sebolek pisze: Mam nadzieje że zadnej rozróby nie będzie w naszym kierunku
Oczywiscie, ze nie. Zapraszamy na sektor, na wspolne kibicowanie.
W koncu: "Rywale na torze, przyjaciele na sektorze"
sebolek pisze: Mam nadzieje że zadnej rozróby nie będzie w naszym kierunku
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Lukas507 pisze:spokojnie będzie was więcej jak się utrzymacie a nawet będziecie w pierwszej 4
Lukas507 pisze:pozdrawiam i do zobaczenia za kilka godzin
sebolek pisze:Dzięki Cooper. Zatem spotkamy się na stadionie u was. o 3.00 wyjezdzamy. Będziemy siedzieć w sektorze przyjezdnych moze nas ze 20 przyjedzie. Niech nasi żużlowcy widzą że mają wiernych kibiców. Pozdrawiam i do zobaczenia jutro. Jak chcesz Cooper to możesz sms wysłać do mnie to mój numer 665932777. Pozdrowienia dla kibiców Lublina i Staleczki
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Lukas507 pisze:..., a czy Golęcin zdobędziecie hmm prócz Stali nikomu się to nie udało.
Może dla tego ze jeszcze 26 lat temu Stal jeździła tam jako gospodarz i znamy tamtejszy tor, ale fajnie było by jeszcze 2 razy się spotkać w tym sezonie
Pozdrawiam
Jataman, rozumiem, ze z naszych najbardziej identyfikujesz sie z Seba - nie dosc, ze wychowanek, to jeszcze lubi pomachac piesciami
Kod: Zaznacz cały
Matej Ferjan (0,1,1,1,2)Kod: Zaznacz cały
http://speedway104.hu/Gawrzyk pisze:jedni w drodze a inni nie marnujÄ… czasu w Lublinie i poznajÄ… co ciekawsze nocne kluby
zarfe pisze:obawiam sie ze jutro na stadionie 3000 ludzi to max wszystko przez piękną angielską pogodę
I dlatego nie wierzę nigdy w prognozy. Wczoraj ok 22, 23 na onecie zapowiadali deszcze do 20_piotrusss pisze:Jeśli sprawdzą się prognozy ICM, Onetu i Interii to będziemy mieli niemalże idealną pogodę na żużel! Słońce, ciepło, ale bez upału. Aj już się chce na stadion iść
Ru$eK pisze: Ja też już bym najchetniej poszedl na stadion na mecz, to będzie prawdziwa uczta dla kibiców:!: