22 VII 2007 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk
Re: 22.VII 2007 Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk
Ehhh,porażka znowu porażka.To co pokazali Panowie Mariusz F. i Tomasz P. można uznać za skandal.Taki ważny mecz,a oni zawalają go nam.Dawida można trochę usprawiedliwić,bo poobijany i łokieć rozbity.No i wielu miało rację,że Pan F. ps.Kolanko pojedzie beznadziejnie i zepsuje to co się da.Teoria,że jest to specjalista od meczów nieważnych znowu się sprawdza.Jedynie pretensji można nie mieć do naszych juniorów i Jelenia.Rybka zanotował parę wpadek,ale i tak zrobił swoje.Cóż rzec,teraz większość napisze,dlaczego nie Trumna,dlaczego nie Kauko czy Johno?Gdybać można,ale nad tą drugą opcją chyba nikt się nawet nie zastanawiał.Wstyd.
http://www.forum.isq.com.pl Internetowy Quiz Wiedzy o Żużlu. Dołącz do nas!
Zgadzam się z Gaborem. Gdańsk jest bardzo mocną drużyna, wystarczy spojrzec na ich budżet...
Moim zdaniem nasi zawodnicy pojechali na miarę swoich możliwosci. Jedną z przyczyn porażki mogła byc dzisiejsza nawierzchnia. Zapewne p. Polny obawiając się przegranej poprosił o utwardzenie toru. Wielokrotnie krzyczał w wywiadach, że preparujemy tor
. Ten mecz był do powalczenia ale nie do wygrania na 100%. Po prostu Wybrzeże dzis było lepsze.
PS. Zaskoczył mnie in minus Franko Kolanko...
PS. Zaskoczył mnie in minus Franko Kolanko...
"Życie to jazda"
-
Smirnek_
- Senior
Gdańsk w przeciwieństwie do Gorzowa nie jest oparty na "beduinach" tylko na Polakach i zawodniku z GP
Dobromir pisze:O klase lepszą? Czy ja wiem. Gdyby zamiast Kloszarda pojechał Johnston to nawet jakby te 6-7 punktów uciułał to byśmy wygrali.
Gdyby babka wąsy miała ......... - to po pierwsze , a po drugie to nawet zakładając start Johnstona i jego zdobycz 7 punktów to mecz i tak byłby w plecy .
Niestety taka jest prawda , że mamy bardzo przeciętny zespół który stać co najwyżej na kilka przyzwoitych występów w sezonie .
Gabor pisze:Dobromir pisze:O klase lepszą? Czy ja wiem. Gdyby zamiast Kloszarda pojechał Johnston to nawet jakby te 6-7 punktów uciułał to byśmy wygrali.
Gdyby babka wąsy miała ......... - to po pierwsze , a po drugie to nawet zakładając start Johnstona i jego zdobycz 7 punktów to mecz i tak byłby w plecy .
wynik: 42-51.
+7 dla nas oznacza -7 dla nich, więc 49 do44
a meczu jakoś mi sie nie chce komentować...
Poznań wygrał z Ostrowem, więc nam będzie tam baaaardzo ciężko coś zdziałać.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
- tezetomaniak
- Trener
No co wy ludzie.. przecież nasz treneiro powiedział że w Poznaniu wygramy.. tak jak sie Gdańsk dzisiaj przewiózł... nie bądzcie tacy pesymistyczni...