A ten trzon zespolu to juz jest mocno zardzewialy.
pozdro
AndrzejFalubaz pisze:[ [quote]
Sorry stary ale kogo ty porównujesz do Walaska, Stacha i Lingrena?
GIGI pisze:DOŚĆ!!!
Proponuję zbanować PaniczaTZ!!
KOleś za kogo ty się uważasz?? Wypij mleko i idź spać bo już po dobranocce. I nie dyskutuj bo nie masz bladego pojęcia o zużlu !!
SajonaraGoblyn pisze: po prostu nie przychodzę już na mecze..
współczuje zatrzymania się w czasie, i proponuję szybko się przebudzić, bo może się koazać, że rączka została w ...Za czasów Lee i Karlssona byłem na wszystkich, rok temu opuściłem dwa..
no tak w końcu od początku sezonu przegrywamy wszystko jak leci...Interesuje mnie jedynie rywalizacja i zwycięstwo mojej faworyzowanej drużyny.. Od kiedy widzę, że tego nie ma w TŻ [ani zwycięstw, ani rywalizacji]
kilar pisze:Zielony:
Przeciez Swist nie mogl zastapic Norrisa, skoro byl w nim ustawiony w parze.
Danio pisze: Na wielkiego minusa zasłużył Jacek- 8pkt w 6 startach to wynik mizerny i widać że taki mocny on nie jest- to już drugi mecz na wyjeździe z mocnym zespołem słaby w jego wykonaniu- czyżby dwa wypadki przy pracywątpię

Manitou pisze:SajonaraGoblyn pisze: po prostu nie przychodzę już na mecze..współczuje zatrzymania się w czasie, i proponuję szybko się przebudzić, bo może się koazać, że rączka została w ...Za czasów Lee i Karlssona byłem na wszystkich, rok temu opuściłem dwa..no tak w końcu od początku sezonu przegrywamy wszystko jak leci...Interesuje mnie jedynie rywalizacja i zwycięstwo mojej faworyzowanej drużyny.. Od kiedy widzę, że tego nie ma w TŻ [ani zwycięstw, ani rywalizacji]