Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kdsz
Trener

Re: Różności

#4401 Postautor: kdsz » 23 lipca 2007, o 12:16

Drabol, nie przesadzaj. W światowym żużlu było już wielu obiecujących dwudziestolatków (Hampel chociażby) ale nie wszyscy wywalczyli IMŚ. Pożyjemy-zobaczymy.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4402 Postautor: Gelo » 23 lipca 2007, o 12:33

Żenujące porównanie

czyżby?
brak Ci absolutnie argumentów

nie bądź śmieszny.
uważasz że wszystko co powiesz jest jedyne i prawdziwe oraz niepodważalne. Co mówia inni nie ważne, bo Ty i tak masz racje

A Ty uważasz że nie mam i za wszelką cenę chcesz to udowodnić. A że głupio to robisz to nieważne. Zaściankowe podejście? Nie rozumiem.
O Twoich fantazjach nt. Petera Karlssona nawet nie wspomne, bo to obecnie jest ledwo poziom średni światowego żużla. Poci się w polskiej 1 lidze.

Trudno jest komuś kto ma Crumpa i Andersena w składzie zrozumieć, że taki średniak jak Karlsson może być dla kogoś szczytem marzeń - prawda? Za trudne?
Bracia Karlssonowie się kończą. Obaj. Nie tylko Max. Co nie znaczy że Peter nie był dobry. BYŁ

Ja sądzę, że jeszcze nie raz napsuje krwi niejedemu zwolennikowi jeżdżących gówniarzy.
PS. Nie mamy Bóg wie kogo - dopiero będziemy mieć.

Pożyjemy zobaczymy. Może tak - może nie.
Szkoda, że go na torze nie obejzysz. Chyba że Lublin awansuje do Ekstraligi. Bo swojego szanownego dupska poza swoje miasto na żużel na poziomie światowym nie ruszysz.

Nie wiem skąd to wziąłeś, że sie nie ruszam z Lublina. Ale masz rację - moje dupsko jest zbyt szanowne żeby je ruszać do Wrocławia i musieć siedzieć z Tobą na trybunach. Do Rzeszowa mam bliżej - a tam przynajmniej jest Nicki, a nie jakieś Holdery.

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#4403 Postautor: Drabol » 23 lipca 2007, o 13:04

Nie mam zamiaru z Toba siadać a już na pewno nie na trybunach. Nicki jeździ nie tylko na torze przy Hetmańskiej, ale że Tobie tam najbliżej to jedyne miejsce w które się wybierzesz żeby go zobaczyć. Naciesz oczka.

Miłego day.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#4404 Postautor: GRISZA » 23 lipca 2007, o 13:23

Do Józków jeździsz Gelu ?

No nie... :shock:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4405 Postautor: Gelo » 23 lipca 2007, o 13:43

GRISZA pisze:Do Józków jeździsz Gelu ?

No nie... :shock:

Ku mojej rozpaczy jeden z moich ulubionych zawodników akurat podpisał u Józków. Co zrobić - jakoś to przeboleję - mało tego nawet trzymałem za Was kciuki w meczu z Atlasem :). Świat się kończy nie? :D

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#4406 Postautor: boxing » 24 lipca 2007, o 00:10

Przed chwila skonczyla sie na Polsacie 2 powtorka meczu Rzeszowa z Wroclawiem:
Dramaturgia niezla - w pewnym momencie "mocno w plecy" dla Rzeszowa, udana zlota rezerwa i Marma wrocila do gry - i wygrala. Zaczynam przekonywac sie do "jokera" - nawet jesli nie odwroci losow meczu, to daje szanse na emocje przez kilka biegow dluzej.

A "zuzlowa popierdolka" Holder, na ktorego zeszla cala dyskusja w topicu - 11 punktow w extralidze w wyjazdowym meczu - rewelacja. Bardzo szybko przystosowal sie do polskiej ligi. Nie zawodzi, podejrzewam nawet, ze Wroclaw nie oczekiwal az tak dobrej i skutecznej postawy. Pewnie zdarzÄ… mu sie - jak kazdemu - jakies wpadki, ale juz teraz Atlas ma z niego duzy pozytek. Czym Wroclaw ryzykowal zatrudniajac go? Niczym - gdyby "nie wypalil", gdyby mial problem z przystosowaniem do naszych warunkow, jezdzilby Klindt. Nie wiem zreszta, czy to nie Klindt przed sezonem mial byc tym juniorskim nr 1 we Wroclawiu.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
luckas
Szkółkowicz

#4407 Postautor: luckas » 24 lipca 2007, o 00:55

No to teraz Boxing wypadałoby zmienić podpis :D
"Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Wodyakowa/Woffindena a moze nawet Holdera!
:)
Obrazek

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#4408 Postautor: boxing » 24 lipca 2007, o 12:49

Podpis, nick i avatar jest od 2004 roku i nie ma potrzeby go zmieniac - tym bardziej, ze "Adrenaliny" nie da sie nie lubic :D A co do Hliba - dam mu jeszcze szanse, choc prawda jest, ze stanal w miejscu - niestety. To wciaz swietny pierwszoligowy, twardo walczacy junior - ale gdyby prowadzil troche bardziej sportowy tryb zycia - bylby duuuzo dalej. Ale jego kariera - jego wybor.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#4409 Postautor: Gelo » 24 lipca 2007, o 13:42

Też się zastanawiam nad przyszłością Hlibka - przyszły sezon może być dla niego drogą przez mękę w roli seniora. Jak Stal wejdzie do ekstraligi nie widzę dla niego miejsca w składzie. Będzie musiał sobie poszukać klubu i to najprawdopdoodbniej w I lidze.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#4410 Postautor: ravajas » 24 lipca 2007, o 15:42

Gelo pisze:Będzie musiał sobie poszukać klubu i to najprawdopdoodbniej w I lidze.

to, to Gelu :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#4411 Postautor: GRISZA » 24 lipca 2007, o 17:09

Chłopaki szybko przekreśliliście Hliba... Spokojnie go stac na to ,zeby jeździc w ekstralidze.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#4412 Postautor: tezetomaniak » 24 lipca 2007, o 17:12

Skoro tacy zawodnicy jak Kuciapa, Staszewski cze Rempała mogli jechać do Hlib tym bardziej :)

natka