Odbiór szalików - patrz strona 6
-
Mateusz111
- Junior
Odebrac szaliki mozna juz jutro (niedziela 02.07) w barze Tequila przy Zachodniej 3 w godzinach 18.30 - 21.00. Mapka do Tequili znajduje sie tutaj.
Ci ktorzy chca jutro odebrac szalik niech poinformuja mnie o tym w tym temacie, na PW lub pod adresem mailto:dajeszczak1@wp.pl najpozniej do jutra do godziny 17.30.
Co do samych szalikow to moim skromnym zdaniem wyszly one bardzo dobrze, namiastke mozna zobaczyc na zdjeciu
:

Ci ktorzy chca jutro odebrac szalik niech poinformuja mnie o tym w tym temacie, na PW lub pod adresem mailto:dajeszczak1@wp.pl najpozniej do jutra do godziny 17.30.
Co do samych szalikow to moim skromnym zdaniem wyszly one bardzo dobrze, namiastke mozna zobaczyc na zdjeciu

Informuję, że chcę jutro o 18:30 odebrać szalik zgodny z zamówieniem

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- ahuramazda
również odbieram jutro 1x dziany
i pasiak Dj_Korgi'ego
Ostatnio zmieniony 1 lipca 2006, o 22:13 przez ahuramazda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt: