Wstyd
GTÅ» GrudziÄ…dz - TÅ» Motor Lublin
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
No i po meczu... baty
Niestety porazka, niestety Shelds noge zlamal, niestety wszyscy rowno wszyscy g**** pokazali i stad ten wynik. Ciezko bedzie na wyjazdach o punkty, nawet takie Krosno na swoim torze bedzie grozne. Przynajmniej wiemy w jakiej formie sa poszczegolni zawodnicy i czego mozemy sie spodziewac po nich na innych torach.
Cos nasi zawodnicy nie mogli sie dopasowac do toru, gdzie te doswiadczenie ?? W tym roku przegralismy w podobnych rozmiarach jak w poprzednim sezonie, gdzie sklad byl teoretycznie duzo gorszy...
aaa i za Suchanka lepiej niech caly czas jezdzi Jelen, moze cos to zaprocentuje na nastepne lata
Cos nasi zawodnicy nie mogli sie dopasowac do toru, gdzie te doswiadczenie ?? W tym roku przegralismy w podobnych rozmiarach jak w poprzednim sezonie, gdzie sklad byl teoretycznie duzo gorszy...
aaa i za Suchanka lepiej niech caly czas jezdzi Jelen, moze cos to zaprocentuje na nastepne lata
-
Mateusz111
- Junior
- Dragon_Juventino
- Junior
pierwsze biegowe zwycięstwo, które jendnak nie cieszy bo nic nam nie daje no i odniesione przeciwko najslabszym zawodnkom Grudziądza. Nie moge pojąc jak moglo dojśc do takiego blamażu
Jacek Rempała 3
Bohumil Brhel 2
Michał Robacki 1
Miroslav Fencl 0
15.
Paweł Staszek 3
Jacek Rempała 2
Davey Watt 1
Chris Louis 0 Brawo Louis, transfer niczym sam Jensen w zeszłym sezonie, nic tylko siąść i plakać...
54-36
Jacek Rempała 3
Bohumil Brhel 2
Michał Robacki 1
Miroslav Fencl 0
15.
Paweł Staszek 3
Jacek Rempała 2
Davey Watt 1
Chris Louis 0 Brawo Louis, transfer niczym sam Jensen w zeszłym sezonie, nic tylko siąść i plakać...
54-36
No Chris pokazal sie z bardzo dobrej strony, teraz tylko niech swoja super forma dobije nas Norris i w ogole bedzie pieknie. Gdyby jechal Messing, gdyby Sheldsowi sie nic nie stalo, to ten mecz bysmy wygrali
Poprosze o pomeczowe wypowiedzi naszych zuzlowcow w takiej kolejnosci: Louis, Brhel, Suchanek, Swist
Reszcie moge wybaczyc
PS. o ktorej jest planowany nalot na to forum fanow z Grudziadza

Poprosze o pomeczowe wypowiedzi naszych zuzlowcow w takiej kolejnosci: Louis, Brhel, Suchanek, Swist
PS. o ktorej jest planowany nalot na to forum fanow z Grudziadza
- marcin_lub
- Junior
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem
Stało się
Mam jedynie nadzieję że zostaną wyciągnięte odpowiednie wnioski z tego spotkania
Jak dla mnie:
1) To był chyba pierwszy i ostatni występ Louisa w naszym klubie...
2) Zagonienie wszystkich zawodników do treningów (przede wszystkiem jazda parą)
Nie wiem jaki skład powienien wystąpić w meczu z Gnieznem. najgorsze jest to że nei mamy w naszym klubie żadnego lidera... Tak jak przeciwko drużynue z Krosna było ich 4 tak dzisiaj przeciwko drużynie potencjalnie wcale nie duzo lepszej od Krosna nie było żadnego lidera... nie wiem co z tym zrobić ale na szczęście nie jestem menago...
Do roboty panie Kasiński!!!!!!!!!
1) To był chyba pierwszy i ostatni występ Louisa w naszym klubie...
2) Zagonienie wszystkich zawodników do treningów (przede wszystkiem jazda parą)
Nie wiem jaki skład powienien wystąpić w meczu z Gnieznem. najgorsze jest to że nei mamy w naszym klubie żadnego lidera... Tak jak przeciwko drużynue z Krosna było ich 4 tak dzisiaj przeciwko drużynie potencjalnie wcale nie duzo lepszej od Krosna nie było żadnego lidera... nie wiem co z tym zrobić ale na szczęście nie jestem menago...
Do roboty panie Kasiński!!!!!!!!!
a teraz przyjdzie timoti i co mu powiecie? hehe
dobrze, że go Gelo nie znalazł po meczu bo by musiał go przepraszać
dobrze, że go Gelo nie znalazł po meczu bo by musiał go przepraszać
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks