Treningi
-
lukaszek_1983
Nie przesadzaj, ja widzialem Tomka bardzo szybkiego w roku 2003, zwlaszcza w meczach z Rybnikiem, Gdanskiem czy Warszawa. Mecze z Ostrowem z 2004 wspominam do dzis. Tutaj mysle decyduje kwestia podejscia samego zawodnika. Ramy Piszcza wygladaja jakby mialy z 5 lat, ile razy byly spawane to chyba bysmy sie nawet nie doliczyli. Silniki nadaja sie do muzeum sportow motorowych.. wiec wnioski wysuncie sobie sami. Wczoraj na prawde zal bylo mi patrzec na Tomka, bo takich zawodnikow jak on lubie. Ale po tym "fighterze" zostaly juz tylko wspomnienia, np. te z meczu z Ostrowem.
Po wczorajszym treningu widać że Piszcz jest najsłabszym ogniwem wśród seniorów. Jak nie zakupi jakiegoś nowego silnika to będzie kicha, powtórka a'la Świst. Zobaczymy jeszcze jak tam Śledź się prezentuje, ale myślę że sprzęt będzie mieć po Mojrzeszowie, także nie będzie źle.
Aby miał tylko formę i chęć do jazdy.
Aby miał tylko formę i chęć do jazdy.
W niedzielę w Lublinie ma odbyć się wewnętrzny sparing. Proszę klub o łaskawe informowanie nas kibiców kto, kiedy i za ile.
PS. W ramach treningu przed sezonem można wypróbować jakąś akcję promocyjną spotkania - taka luźna sugestia...
PS. W ramach treningu przed sezonem można wypróbować jakąś akcję promocyjną spotkania - taka luźna sugestia...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
janek pisze:Po wczorajszym treningu widać że Piszcz jest najsłabszym ogniwem wśród seniorów. Jak nie zakupi jakiegoś nowego silnika to będzie kicha, powtórka a'la Świst.
Nie będzie kichy, bo Piszcz w ogóle sobie nie pojeździ z taką formą.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.