pav pisze:Przecież klub już odpowiedział, ja nie czekam na nic więcej.
A ja jako niepoprawny naiwniak sobie poczekam. A nóż, a widelec coś się zmieni.
Speedway Fan pisze:A kto to Tuchanekkuper_ pisze:skład na mecz z Grudziądzem powinien być taki:
9.Grzegorz Knapp
10.Tomas Tuchanek
11.Bohumil Brhel
12.Piotr Świst (może już nie bedzie miał kontuzji kręgosłupa a jak nie to za neigo Daniel Jeleniewski)
13.Jacek Rempała
14.Rafał Klimek
15.Jurica Pavlic(Andreas Messing)Chyba że Tomicek bedzie już sprawny
16.Daniel Jeleniewski![]()
![]()
Åoptymista pisze:pav pisze:Przecież klub już odpowiedziaÅ‚, ja nie czekam na nic wiÄ™cej.
A ja jako niepoprawny naiwniak sobie poczekam. A nóż, a widelec coś się zmieni.
Speedway Fan pisze:A kto to Tuchanekkuper_ pisze:skład na mecz z Grudziądzem powinien być taki:
9.Grzegorz Knapp
10.Tomas Tuchanek
11.Bohumil Brhel
12.Piotr Świst (może już nie bedzie miał kontuzji kręgosłupa a jak nie to za neigo Daniel Jeleniewski)
13.Jacek Rempała
14.Rafał Klimek
15.Jurica Pavlic(Andreas Messing)Chyba że Tomicek bedzie już sprawny
16.Daniel Jeleniewski
![]()
![]()
pav pisze:
Jeszcze dla "karneciarzy" program gratis i będzie GIT:)
Gonzo pisze:Domin pisze:pav pisze:
Jeszcze dla "karneciarzy" program gratis i będzie GIT:)
To bardzo dobry pomysł. Po to sie kupuje karnet, żeby nie stac w kolejkach i szybciej wejsć na stadion. A co mi z tego, że mam karnet jak po program musze stać w kolejce. To bez sensu. Posiadacze karnetów powinni dostawać program przy wejsciu. I to nie tylko w tym meczu.
A dlaczego niby miałbyś mieć program gratis ?
Gonzo pisze:Ale przecież nikt Ci nie kazał kupować karnetu. Kupiłeś go tylko dla własnej wygody, żeby nie stać w kolejkach do kas a po to by mieć w tym jakiś interes. Czym Ty jako kibic posiadający karnet różnisz się od kibica nie posiadającego karnetu? Dlaczego Ty masz mieć program gratis a kibic nie posiadający karnetu nie ? Nie za bardzo rozumiem. Może i klub zrobi promocję na przyszły sezon tego nie wiem. Nie odbierz tego posta jako wrzuty w Twoją stronę. Ja po prostu nie bardzo rozumiem skąd miały by być te gratisy. Wszyscy jesteśmy kibicami, chcemy mieć dobry żużel w Lublinie, nie zawsze wychodzi, ale jak nie będzie pieniędzy to nie wyjdzie nigdy. W klubie liczy się każdy grosz, nawet 4 zl za jeden program.
Kod: Zaznacz cały
DziaÅ‚acze lubelskiego klubu w zwiÄ…zku ze sÅ‚abymi wynikami sportowymi osiÄ…ganymi w tym sezonie przez „KozioÅ‚ków” postanowili obniżyć ceny biletów na piÄ…tkowe spotkanie.
Dotychczas bilet normalny kosztowaÅ‚ 18 zÅ‚, a ulgowy 12 zÅ‚. Teraz na mecz z GTÅ» GrudziÄ…dz ceny wejÅ›ciówek bÄ™dÄ… wynosić: 15 zÅ‚ – normalny oraz 10 zÅ‚ – ulgowy.
Gonzo pisze:Przekonałeś mnie