Shack pisze:Ja sie nie wymadrzam i nie uwazam ze wsparcie klubu 100 cos da. Osobiscie uwazam ze sytuacja jest bez wyjscia i nawet tysiac 100 nic nie da.
Ale jesli kazdy z was ma 1000 powodow zeby nie przyczynic sie do ratowania zuzla w lublinie to przestancie plakac na forum. Nie wymagajcie od innych cudów jesli sami nie robicie kompletnie nic.
No i to prawda, dlatego ja nie płaczę ani nie wymagam cudów, co więcej pogodziłem sie już z tym, że nie będzie komu tego wózka dalej ciągnąć a jednocześnie dziękuję tym którzy do tej pory próbowali to robić. Raz lepiej raz gorzej ale to ciągnęli.
Uważam jedynie, że taka burza mózgów i zaproszenie na spotkanie władz miasta (myślę, że jeśli nie na takie spotkanie jakie proponowałem to władze miasta powinny być zaproszone na Walne) mogłyby być jakąś próbą wyjścia z tej beznadziejnej sytuacji i a nuż (pozdro jataman

) jakiś biznesmen, który dowiedziałby sie z prasy czy od władz miasta o takiej inicjatywie by sie zainteresował. Szanse małe ale można by sobie wtedy powiedzieć, że podjęło sie jakąś kolejną próbę ratowania tego wszystkiego. Resztę dopowiedział Lublin_Fan.