29.06.2006 Półfinał IMP w Lublinie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
katrin

#26 Postautor: katrin » 12 maja 2006, o 23:41

Shack pisze:obawiam się własnie, że wszystko dobrze. zastanawiam się jaki klub ma wpływ na przydział zawodników do połfinału.

Mogę tylko powiedzieć, że klub ma duzy wpływ na to jacy pojadą zawodnicy w półfinale, przynajmniej chodzi o tych rozstawionych, widocznie mało jeszcze wiesz...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#27 Postautor: Cooper » 12 maja 2006, o 23:53

Szanse na awans do polfinalu (przynajmniej na papierze) ma Jacek Rempala i to akurat do polfinalu w Lublinie, wiec jest to jakas szansa dla Jacy. Oczywiscie inni nasi tez maja szanse, ale JAcek wydaje sie miec najmniej zawodnikow lepszych od siebie. Dodatkowo licze na to, ze z Opola awansuje Franciszek i zobaczymy go w polfinale w Lublinie 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

harry
Trener

#28 Postautor: harry » 13 maja 2006, o 03:31

katrin pisze:Mogę tylko powiedzieć, że klub ma duzy wpływ na to jacy pojadą zawodnicy w półfinale, przynajmniej chodzi o tych rozstawionych, widocznie mało jeszcze wiesz...

Chodzi oczywiście o tylko i wyłącznie działania zakulisowe ( przy zielonym stoliku) :evil: :evil: :evil:
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

harry
Trener

#30 Postautor: harry » 13 maja 2006, o 03:48

Gawrzyk pisze:taka stawka w Rawiczu to proba ułaskawienia D. Cieślaka (prezesa Kolejarza, gorliwego krytyka GKSŻ). Chore to, tak jak cały żużel w Polsce :cry: :cry: :cry:

PS
Ale jak dobrze pojdzie to Francesco bedzie walczyl o awans do finalu, lwasnie w Lublinie. :lol:

Ale własciwie po co mieliby go obłaskawiać???
No chyba, że brakuje im głosów w jakiś ważnych głosowaniach :shock: 8)
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Pawel_JS
Kontakt:

#31 Postautor: Pawel_JS » 13 maja 2006, o 11:04

Shack pisze:obawiam się własnie, że wszystko dobrze. zastanawiam się jaki klub ma wpływ na przydział zawodników do połfinału.

Klub z Rawicza wysłał list do GKSŻ, z prośbą o rozstawienie dobrych zawodników w Rawiczu w celu uatrakcyjnienia zawodów, a także przyciągnięcia ludzi na spotkanie.

Widać poskutkowało.

Shack
Administrator

#32 Postautor: Shack » 13 maja 2006, o 11:41

tylko klub z rawicza jest jednym z najbiedniejszych klubów i jezdzi w II lidze

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#33 Postautor: kleczes_GKM » 13 maja 2006, o 16:05

Podobnie rzecz sie miala z Polfinalami w roku ubieglym, rowniez zawodnicy byli "dziwnie" podzielieni, bo w Gdansku jechali Bracia G., Protasiewicz, Hampel, Holta, Kościecha, czy tez Gapinski, natomiast w Ostrowie polfinal byl duzo slabiej obsadzony. Wtedy o tak rozlozonych nominacjach decydowal PZM-ot i nie bylo zadnego "lobbingu" :wink:

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#34 Postautor: Jaga » 13 maja 2006, o 17:24

"Do półfinału w Lublinie awansuje sześciu zawodników oraz jeden rezerwowy.
W Lublinie wystąpią także rozstawieni Jacek Gollob oraz Krzysztof Kasprzak."

No to pierwsze miejsce w Lublinie już znamy (obstawiam że będzie ono rozstrzygnięte tym razem gra w marynarza :lol: ) natomiast kto będzie na drugim miejscu ? :wink:

Nie ma co ukrywać że zbyt rewelacyjna obsada do Lublina nie przyjedzie ... a szkoda bo jakby dajmy na to Koldi miał jechać to już moja w tym głowa byśmy solidną ekipka do Lublina przyjechali ;)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#35 Postautor: grzesieck » 13 maja 2006, o 18:08

no Kołodziej moze by znowu rekord toru poprawil : )
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#36 Postautor: dilucio » 14 maja 2006, o 11:41

W Rawiczu pewnie polegnie paru "gwiazdorow" w takiej stawce szykuja sie niezle zawody :D
mogli nam dac chociaz Holte z Hampelem zamiast Kosciechy i Rempaly :wink:
W Lublinie chetnie zobaczylbym tych 16 zawodnikow ,ktorzy zagwarantowaliby w sumie ciekawe zawody wyrownana stawka :

Jacek Gollob, Krzysztof Kasprzak, Robert Kościecha, Marcin Rempała, Maciej Kuciapa ,Paweł Hlib, Krystian Klecha, Wiesław Jaguś,Adam Skórnicki, Jacek Rempala, Tomasz Chrzanowski, Damian Baliński, Krzysztof Słaboń, Krzysztof Buczkowski, Mariusz Franków :evil: , Piotr Świderski

chyba nikogo ciekawego nie pominalem tych z zielonej i ostrowa nie bralem pod uwage zobaczymy ich na meczu ligowym :wink:

katrin

#38 Postautor: katrin » 26 maja 2006, o 06:52

"Super" obsada półfinału w Lublinie, dobrze, że chociaż awansował Jacek Rempała, a jescze na dodatek Walasek miał pecha bo nie zdążył do Grudziądza na ćwierćfinał i brak awansu Hliba. W Rawiczu to będzie prawdziwy finał,

Przemcio

#39 Postautor: Przemcio » 26 maja 2006, o 08:14

Nam to zawsze takie gó**o robią, ja to nie wiem. Dlaczego z Rawicza wysłali pismo aby był gollob u nich, a Kasa nie mógł wysłać takiego pisma :?:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#40 Postautor: Łoptymista » 26 maja 2006, o 09:19

Przemcio pisze:Nam to zawsze takie gó**o robią, ja to nie wiem. Dlaczego z Rawicza wysłali pismo aby był gollob u nich, a Kasa nie mógł wysłać takiego pisma :?:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Mógł, pewnie, że mógł. Mógł też wysłać pismo, że domaga się przydzielenia TŻowi miejsca w elidze. Pisać sobie można, tyle tylko że w naszej szuszlofej sentrali procesy decyzyjne odbywaja sie w mocno pokrecony sposob.

Awatar użytkownika
jataman21
Senior

#41 Postautor: jataman21 » 26 maja 2006, o 10:45

Nam to zawsze takie gó**o robią, ja to nie wiem.

To albo wiesz albo nie wiesz ?? :?: :?: :!: :!: Nie masz już się czego przyczepić??

Dlaczego z Rawicza wysłali pismo aby był gollob u nich, a Kasa nie mógł wysłać takiego pisma

Mógł i co z tego :?: :?: :?: Może ma ważniejsze sprawy na głowie, niż półfinał IMP. Pozatym u nas jeżdzi naprawde wielu dobrych zawodników czy z Polski czy ze Świata i nie wiem czy tam jeden czy 2 zawodników z czołówki polskiej by zmieniło światło tych zawodów.
Niektórzy to juz naprawde nie mają się czego przyczepić... ludzie opamiętajcie się...

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#42 Postautor: Drabol » 26 maja 2006, o 11:26

E tam gadacie o Gollobie,Hampelu etc. gdy w Lublinie zjawi się sam Ronnie Jamroży :P Kasprzak,Kościecha,Jaguś,Chrzanowski,Baliński to najlepsi zawodnicy jacy pojadą w tym 1/2.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

keram

#43 Postautor: keram » 26 maja 2006, o 12:32

Jak taki skład na te zawody to wyjdzie ,że jeszcze klub do nich dołoży. Sądzę, że trzeba się było trochę o skład porozpychać łokciami. Bo w tym roku to oprócz ligi pewnie jedyne atrakcyjne zawody na lubelskim torze.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#45 Postautor: kilar » 26 maja 2006, o 13:52

Nie sadze, zeby Rawicz "cos tam" dolozyl.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#48 Postautor: grzesieck » 26 maja 2006, o 14:45

tez mi sie zawsze wydawalo, ze do takich imprez sie nie doklada, poniewaz to chyba nie klub placi za wszystko tylko PZM.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#49 Postautor: Cz@rek » 26 maja 2006, o 15:54

Gawrzyk pisze:oczywiscie ze do takich imprez sie nie doklada

Wniosek z tego ze można tylko zyskać 8)
Trzeba tylko w mediach wykreować tą impreze i zrobić mozliwie tanie bilety np:wszystkie po 8 albo nawet po 5 :!: :idea:
Taki eksperyment da tez odpowiedz jak bardzo frekwencja zależna jest od
ceny biletów :idea: .