Mnie tam mikas juz prawie przekonal... ja mu wierze, ze on wierzyl. Bo skoro pojechal to wierzyl, nie to co inni... Jak kto siedzi za kompem a nie na meczu to znaczy, ze nie wierzy. A mikas pisze w pytke posty i na kazdy temat potrafi naklepac 87 ekranow, tak ze innym forumowiczom przegrzewa sie pozniej rolka w myszkach od tego czytania.
Co do czarnej listy harrego... licze ze ipn ma juz dane tych nedznych pseudokibicow i zajmie sie nimi z calal stanowczoscia. Zakaz stadioonowy i odebranie praw wyborczych na conajmniej 6 lat to minimum.
Ciesze sie, ze jest coraz lepiej i normalizacja postepuje. Zapewne najwieksza w tym zasluga Franciszka Kolanko. Jego 5 pkt okazalo sie znacznie cenniejsze niz dorobek super Drio. Na pewno osoba Super Mario sprawila, ze w Gnieznie na meczu bylo 7 tys luda. hurra niech zyja wszyscy. A co bedzie jutro?
10.06.2007 Start Gniezno - TŻ Lublin
- Łoptymista
- Trener
Re: 10.06.2007 Start Gniezno-TÅ» Lublin
No patrz Åopty a ja piszÄ…c poprzedniego posta miaÅ‚em fragment o Tobie gdzie napisaÅ‚em że widziaÅ‚em jak dwa razy wychodziÅ‚eÅ› przed koncem meczu jak nasi dostawali w tyÅ‚ek u siebie, ale mimo wszystko nie powiem o Tobie, że nie wierzysz w nasza drużynÄ™. Dobrze że przed wysÅ‚aniem ten fragment skasowaÅ‚em, bo by Ci sie myszka jeszcze zjaraÅ‚a od przewijania przydÅ‚ugich postów 
- Łoptymista
- Trener
To jeszcze cwaniaku napisz czemu kuzwa wychodzilem za drugim razem. Ok panie wierzacy inaczej?
Nie wiem
Ale niech będzie w takim razie raz zamiast dwa
Sens zachowany i nadal jesteÅ› zawsze wierzÄ…cym kibicem i to nie wierzÄ…cym inaczej tak jak ja 
Ale niech będzie w takim razie raz zamiast dwa
To ja się wtrącę - wierzyłem.

Żart, wątpiłem, ale jako zjechany przez Gela za postawę ufności w zarząd i tak czuje się dumny
Żart, wątpiłem, ale jako zjechany przez Gela za postawę ufności w zarząd i tak czuje się dumny
- Łoptymista
- Trener
A gdzie ja napisalem ze jestem? W ubieglym roku nie dotrwalem do konca mecu z ZKZ i co kuzwa mam bic sie z tego powodu w piersi? Jedyne czego zaluje, to to, ze wytrwalem wtedy tyle biegow.
W niedziele TZ wygral mecz a Ty zaczynasz sprawdzanie kto byl, a kto nie byl, wyszedl, widzial, nie widzial. IPN łelkamtu.
what,s up doc?? Siadzcie z harrym i rozliczcie mnie i innych ze wszystkiego. Wtedy na pewno sytuacja lubelskiego zuzla ulegnie radykalnej poprawie.
Zaznaczylbym najistotniejsze watki na kolorowo, ale nadgorliwiec z administracji jeszcze mnie zbanuje za to. Juz jedno ostrzerzenie za kolorki mam (inni uzywajacy kolorow jakos ich nie dostali, ale co tam)
W niedziele TZ wygral mecz a Ty zaczynasz sprawdzanie kto byl, a kto nie byl, wyszedl, widzial, nie widzial. IPN łelkamtu.
Zaznaczylbym najistotniejsze watki na kolorowo, ale nadgorliwiec z administracji jeszcze mnie zbanuje za to. Juz jedno ostrzerzenie za kolorki mam (inni uzywajacy kolorow jakos ich nie dostali, ale co tam)
[quote="meesha"]
Przejazd do Gniezna - 50 zł
Bilet na mecz - 15 zł
Obiad na rynku - 10 zł
Lech Pils przed meczem - 3,50 zł x 10=35 zł Prawda meesha?

Bilet na mecz - 15 zł
Obiad na rynku - 10 zł
O matko 
Åopty, ale ja pisaÅ‚em najzupeÅ‚niej serio, że mimo że wyszedÅ‚eÅ› kiedys przed koÅ„cem to uważam Cie za kibica, który zawsze wierzy w swojÄ… drużynÄ™ i jest za niÄ…, bo znam Cie jeszcze z innych sytuacji. Tam nie byÅ‚o odrobiny ironii (w moim pierwszym poscie na tej stronie). To Ty źle odebraÅ‚eÅ› moje intencje i zaczÄ…Å‚eÅ› sie niepotrzebnie tÅ‚umaczyć z tego wychodzenia
I dlatego też nie zgodziłem się z oceną Harrego co do innych kibiców i co do tego jak wypomniał innym to co pisali przed meczem.
Åopty, ale ja pisaÅ‚em najzupeÅ‚niej serio, że mimo że wyszedÅ‚eÅ› kiedys przed koÅ„cem to uważam Cie za kibica, który zawsze wierzy w swojÄ… drużynÄ™ i jest za niÄ…, bo znam Cie jeszcze z innych sytuacji. Tam nie byÅ‚o odrobiny ironii (w moim pierwszym poscie na tej stronie). To Ty źle odebraÅ‚eÅ› moje intencje i zaczÄ…Å‚eÅ› sie niepotrzebnie tÅ‚umaczyć z tego wychodzenia
I dlatego też nie zgodziłem się z oceną Harrego co do innych kibiców i co do tego jak wypomniał innym to co pisali przed meczem.
Manitou pisze:meesha pisze:
Bilet na mecz - 15 zł
Obiad na rynku - 10 zł
mecz-15, piwo-35 kibicowskie priorytety
pozwolę sobie na małego ot, bo może ktoś chciałby zobaczyć, a ten temat czyta więcej osób:
dziś w "Uwadze" na TVN będzie o wypadku Golloba i Holty.
Moim zdaniem sklad na mecz z Gnieznem mielismy dobry
,każdy z zawodników pokazał że potrafi jezidzić,żeby jeszcze jezidzili tak od początku roku to nie było by teraz takich problemów o pozostanie TŻ-u w 1 lidze.Dla mnie najlepszy i tak był Daniel Jeleniewski,każdy na niego najeżdża a jak zrobi swoje punkty to go wszyscy wtedy lubią,tylko prawdziwi kibice nie powini wąntpić w naszych zawodników.
A ja sądzę, ze skład był normalny - taki jakim jedziemy od początku. Po prostu chłopaki się spięli i wygrali chwała im za to. Nie należy jednak popadać w hurraoptymizm, bo Gniezno to żaden rywal. - I tego się właśnie obawiam w kontekście następnych meczów. Wartość naszych riderów wyjdzie w meczach ze Stalą i Lotosem.