A tak zupełnie BTW jest to temat nr 1000 na forum
Żużlowe różności
Re: Różności
Jako, że Koper założył sobie już temat "Nieżużlowe różności" w dziale "Inne" to ostatnich parę postów stąd wykasowałem jako niemnających już racji bytu 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:A tak zupełnie BTW jest to temat nr 1000 na forum
Koper cwaniak
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie wiem, czy to np. żużlowy temat?
Jak podają Sportowe Fakty Leigh Adams zastanawia się, czy wystartować w przyszłorocznym Grand Prix:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=225774
Ostatnio zmieniony 23 października 2007, o 10:41 przez suchy1613, łącznie zmieniany 1 raz.
To raczej temat szachowy - masz relefks jak szachista na emeryturze pod wodą.
Coś insynuujesz? Szachy to akurat dyscyplina ,która mnie nie pociąga.
Z tą emeryturą teź Ci nie wyszło
, a z pływaniem nie najlepiej u mnie faktycznie, zupełnie jak z Twoim dowcipem. 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Adams przed sezonem 2007 zapowiedzial ze jak nie zdobedzie tytulu mistrza swiata to wycofa sie z GP, ale mysle ze vicemistrzostwo jednak skutecznie zmotywuje go aby raz jeszcze podjac probe wywalczenia tytułu.
Też mam taką nadzieję, zwłaszcza że to jeden z moich ulubionych zawodniów Motoru i zawsze z sentymentem wspominam jego jazdę w barwach naszego klubu. Nie chciałabym, żeby tak jak np. Rickardsson przerzucił się na "Taniec z gwiazdami"