy tak sie czesto konczy. No ale moze sie nie znam.
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#4 Postautor: Speedway » 30 czerwca 2009, o 11:50

Tomasz Gollob, Jarosław Hampel, Rune Holta, Piotr Protasiewicz, Adrian Miedziński i Sebastian Ułamek pojadą w DPŚ. A przynajmniej 5 sposrod nich. Troszkę to wygląda ubogo ale chociaz wybrał Shrek tych będących w gazie a nie jakeigoś Kasprzaka za zasługi
Obrazek

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#5 Postautor: tezetomaniak » 30 czerwca 2009, o 12:44

Tylko czy Miedziak w gazie jest lepszy od Kasprzaka na własnym torze ;>