stefanzdzialek pisze:Z tego co wiem to ktoś pojedzie , a nawet 2 ktosiów. Jest też niezły sponsor i jasno postawiony cel.
Zdzichtex niezły sponsor!!?? śmiech, spytajcie ile dali na TŻ w ubiegłym sezonie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
janek pisze:stefanzdzialek pisze:Z tego co wiem to ktoś pojedzie , a nawet 2 ktosiów. Jest też niezły sponsor i jasno postawiony cel.
Zdzichtex niezły sponsor!!?? śmiech, spytajcie ile dali na TŻ w ubiegłym sezonie.
Cooper pisze:Wcale mnie nie zdziwi jesli niewiele, bo mnie Zdzichttex kojarzy sie zdecydowanie bardziej jako sponsor Daniela Jeleniewskiego, a nie klubu. A Team Daniela, jego sprzet itd. pozwala sadzic, ze sponsor jest dobry.
EDIT:
Po pewnych konsultacjach chcialbym dodac, ze to co napisalem wynika tylko z moich wlasnych obserwacji ilosci reklam firmy Zdichtex na busie Daniela i motocyklu, a w rzeczywistosci w ogole sie nie orientuje, jaki jest % wklad finansowy tej firmy w ogolnu budzet sponosrski Teamu D. Jeleniewskiego
janek pisze:stefanzdzialek pisze:Z tego co wiem to ktoś pojedzie , a nawet 2 ktosiów. Jest też niezły sponsor i jasno postawiony cel.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]