Organizacja zawodów w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#26 Postautor: mikas » 11 kwietnia 2006, o 14:52

JAG pisze:
mikas pisze:Figiel cos wspomniał o kolejkach po bilety, akurat to nie było problemem bo było otwartych wiele kas i bez kolejki można było kupić bilet czy program, kolejki niestety były dopiero przy wejściu na stadion :(

Mikas nie pisz jak nie wiesz!ja sama stałam 30 min w kolejce po bilet.musze powiedziec ze niektóre panie sprzedajace nie powinny sie tym zajmować bo idzie im to jak po górkę,nie wiem po co wdaja sie w dyskusje z kibicami zamiast sprzedawać.
proponuje żeby przy kazdej kasie wywiesic wołami napisaną informacje komu przysługuje jaki bilet bo dopytywanie się przez niektórych kibiców strasznie wszystko spowalnia

Jak sie przychodzi 40 minut przed meczem to nie dziwne. Ja kupiłem program w kasie bez zadnej kolejki i do innych kas tez kolejek nie było na jakies niecałe 1,5 godziny przed meczem. Wiele osób stało wtedy w kolejkach ale do wejscia a nie do kas, do kas kolejek nie było.
Poza tym nie odniosłem sie do kolejek tylko do tego że napisał, że nie wszystkie kasy były otwarte co jest nieprawdą. Przy parku maszyn były otwarte 3 kasy, kolejna między bramami wejsciowymi + kasy przy drugiej bramie. Jeszcze po godz. 13.30 do żadnej z tych kas nie było kolejek.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#27 Postautor: kilar » 11 kwietnia 2006, o 14:55

ja zrobie takie male zestawienie:

1.co bylo dobrze - powinno to byc na kazdym meczu:
a) zawodnicy (w przeciwienstwie do poprzedniego sezonu, gdzie bylo to rzadkoscia) na prezentacji jechali samochodem
b) spiker zachecajac kibicow do wykrzykiwania nazwisk zawodikow podgrzewal atmosfere na trybunach
c) muzyka na wyjsciu zawodnikow (temat oklepany na forum w zimie) rowniez jest dobrym rozwiazaniem

2. co bylo zle, co trzeba zmienic lub wprowadzic:
w zasadzie mozna sie jedynie przyczepic do tych ogromnych kolejek przed stadionem i braku muzyki miedzy biegami. To byl "tylko" mecz z Krosnem, natomiast gdy goscic bedziemy Ostrow lub Zielona Gore, jestem przekonany, ze ludzi przyjdzie zdecydowanie wiecej (zakladam ladna pogode i dobre wyniki osiagane przez TZ we wczesniejszych meczach).

JAG
Senior

#28 Postautor: JAG » 11 kwietnia 2006, o 15:08

Mikas nie każdy i nie zawsze może przyjść na 1,5godz. przed meczem. nie rób też ze mnie głupiego,nie wiem co zamierzałeś przekazać nam swoim wpisem ale czarno na białym pisałes ze nie były problemem kolejki po bilety i bez kolejki mozna było je kupić.o godzinie tam nie wspominałeś więc nie dziw sie ze potraktowałam twój wpis tak a nie inaczej
:),czasami :(

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#29 Postautor: mikas » 11 kwietnia 2006, o 15:25

Dziwie się, gdy ktoś ma pretensje że są kolejki gdy nie przychodzi odpowiednio wcześniej. Jeszcze nikt nie wymyślił takiego sposobu aby wpuścić na jakiś obiekt dwoma bramami kilka tysięcy ludzi w 20 minut czy pół godziny bez kolejek. To że były kolejki to na pewno nie jest wina zbyt małej ilości kas, bo z tego co wiem wszystkie były otwarte i to dosyc wcześnie.
Rozumiem pretensje o zbyt późne otwieranie bram, ale o kasy naprawde pretensji miec nie powinniśmy, bo były otwarte wszystkie. Popieram jednak Twoj pomysł aby przy kasach była informacja o tym komu przysługują jakie bilety, chociaż nie sądze aby to znacząco wpłyneło na szybkość sprzedaży i kolejki, bo uzyskanie informacji na ten temat u pani w kasie nie zajmuje więcej niż kilka sekund do pół minuty a i zdecydowana większosc wie jaki bilet przysługuje.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2006, o 15:28 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior