Mnie tam mikas juz prawie przekonal... ja mu wierze, ze on wierzyl. Bo skoro pojechal to wierzyl, nie to co inni... Jak kto siedzi za kompem a nie na meczu to znaczy, ze nie wierzy. A mikas pisze w pytke posty i na kazdy temat potrafi naklepac 87 ekranow, tak ze innym forumowiczom przegrzewa sie pozniej rolka w myszkach od tego czytania.
Co do czarnej listy harrego... licze ze ipn ma juz dane tych nedznych pseudokibicow i zajmie sie nimi z calal stanowczoscia. Zakaz stadioonowy i odebranie praw wyborczych na conajmniej 6 lat to minimum.
Ciesze sie, ze jest coraz lepiej i normalizacja postepuje. Zapewne najwieksza w tym zasluga Franciszka Kolanko. Jego 5 pkt okazalo sie znacznie cenniejsze niz dorobek super Drio. Na pewno osoba Super Mario sprawila, ze w Gnieznie na meczu bylo 7 tys luda. hurra niech zyja wszyscy. A co bedzie jutro?
10.06.2007 Start Gniezno - TŻ Lublin
- Łoptymista
- Trener
Re: 10.06.2007 Start Gniezno-TÅ» Lublin
No patrz Åopty a ja piszÄ…c poprzedniego posta miaÅ‚em fragment o Tobie gdzie napisaÅ‚em że widziaÅ‚em jak dwa razy wychodziÅ‚eÅ› przed koncem meczu jak nasi dostawali w tyÅ‚ek u siebie, ale mimo wszystko nie powiem o Tobie, że nie wierzysz w nasza drużynÄ™. Dobrze że przed wysÅ‚aniem ten fragment skasowaÅ‚em, bo by Ci sie myszka jeszcze zjaraÅ‚a od przewijania przydÅ‚ugich postów 
- Łoptymista
- Trener
To jeszcze cwaniaku napisz czemu kuzwa wychodzilem za drugim razem. Ok panie wierzacy inaczej?
Nie wiem
Ale niech będzie w takim razie raz zamiast dwa
Sens zachowany i nadal jesteÅ› zawsze wierzÄ…cym kibicem i to nie wierzÄ…cym inaczej tak jak ja 
Ale niech będzie w takim razie raz zamiast dwa