31.05.2009, Opole-Lublin
Re: 31.05.2009, Opole-Lublin
Ale jest niezawodny - dzieki jego zdobyczy punktowej Lodz przegrala tylko 2 punktami. I nie zawalil 15 biegu - glownie dlatego, ze w nim nie jechal, ale jednak nie zawalil.
A'propos statystyk - Linus Ekloef - drugi junior 2. ligi w ubieglym sezonie - caly czas w kadrze Gniezna, ale jeszcze nie pojechal. Jezeli potrzeba nam mocnego juniora - moze bylby do wyhaczenia. No i staloby sie zadosc milosnikom szwedzkich riderow - bardziej by nam sie przydal na pozycji juniora niz senior Magnus o znanym nazwisku.
A'propos statystyk - Linus Ekloef - drugi junior 2. ligi w ubieglym sezonie - caly czas w kadrze Gniezna, ale jeszcze nie pojechal. Jezeli potrzeba nam mocnego juniora - moze bylby do wyhaczenia. No i staloby sie zadosc milosnikom szwedzkich riderow - bardziej by nam sie przydal na pozycji juniora niz senior Magnus o znanym nazwisku.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
grzesieck pisze:Przeciez to Ty nazwales zawodnikow Opola pol-amatorami na poprzedniej stronie
Wspomniałem też, że pewnie z nimi przegramy więc to nie była napinka
janek pisze:Rozwiń swoją myśl.
Rozwijajac.
Nie mysle tak, ze koniec z tytularnym sponsorem=koniec zuzla w Lublinie.
bo moim zdaniem z niego taki tytularny sponsor jak z koziej d....... Jak juz ktos wczesniej pisal ze nie jest zbyt chojny skoro juz na poczatku sezonu opiera sie budzet na biletach. To nie atlas czy marna ze wyciagaja kase jak jest taka potrzeba. Jest to super odejdzie to szukamy lepszego ;D
-
Mateusz111
- Junior
piv pisze:janek pisze:Rozwiń swoją myśl.
Rozwijajac.
Nie mysle tak, ze koniec z tytularnym sponsorem=koniec zuzla w Lublinie.
bo moim zdaniem z niego taki tytularny sponsor jak z koziej d....... Jak juz ktos wczesniej pisal ze nie jest zbyt chojny skoro juz na poczatku sezonu opiera sie budzet na biletach. To nie atlas czy marna ze wyciagaja kase jak jest taka potrzeba. Jest to super odejdzie to szukamy lepszego ;D
Gdybym ja byl sponsorem, to po przeczytaniu Twojego posta nie dal bym wiecej nawet złotowki na zuzel. Zamiast sie cieszyc ze znalazl sie jakis sponsor tytularny to wy dalej narzekacie. Jakby tak latwo bylo znalezc sponsora to by nam TŻ nie upadl. Jak byla sipma byla walka o awans, nie bylo sipmy walka o zuzel w lublinie. Pomyslcie troche zanim cos napiszecie
Troche sie zle wyrazilem.
Ja sie bardzo ciesze ze ktos sie w koncu zainteresowal zuzlem w Lublinie i szanuje bardzo ludzi ktorzy w to weszli i daja tyle kasy ile moga przeznaczyc na sponsoring tylko mam odmienne zdanie niz Janek ze bez firmy Redstar zuzel upadnie.
Ja sie bardzo ciesze ze ktos sie w koncu zainteresowal zuzlem w Lublinie i szanuje bardzo ludzi ktorzy w to weszli i daja tyle kasy ile moga przeznaczyc na sponsoring tylko mam odmienne zdanie niz Janek ze bez firmy Redstar zuzel upadnie.
Mateusz- mysle tak samo. Przed wyslaniem swojego posta (napisalam w identycznym tonie), przeczytalam Twoja odpowiedz.
Nie wysylam ze zrozumialych wzgledow.
Nie wysylam ze zrozumialych wzgledow.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Przytaczanie zeszłorocznych statystyk nie ma wiekszego sensu. W tym roku Karlsson jezdzi po prostu niezle i równo a skuteczność wygrywania pierwszych swoich wyścigów - wrecz znakomita. Jezdzi niewiele slabiej od Davida Howe. Jest wiceliderem swojej druzyny. Żeby jednak nie sugerowac sie wyłacznie ligą brytyjską - tak jak wspominalem - patrzac na skuteczność nacji na polskich torach - ogólnie najlepiej jezdzą Australijczycy, potem Szwedzi. I to trzeba brac pod uwagę.
Chyba raczej nie nacje, a zawodnicy. Taka "niezuzlowa" nacja jak Norwegowie tez miala niezlych riderow - kiedys Gunnestad, teraz Holta. Zupelnie niezuzlowa jak na e-lige nacja rosyjska ma swietnego przedstawiciela w e-lidze i GP. A zdaje sie, ze sposrod "najpewniejszych na polskich torach Australijczykow" zaden ze startujacych w naszych barwach nie zyskal Twojej sympatii? Ani "cienki" Leigh Adams, ani "jeszcze cienszy" Adam Shields, ani Steve "daleko do Lublina" Johnston.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Nie moja wina ze nikt nie pozyskał do nas Holdera, Sullivana czy kiedyś Wiltshire'a
piv pisze: Jest to super odejdzie to szukamy lepszego ;D
czyli kto?
r
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
czyli klub albo ludzie ktorzy to potrafia i sie tym zajmuja na zlecenie np.
Ewentualnie miasto (w co watpie)
Ode mnie tyle o sponsoringu
przynajmniej w tym temacie zeby nie rozmywac.
Ewentualnie miasto (w co watpie)
Ode mnie tyle o sponsoringu
grzesieck pisze:a to ciekawe :>
http://rlach.republika.pl/dmp/2008/oplo_1.htm
http://rlach.republika.pl/dmp/2008/lomi_1.htm
sorry mój błąd
Jutro to dzisiaj, tyle, że jutro.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Normalnie strach się bać.
nie ma co robic duzych oczu, tylko trzeba bylo ich wyprzedzic
dlaczego klub, ktory przed sezonem borykal sie z problemami finansowymi typu pieniadze na wyjazdowy mecz wypozycza takiego kozaka (na warunki II ligowe), a my nie mozemy? jeszcze zeby kazdy u nas jezdzil jak powinien...
dlaczego klub, ktory przed sezonem borykal sie z problemami finansowymi typu pieniadze na wyjazdowy mecz wypozycza takiego kozaka (na warunki II ligowe), a my nie mozemy? jeszcze zeby kazdy u nas jezdzil jak powinien...
harry pisze:http://przegladzuzlowy.pl/2009.05.18-ostergaard-w-opolu#start![]()
![]()
![]()
bedzie ciężko
Mówiłem żeby brać Ulricha!! "Konkurencja" nie śpi, a my Co????
Czy coś się robi w tym klubie żeby pozyskać nowych zawodników? czy dalej stawiają na "brygade RR"??
Będzie nie tylko ciężko, będzie Baaardzo ciężko wygrać z Opolem.
janek pisze:Konkurencja" nie śpi, a my Co????
Czy coś się robi w tym klubie żeby pozyskać nowych zawodników?
Podobno coś się robi ale wszystko owiane tajemnicą...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Mówiłem żeby brać Ulricha!! "Konkurencja" nie śpi, a my Co????
A my? Nawet jak władze klubu starają sie o nowych zawodników to za szybko nikt sie o tym ne dowie, wlasnie dlatego ze konkurencja nie spi.
Pozdrawiam
A to dziwne bo dzisiaj na forum Kolejarza wyczytałem że z tym Ulrichem to blef jakiś...
Edit: zresztą PŻ nawet newsa skasował
Edit: zresztą PŻ nawet newsa skasował
Wypozyczyc z Miszkolca Screena i po krzyku - niech sobie reszta bierze kogo chce wtenczas.
Miszkolc podpisał z nim kontrakt żeby teraz oddawać go do rywala?
Co prawda o awans walczyc nie planują, ale u siebie pewnie z 1-2 razy na najtrudniejsze mecze Maszynę wypuszczą do boju.
Oczywiscie by się skusili za solidną opłatą, ale czy byłby sens łozyć dużą kasę za Joe, który pózniej może by przyjechał a może nie? To Anglik, a takim się do konca nie ufa ;d Kadrę mamy w miarę pokaźną, krajowcy zaczynają jechać. Nie jesteśmy w aż tak patowej sytuacji.
Co prawda o awans walczyc nie planują, ale u siebie pewnie z 1-2 razy na najtrudniejsze mecze Maszynę wypuszczą do boju.
Oczywiscie by się skusili za solidną opłatą, ale czy byłby sens łozyć dużą kasę za Joe, który pózniej może by przyjechał a może nie? To Anglik, a takim się do konca nie ufa ;d Kadrę mamy w miarę pokaźną, krajowcy zaczynają jechać. Nie jesteśmy w aż tak patowej sytuacji.
Normalnie cuda na kiju