30 kwietnia 2006: Stal Gorzów-TŻ Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Conrad

#376 Postautor: Conrad » 30 kwietnia 2006, o 18:44

meridol pisze:no wlasnie z swista moze jechac Adam a i Andreas moze byc w podstawowym. i nie wiem czemu mieliby nie wygrywac dla nas meczow????

Ooo kolejny naiwniak.Sam Messing, i Shields nie wygrają meczu.Cała reszta poza Tomickiem na wyjazdach nie istnieje.Więc czego chlopcze oczekujesz?

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#377 Postautor: marcin_lub » 30 kwietnia 2006, o 18:44

Fakt faktem cały skład nie jedzie. Nie wiem co byłoby gdyby jechał Messing. Nie widziałem go w meczu ligowym i tak naprawde nie wiem co potrafi. Na treningu i na naszym torze to i Jeleń komplety robi. Oczywiście nie mówie że on nie wygrałby meczu w Gorzowie, lecz nie wiem czy były taki wspaniały jak na teningu. Co do Śwista to wolę niech jedzie Jeleń w podstawowym składzie, a tego patałacha nie chce już oglądać. Szkoda że nie było Juricy bo po tym co pokazał wczoraj mógł nam podciągnąć troszke wynik. Po czterech kolejkach moge stwierdzić że możemy poszukac punktów tylko w Krośnie na wyjeździe natomiast w Lublinie musimy wszystko wygrać... Czy sie uda? Zobaczymy. Narazie tyyle. Nie załamujmy się, gorzej niż rok temu nie będzie, a terz zarząd zapowiadała walke o awans...
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
SpeeDFan

#378 Postautor: SpeeDFan » 30 kwietnia 2006, o 18:46

i znowu porazka :/ ten sport jest dziwny z jednego powodu, zawodnik może jezdzic w 10 klubach.. Co z tego że mamy takiego Pavlica który w Lonigo wyprzedzał Walaska.. jak nie możemy z niego skorzystać... O e-lidze nie mamy co myśleć za dużego mamy pecha niestety. Jak wróci Messing i Schields to myślę że coś się wkońcu zmieni!
BYŁ, BĘDZIE, JEST MOTOR RKS!!

Conrad

#379 Postautor: Conrad » 30 kwietnia 2006, o 18:50

marcin_lub pisze:Szkoda że nie było Juricy bo po tym co pokazał wczoraj mógł nam podciągnąć troszke wynik.

Wielka szkoda bo mógłby zawstydzić Śwista,Rempałę,Knappa,Brhela i lalę barbie.Z drugiej strony mogliby się czegoś od niego nauczyć.

Speedway Fan
Senior

#380 Postautor: Speedway Fan » 30 kwietnia 2006, o 19:00

Trzeba przyznać, ze mamy też pecha. Knapp gdyby się wczesniej obudzil, Rempala pojechal jak jezdzil przez ostatnie mecze i Brhel nie upadl to moglo byc mniejszy wynik. Nie bede pisać co by bylo jakby nasi kontuzjowani byli bo szanse na wygraną byłyby jeszcze wieksze. Trzeba jechac dalej.

Koper
Trener
Kontakt:

#381 Postautor: Koper » 30 kwietnia 2006, o 19:02

Potwierdzily sie slowa z tego baneru:
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#382 Postautor: kilar » 30 kwietnia 2006, o 19:03

Trzeba przyznać, ze mamy też pecha. Knapp gdyby się wczesniej obudzil, Rempala pojechal jak jezdzil przez ostatnie mecze i Brhel nie upadl to moglo byc mniejszy wynik. Nie bede pisać co by bylo jakby nasi kontuzjowani byli bo szanse na wygraną byłyby jeszcze wieksze. Trzeba jechac dalej.
Z takim podejsciem, to zawsze bedzie cos nam "przeszkadzac" w wygraniu meczu :?
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2006, o 19:04 przez kilar, łącznie zmieniany 1 raz.

Speedway Fan
Senior

#383 Postautor: Speedway Fan » 30 kwietnia 2006, o 19:03

Szczerze moowiac to wole juz ogladac zera Suchanka byle by Swist nie jechal.

Awatar użytkownika
Zuzia

#384 Postautor: Zuzia » 30 kwietnia 2006, o 19:08

Brhel NIE MA :!: złamanej ręki, najwyżej może mieć złamanego palca

Koper
Trener
Kontakt:

#385 Postautor: Koper » 30 kwietnia 2006, o 19:08

Speedway Fan pisze:Szczerze moowiac to wole juz ogladac zera Suchanka byle by Swist nie jechal.
Swist jest to robienia 2 cyfrowych wynikow podobnie jak Tomasz Gollob w Tarnowie, Grzegorz Walasek w Zielonej Gorze itd. jesli tego nie robi to nalezy go od skladu odstawic tym bardziej ze dostal juz szanse aby pokazac swoja wartosc sportowa ale tych szans nie wykorzystal, ja tez wole jechac Suchankiem i Jeleniewskim niz mam czekac jak Swist dowiezie 4-6 punktow juz nie mowiac o dzisiejszym wsytepie :!:

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#386 Postautor: marcin_lub » 30 kwietnia 2006, o 19:12

Świst pojedzie w meczu z Ostrowem bo jak nie on to kto. Później wraca Messing. Jeleń do składu za Śwista a Messing na rezerwe. I po temacie. A Świst niech może potrenuje....w Głusku... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaratustra
Kadrowicz

#387 Postautor: Zaratustra » 30 kwietnia 2006, o 19:32

Wszystko zgodnie z planem - niestety :x Jazda nierówna wszystkich, słaby Świst (Wiedziałem,że nic nie zrobi w Gorzowie odkąd zobaczyłem jaki naprawdę jest słaby. Zero startów, zero na dystansie), to wszystko było do przewidzenia. Pilnie poszukiwana wiadomość o stanie zdrowia Brhela :wink:
Nie ma co się dołować, bo jeździmy tak, jak umiemy - koniec kropka.

Snys
Zawodowiec

#388 Postautor: Snys » 30 kwietnia 2006, o 19:42

Nawet nie chce mi sie komentować. Swist out.

Kto przyjechał w 15 biegu na 2 pozycji ? Knapp (jak podaje przegladzuzlowy.pl i tzlublin) czy Louis (sportowefakty.pl) ??

Awatar użytkownika
prawn

#389 Postautor: prawn » 30 kwietnia 2006, o 20:26

Snys pisze:
Kto przyjechał w 15 biegu na 2 pozycji ? Knapp (jak podaje przegladzuzlowy.pl i tzlublin) czy Louis (sportowefakty.pl) ??

w biegu 15 na 2 pozycji przyjechał Louis.

Co do meczu...lipa..zapowiada sie znowu walka o utrzymanie...
aż strach pomyśleć co będzie w Ostrowie...
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2006, o 20:38 przez prawn, łącznie zmieniany 2 razy.

rob7
Senior

#390 Postautor: rob7 » 30 kwietnia 2006, o 20:34

co wy z tym utrzymaniem, prawda jest taka, że z tym składem nie było szans na walkę o dwa pierwsze miejsca (patrz skład Z-G i Ostrowa)
może niepotrzebnie zostały rozbudzone nadzieje na e-lige teraz należy zrobić wszystko żeby zająć trzecie miejsce bo może powiększą e-lige di 10 i będzie baraż z ostatnią drużyną, pewnie z Rybnikiem a jak znam życie to prezes Rybnika zrobi wszystko żeby tak było

Awatar użytkownika
prawn

#391 Postautor: prawn » 30 kwietnia 2006, o 20:44

rob7 pisze: bo może powiększą e-lige di 10 i będzie baraż z ostatnią drużyną, pewnie z Rybnikiem a jak znam życie to prezes Rybnika zrobi wszystko żeby tak było

Prawda jest taka, że jak na polskie warunki to 8-zespołowa e-liga jest ciut przy mała...ale co nam to da? powinnyśmy mieć sami do siebie pretensje za tak słabą postawę na wyjazdach.

Niestety nie możemy tak od razu zrezygnować ze śwista. możemy go co najwyżej odsunąć na rezerwe...no przynajmniej do powrotu Messinga i
Adama. Po suchanku to bym się wiele nie spodziewał....

Awatar użytkownika
Extreme

#392 Postautor: Extreme » 30 kwietnia 2006, o 20:46

Świstowi podziękować, zamiast niego Daniela Jeleniewskiego do składu.
Daniel ma ogromny potencjaÅ‚ i mÅ‚ody jest, czym wiÄ™cej bÄ™dzie jeździÅ‚ tym wiÄ™ksza radość bÄ™dzie z niego w przyszÅ‚oÅ›ci, i nawet jak w tym sezonie dalej tak bÄ™dzie na wyjazdach sÅ‚abo siÄ™ spisywaÅ‚, to ta nauka nie pójdzie w las, i w kolejnym sezonie na pewno już na wyjazdach zacznie solidnie punktować, tak samo jak na wÅ‚asnym torze. Niech dziaÅ‚acze nic nie mieszajÄ… i trzymajÄ… „Jelenia” u siebie!

Żeby już nie krytykować, bo i tak pewnie wszyscy coś tam dołożą Zarządowi, to ja wyłapię kilka pozytywów:

- wydaje się już teraz że sprowadzenie do Lublina Tomicka to był strzał w samą dyszkę, jak nam Szwed wyzdrowieje i wróci do formy, to dzięki tym dwóm juniorom może doczekamy wreszcie wyniku 5-1 dla nas w biegu młodzieżowców, i to nie tylko na torze w Lublinie

- Knap jak chce to też może, tylko szkoda że od początku meczu mu nie idzie, tylko musi się rozkręcać

- Zarząd jakoś przekonał Chrisa żeby przyjechał do Polski (gratulacje), i dobrze się stało, nie wiem jakim cudem tego dokonali bo sam zawodnik w piątek mówił że nie jedzie do Polski, a na meczu w Gorzowie był, a co najważniejsze pokazał charakter i serce do walki

I tych pozytywów po meczu z Gorzowem albo jak nieustannie chciaÅ‚ pan redaktor z Radia Lublin „z Chorzowem” by byÅ‚o na tyle. 8)

Snys
Zawodowiec

#393 Postautor: Snys » 30 kwietnia 2006, o 20:48

Czyli Louis 12 pkt :wink:

sledzio

#394 Postautor: sledzio » 30 kwietnia 2006, o 20:49

Ehhhhhhhhhh tragedia !
Śwista trzeba wyrzucic na ławke i niech za niego jedzie już Polak bo szkoda nerwów na niego
Rempala też nie gorszy, przecież przed sezonem mówił ze chce byc w pierwszej trójce aby wystąpić w złotym kasku ehhhh żałośne sa nasze gwiazdunie !!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#395 Postautor: Speedway » 30 kwietnia 2006, o 20:55

Niektórzy chyba przesadzają wieszając psy na całej drużynie. Ogólnie wynik przewidywalny (w typach pomyliłem się o jeden punkcik), cieszę się ze COŚ pokazał Louis. Szkoda Rempaly a co do Śwista to bez komentarza. Jazda Tomicka była dla mnie miłym zaskoczeniem. Dobrze sie składa ze przez miesiąc nie mamy teraz ważnych spotkań. U siebie z ZG powinien być messing i brhel.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#396 Postautor: Kubbas » 30 kwietnia 2006, o 20:59

Awatar użytkownika
ahuramazda

#397 Postautor: ahuramazda » 30 kwietnia 2006, o 21:08

" Trener gości Ryszard Bielecki (espeedway)"
Czy ktoś to może wyjaśnić??

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#398 Postautor: Speedway » 30 kwietnia 2006, o 21:15

W Lublinie trenera nie ma wcale ale coś trzeba w rubryczce wpisać 8)

Awatar użytkownika
Extreme

#399 Postautor: Extreme » 30 kwietnia 2006, o 21:31

Speedway pisze:W Lublinie trenera nie ma wcale... 8)

Widać…

Przepraszam nie mogłem się powstrzymać. :D

Conrad

#400 Postautor: Conrad » 30 kwietnia 2006, o 21:41

Extreme pisze:
Speedway pisze:W Lublinie trenera nie ma wcale... 8)

Widać…

Przepraszam nie mogłem się powstrzymać. :D

Coż Ty wygadujesz :shock: Przecież Kasiński i Słupski to coś więcej niż trener :wink: Louisa ściągnęli, na Śwista postawili i sami biedni się już pogubili kto w tej drużynie ma być liderem (skąd my to znamy, w tamtym sezonie też mieliśmy kilku liderów) junior czy senior.
Każdy szanujący się klub ma trenera i nieważne czy jeżdzą w nim Crumpy,Sulivany,Rickardssony czy inne sławy.

Również proszę o wybaczenie ale nie mogłem się powstrzymać