Skład na sezon 2007
-
primobaker
Ja bym stawiał na lubelaków. Jeleń,Piszczyk,Trumina i adoptowany Determinator. Skupilbym sie takze na zatrzymaniu (!!!) na przyszły sezon: Klyma,Pepiczka-Tomicka i "szwedzkiego ortalionowca". Do tego dodac porządnego staranieri ( moze jednak tym razem z tych co tor nasz im pasuje, a nie kogoś z kosmosu ) typu: Okularnik czy Joonash.Zastanowiłbym sie także nad Jacem, który w/g mnie świetnie dzierży rolę kapitana oraz dobrego ducha druzyny ( pamieta ,że jedzie w parze z młodzikiem) Nie należy zapominać także o narybku, czyli jak by nie było - naszej przyszłości ( Maciek- nie daj sie!!!)...a i jeszcze Karol, człowiek ,który został żuzlowcem 
...wierny po wygranej, dumny po porażce 
-
Holly
mikas pisze:Jak dla mnie to pierwsze co trzeba zrobić to udac się do naszej regionalnej telewizji i załatwić retransmisje meczów naszej drużyny w TVL. (zarówno u siebie jak i na wyjeżdzie). .
mikas jesli dalej TVN Regionalna Lublin bedzie "dyrektorował" Pan Doroszuk to mysle ze rozmowy z nim beda conajmniej bezprzedmiotowe
- _piotrusss
- Kadrowicz
Ciężko wymieniać teraz nazwiska, ale jedno jest pewne. Jeśli mamy walczyć o awans to należy powrócić do koncepcji lidera z prawdziwego zdarzenia jak było w latach gdy startował u nas Lee albo Peter. Jestem zwolennikiem zatrudnienia okularnika, do tego jakiś walczak typu Joonas, aby poderwal publiczność. Dołożyć paru solidnych seniorów, tegorocznych juniorów, Jacka na trenera i można walczyć o e-ligę.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
-
Danio
Pisanie w pusto kogo zakontraktować nie ma sensu, proponuje założyć temat- marzenia każdego kibica w składzie TŻ!!
Trzeba najpierw zakończyć sezon, podliczyć straty bo takie na pewną będą, dobrze będzie jak Klub wyszedłby na zero! Dokonać analizy błędów itp. Zmiany w Zarządzie jeśli będą potrzebne, zbudowac budżet na 2007 i podać cel, walka czy znowu utrzymanie, z racji ze podobno o utrzymanie Lublina nie stac to moze wogóle żużla nie być, czyli podzielenie losu GWARDII W-wa
Trzeba najpierw zakończyć sezon, podliczyć straty bo takie na pewną będą, dobrze będzie jak Klub wyszedłby na zero! Dokonać analizy błędów itp. Zmiany w Zarządzie jeśli będą potrzebne, zbudowac budżet na 2007 i podać cel, walka czy znowu utrzymanie, z racji ze podobno o utrzymanie Lublina nie stac to moze wogóle żużla nie być, czyli podzielenie losu GWARDII W-wa
Ge(L)o pisze:A po co podawać cel ? W tym sezonie miała być pierwsza trójka, w poprzednim pierwsza czwórka. W latach 2003, 2004 cel nie był określany, po prostu wsiadamy na motorki i jedziemy (i były baraże oraz 3 miejsce). A tak robi się tylko niepotrzebne nadzieje kibicom. Jest klapa i rozczarowanie.
moze to takie troche nieprofesionalne podejscie ale cos w tym jest... zmontowac najlepszy sklad na jaki nas stac i zobaczymy co z tego wyjdzie... tylko raczej to wszystko malo realne. chocby sponsorzy oczekuja od klubu deklaracji... oni nie musza sie znac na zuzlu zeby w niego inwestowac, oni chca wiedziec i miec jakies gwarancje czy obietnice na papierze... mysle, ze o to glownie chodzi z tymi celami.
radeklublin pisze:Moojim zdaniem skład powinien wygladać tak:
1.Peter Karlsson
2.Grzegorz Knapp
3.Sebastian Trumiński
4.Jacek Rempała
5.Jonas Kylmakorpi
6.Rafał Klimek
6.Andreas Messing
8.Lubos Tomicek
9.Jurica Pavlic
10.Kim Jansson
11.Daniel Jeleniewski
12.Joe Screen
13.Damian Baliński
Ten skład daje napewno ekstralige przynajmniej powinien ale czy stać nas na ppodobny skład??
gdyby wszyscy mogli jechać w każdym meczu to na pewno
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
szakes pisze:"Tż Perła Lublin" podoba mi się może dawali by piwo na mecze
no to zdecyduj się: albo piwo kibicom, albo kasę klubowi. bo nie widzę jednego i drugiego. Twoje pieniądze, za które kupujesz piwo, idą na żużel. może być?
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
O czym wy mówicie????
O marzeniach na przyszły sezon. Ludzie nie bądzcie indykami!!!!.
Prawdopodobne jest iż nie będzie żużla w Lublinie w przyszłym sezonie.
Sipma się wycofuje, kto przyjdzie??? Macie pewność sponosora
w rozmiarach choćby Sipmy??
Zejdzcie na ziemiÄ™, poczekajcie na odjechanie reszty meczy,
Zostanie zwołane posiedzenie Zarządu i będzie wiadomo jak stoimy.
janek pisze:O czym wy mówicie????
Od 2002, czyli od poczatku istnienia forum byl temat "sklad na" w ktorym kibice przedstawiali swoje propozycje, marzenia, uwagi... Nie widze powodu dla ktorego mamy z tym konczyc.
Topic pewnie bedzie ciekawy, zabawny jak zwykle a moze znow sie upoluje jakiegos ciekawego zuzlowca i poszerzy swoja wiedze.
Nie podoba sie to [wstaw sobie slowo].
Nie powiesimy sie przeciez za jaja i nie przestaniemy rozmawiac o zuzlu i zawodnikach tylko dlatego, ze Sipma moze sie wycofac.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:
Od 2002, czyli od poczatku istnienia forum byl temat "sklad na" w ktorym kibice przedstawiali swoje propozycje, marzenia, uwagi... Nie widze powodu dla ktorego mamy z tym konczyc.
Topic pewnie bedzie ciekawy, zabawny jak zwykle a moze znow sie upoluje jakiegos ciekawego zuzlowca i poszerzy swoja wiedze.
Nie podoba sie to [wstaw sobie slowo].
Nie powiesimy sie przeciez za jaja i nie przestaniemy rozmawiac o zuzlu i zawodnikach tylko dlatego, ze Sipma moze sie wycofac.
Zgadzam się z Tobą, lecz to trochę za wcześnie, Jesieni za oknem nie widać
Ale skoro w terazniejszosci nic sie nie dzieje wiec co w tym dziwnego, ze rozmawiamy o przyszlosci?
Teraz naprawde nie ma o czym gadac w kontekscie obecnego sezonu - bo ten dla nas de facto sie skonczyl.
Nawet mega wywiad Swista - cala prawda o lubelskim zuzlu - okazal sie mocnym niewypalem - bo kazdy czytelnik tego forum spodziewal sie znacznie mocniejszego uderzenia. A Swist pwiedzial to co wszyscy wiedzieli od dawna - tylko, ze jedni sie zgadzaja z nim a inni nie.
Nuda. Nuda. Nuda. Dlatego ludzi ciagnie do nastepnego sezonu.
Teraz naprawde nie ma o czym gadac w kontekscie obecnego sezonu - bo ten dla nas de facto sie skonczyl.
Nawet mega wywiad Swista - cala prawda o lubelskim zuzlu - okazal sie mocnym niewypalem - bo kazdy czytelnik tego forum spodziewal sie znacznie mocniejszego uderzenia. A Swist pwiedzial to co wszyscy wiedzieli od dawna - tylko, ze jedni sie zgadzaja z nim a inni nie.
Nuda. Nuda. Nuda. Dlatego ludzi ciagnie do nastepnego sezonu.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Mam wrażenie, że wielu z nas zbyt demonizuje Śwista. Jego rogata dusza jest bardziej wykreowana niż rzeczywista. Z tego co go obserwuję od początku sezonu - nie taki diabeł straszny jak go malują. Chłop ma swoje zdanie, mógłby powiedzieć więcej i nazywać rzeczy po imieniu a tego nie robi. Nie mogę sie tylko nadziwić skad sie bierze to rozczarowanie brakiem sensacji i bluzgów jeden na drugiego. Żądza krwi czy co?
Gelo pisze:Mam wrażenie, że wielu z nas zbyt demonizuje Śwista. Jego rogata dusza jest bardziej wykreowana niż rzeczywista. Z tego co go obserwuję od początku sezonu - nie taki diabeł straszny jak go malują. Chłop ma swoje zdanie, mógłby powiedzieć więcej i nazywać rzeczy po imieniu a tego nie robi. Nie mogę sie tylko nadziwić skad sie bierze to rozczarowanie brakiem sensacji i bluzgów jeden na drugiego. Żądza krwi czy co?
Tak dokladnie
A tak na serio Gelu po zapowiedzi, ze po sezonie dowiemy sie co i jak to spodziewalem sie, ze sie czegos dowiem. To, ze w Lublinie traca amatorszczyzna wiedzielismy od dawna. Swist nam ameryki nie odkryl.
Poprostu spodziewalem sie, ze Swist odkryje jakies karty, ktorych nie
znalismy.
A to ze go odsunieto od skladu? Ze przeslal zwolnienie? Ze klub jest prowadzony "profesjonalnie"? To wiemy od dawna. Inni zawodnicy mieli te same zarzuty w innych sezonach.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
P. Karlsson
J. Kylmaekorpi
M. Loram
D. Baliński
G. Knapp
D. Jeleniewski
T. Piszcz
S. Trumiński
L. Tomicek
A. Messing
R. Klimek
J. Pavlić
M. Michaluk
K. Polak
+Indywidualny turniej przed sezonem, zeby sprawdzić przygotowanie.
+Transmisje w TVL bardzo by pomogły.
=Duża ilość kibiców na stadionie.
=Dobry wynik.
J. Kylmaekorpi
M. Loram
D. Baliński
G. Knapp
D. Jeleniewski
T. Piszcz
S. Trumiński
L. Tomicek
A. Messing
R. Klimek
J. Pavlić
M. Michaluk
K. Polak
+Indywidualny turniej przed sezonem, zeby sprawdzić przygotowanie.
+Transmisje w TVL bardzo by pomogły.
=Duża ilość kibiców na stadionie.
=Dobry wynik.
Tak dokladnie
A tak na serio Gelu po zapowiedzi, ze po sezonie dowiemy sie co i jak to spodziewalem sie, ze sie czegos dowiem. To, ze w Lublinie traca amatorszczyzna wiedzielismy od dawna. Swist nam ameryki nie odkryl.
Poprostu spodziewalem sie, ze Swist odkryje jakies karty, ktorych nie
znalismy.
Tzn. co miał powiedzieć? Kasinski to....... a Siwek ..... a Kępa.....? Ja nie oczekiwałem żadnych takich rewelacji. Mnie wystarczy myśl zawarta w tytule. Utwierdza mnie w przekonaniu ktorego sam jestem wyznawcą. Piotr ma uzasadnione pretensje o to, że przez złe prowadzenie zmarnowano sezon - i jemu i nam. A że nie gryzie ręki, która go karmi -też to rozumiem.
Bzyko pisze:Jeleniewski musi jeździć!!!
A co ktos mu kazal? Terrorysci groza zamachem?
Nie mowie nie dla Jelenia ale niestety jedyna rola dla niego to tzw. "wieczny rezerwowy" jak kiedys Jurek Mordel.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,