Karol Polak
- tezetomaniak
- Trener
Re: Karol Polak
ciekawy deflektor 
Edit by sting: Nie cytuj zdjec!
Edit by tezetomaniak: ok !
Edit by sting: Nie cytuj zdjec!
Edit by tezetomaniak: ok !
- michalr
- Kontakt:
Karol ponownie w Krakowie. Zdjęcia na stronce poniżej:
http://www.mk-foto.pl/galeria/thumbnails.php?album=40
http://www.mk-foto.pl/galeria/thumbnails.php?album=40
Żałosne to jest. Wypominanie klubowi zaległości finansowych to chyba jedyny sposób, dzięki któremu Karol może się poczuć prawdziwym żużlowcem.
Polak, jako junior, miał na pewno kontrakt amatorski, więc jakieś zobowiązania klub wobec niego miał, ale żeby mieć czelność, przy tak beznadziejnej postawie na torze ZAWSZE i WSZęDZIE, żeby mówić w prasie o roszczeniach finansowych? Mnie by było wstyd.
Polak, jako junior, miał na pewno kontrakt amatorski, więc jakieś zobowiązania klub wobec niego miał, ale żeby mieć czelność, przy tak beznadziejnej postawie na torze ZAWSZE i WSZęDZIE, żeby mówić w prasie o roszczeniach finansowych? Mnie by było wstyd.
-
Speedway Fan
- Senior
A mnie z tego wywiadu najbardziej podoba sie to, ze jest zdecydowany na odejscie z Lublina 
najlepiej niech w ogóle skończy z tym sportem...tylko pieniądze traci...
Speedway Fan pisze:A mnie z tego wywiadu najbardziej podoba sie to, ze jest zdecydowany na odejscie z Lublina
...tylko kto zdecyduje się na niego?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pewnie pojdzie na Ukraine jezdzic..
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Dobry gostek z niego nie ma bata, niech ucieka z Lublina gdzie pieprz rośnie bo nie mam ochoty patrzeć na jego żałosną jazdę.
Ciekawe co mają powiedzieć Daniel, Stachyra i inni którzy punktowali - zapewne więcej pieniążków im się należy niż jakieś grosze za opony i olej! Dla mnie to śmieszne, niech się nauczy jeździć a później niech się kłoci o kasę!
ja nie rozumiem gdzie on te 30tys niby zarobił? chyba nie na żużlu...
P.S. chodzę do szkoły z Karolem. Podobno jest na obozie, a szkole go widziałem dziwne...
P.S. chodzę do szkoły z Karolem. Podobno jest na obozie, a szkole go widziałem dziwne...
-
Speedway Fan
- Senior