23 kwietnia 2006: TÅ» Motor Lublin - TÅ» Start Gniezno

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#251 Postautor: InDorka » 23 kwietnia 2006, o 19:32

[quote="grzesieck"]Czy ktos siedzacy po drugiej stronie krzeselek moglby powiedziec jak wygladala oprawa? Widac bylo ognie za flagami?[/quote

BYło widać ognie nawet przez flagi,chociaz lepsze wrazenie robia jak sa ponad nimi.
Jeszcze jedno ....zawsze mam wrazenie ze sa zapalane odrobinke za wcześnie,przecież krzesełkowicze w momencie przejazdu zawodnikow nic nie widza przez dymy ?

..........Było pieknie :D ..............

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#252 Postautor: grzesieck » 23 kwietnia 2006, o 19:32

Shonsu pisze:
grzesieck pisze:Czy ktos siedzacy po drugiej stronie krzeselek moglby powiedziec jak wygladala oprawa? Widac bylo ognie za flagami?

Jak to wyglądało to ja nie wiem ale wiem, że trochę ucierpiały krzesełka...

wiem wiem, gasilem jedno wodÄ… mineralna ;]

mam tylko jedną uwage. Wieszajcie flagi troszke wyżej

wieszajac na takiej wysokosci na jakiej byly dzisiaj i tak sie nasluchalem wrzutow z trybun, ze nic nie widac...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#253 Postautor: RadeKas » 23 kwietnia 2006, o 19:39

grzesieck pisze:wieszajac na takiej wysokosci na jakiej byly dzisiaj i tak sie nasluchalem wrzutow z trybun, ze nic nie widac...

W sumie nie ma sie co dziwic. Siedzac na srodku sektora, widzialem polowe prostej to co dopiero mieli ludzie nizej. Trzeba po prostu pogodzic oprawe z meczem, bo nie moze byc tak, zeby to pierwsze bylo wazniejsze od drugiego.

Dzisiaj bylo w miare ok. Wieszajcie tak flagi w nastepnych meczach, tylko krzeselek juz nie topcie :wink: 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#254 Postautor: kilar » 23 kwietnia 2006, o 19:44

Rempala, Brhel i przede wszystkim Jelen wygrali nam ten mecz. Knapp musi popracowac nad startami, bo na razie jest z tym kiepsko. Troche szkoda Swista, bo wyraznie widac, ze podejmuje walke, ale niestety na wolnym sprzecie nic nie moze zdzialac - cos jak Jensen z poprzedniego roku :?
Jesli chodzi o Tomicka, to mimo slabszego wystepu nie mozna miec do niego pretensji, tymbardziej, ze rywal byl o wiele silniejszy niz Krosno.

No komentator tez zablyszczal :lol: Bohdan Kasinski :lol: taka mala wpadka :lol:

Ostrow- Grudziadz 70-20 :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: W takim razie o zwyciestwo i bonusa z GTZ jestem spokojny :lol:

Awatar użytkownika
Speedway
Trener