Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Dokładnie KLIK
Ogólnie Majo to ogarnij się troche, wszystko chcesz ściągać od Motoru, a to załózmy konto jak Motor, na które bedziemy wpłacać kase, a to zmieńmy tekst przyśpiewki. Irytujesz tym.
Ogólnie Majo to ogarnij się troche, wszystko chcesz ściągać od Motoru, a to załózmy konto jak Motor, na które bedziemy wpłacać kase, a to zmieńmy tekst przyśpiewki. Irytujesz tym.
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Z tym kontem to nieglupi pomysl i to nie wzorujac sie na pilce noznej ale na Stali Gorzow, gdzie takie konto jest dostepne nawet na stronie glownej, tylko chyba konieczne jest sformalizowanie fan klubu jako stowarzyszenie aby cos takiego moglo wystartowac.
http://stalgorzow.pl/?mod=news&act=sdet ... 210&page=0
http://stalgorzow.pl/?mod=news&act=sdet ... 210&page=0
Dzięki za Troopera, Breaking The Law i Seek & Destroy
Liczę na powtórkę w niedzielę 
Wow Trooper byl a mnie nie bylo na stadionie? 
Co za dzien
.
Co za dzien
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dołączę się do podziękowań
Jeśli chodzi o Idy Marcowe to trochę za późno się zaczęły, ale na lidze pewnie lepiej to wyjdzie bo zawodnicy dłużej się pokręcą przy starcie. 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Dzięki Pepe za dziś! Oprócz w/w cięższych kawałków ja podziękuję za.... Shadowsów. Nie sądziłem, że tak fajnie to się zgra z ... Ironami i Judasami. Noga sama chodzi
A może by tak kiedyś Motorhead?
Poziom głośności muzy był dziś IDEALNY!! Proszę o powtórkę w niedzielę.
A może by tak kiedyś Motorhead?
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Był dziś nawet Didżej?
peterix pisze:Dzięki Pepe za dziś! Oprócz w/w cięższych kawałków ja podziękuję za.... Shadowsów. Nie sądziłem, że tak fajnie to się zgra z ... Ironami i Judasami. Noga sama chodzi![]()
Poziom głośności muzy był dziś IDEALNY!! Proszę o powtórkę w niedzielę.
Spotkała mnie miła niespodzianka w postaci moich 2 ulubionych kawałków
Oczywiście ja również podpisuję się pod podziękowaniami
Szkoda, że Koper ciągle był bombardowany telefonami, bo leciał też jego ulubiony utwór
Dedykacja również mi się bardzo podobała (szkoda, że ją wykasowałeś ).Prawdę mówiąc nie znałam tej piosenki, ale teraz często jej słucham
Słowa prawie idealnie pasują do mojej osoby . Może tylko poza kolorem oczu. Nie lubię też palić papierosów
Jeszcze raz dzięki, warto było nawet spóżnić się na imprezkę urodzinową
Najlepszy to był marsz przy biegu Mistygacza
Można go sobie łatwo skojarzyć z takim letnim spacerkiem. Chociaż "Rydwany ognia" też by tutaj pasowały 
Moze 'fanklub' pozyczylby ten beben na nastepne mecze. Bo sie troche marnuje. I gardla tez troche pozalowaliscie. "Na dobre i na zle" ?? Dobre sobie... Cichacze...
Idz do fanklubu w czasie meczu, napewno ci nikt bebna nie pozalujeGe(L)o pisze:Moze 'fanklub' pozyczylby ten beben na nastepne mecze. Bo sie troche marnuje. I gardla tez troche pozalowaliscie. "Na dobre i na zle" ?? Dobre sobie... Cichacze...
Tylko dzis go troche oszczedzali.
A jak wspierali druzyne w trudnym momencie mmm...
A jak wspierali druzyne w trudnym momencie mmm...
Na każdym meczu, u siebie czy na wyjeździe FanKlub zawsze był aktywny. Niestety dzisiaj większość była ospała i nie do życia. Takie żeczy się zdarzają. Więc nie pisz że jest chujowy bo puki co to w 2 lidze nasz FanKlub jest zdecydowanie najlepszy 
W spaniu ? No jest najlepszy. Przyznaje.
zeczy sie nie zdarzaja panie.
zeczy sie nie zdarzaja panie.
Ge(L)o pisze:Moze 'fanklub' pozyczylby ten beben na nastepne mecze. Bo sie troche marnuje. I gardla tez troche pozalowaliscie. "Na dobre i na zle" ?? Dobre sobie... Cichacze...
dobrze, że Ty jestes "nie cichaczem" i nie żałowałeś gardła, żeby podejść i powiedzieć to wprost zamiast żalić się na forum internetowym.
Czytając wasze posty to nie dziwie się, że na wschodzie nadal jest taki zaścianek. Z tego co wiem, to FAN CLUB / KLUB KIBICA nie istnieje, więc o co kaman?
Zapraszamy, pokażcie co potraficie, my jako grupa kibiców taka sama jak i wy przychodząca na stadion, chociaż staramy się coś robic. Ktoś komuś broni podejśc wziąśc bęben i coś pokrzyczec? Przecież to nie trudne. Czemu wy dupy nie ruszycie? Ilu z tych co tylko krytykowac potrafią czasem chociaż coś zaśpiewało w tym sezonie? Kto z was był w Szegedzie, Rawiczu, Opolu, Krośnie, kto jedzie do Miszkolca na mecz? Nie musicie odpowiadac.
Edit: No, i w Pile.
Zapraszamy, pokażcie co potraficie, my jako grupa kibiców taka sama jak i wy przychodząca na stadion, chociaż staramy się coś robic. Ktoś komuś broni podejśc wziąśc bęben i coś pokrzyczec? Przecież to nie trudne. Czemu wy dupy nie ruszycie? Ilu z tych co tylko krytykowac potrafią czasem chociaż coś zaśpiewało w tym sezonie? Kto z was był w Szegedzie, Rawiczu, Opolu, Krośnie, kto jedzie do Miszkolca na mecz? Nie musicie odpowiadac.
Edit: No, i w Pile.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2009, o 22:49 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
- MikeMistrz
- Senior
Ge(L)o pisze:No coz... chujowy jest i tyle, co poradzic. Sorry.
Zeby dziadki z czasow Jedreja musieli nadrabiac dopingiem.
Shame on you fanclub.
Człowieku doping nie jest obowiązkowy, to tylko dobra wola pewnej grupy ludzi. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia do dopingu, to podejdź, powiedz, sam się dołącz, a nie potem wyrzucasz swoje żale na forum. Skoro przeszkadza Ci i drużyna i organizacja meczów i doping, to po co w ogóle chodzisz na żużel? Ludzie przeważnie chodzą na mecze, żeby się odprężyć, a nie przeżywać wyłącznie negatywne emocje.
Hmm dobra mina do zlej gry to nie najgorsza opcja nie powiem.
Dajecie rade
Trudno Mike nie przezywac negatywnych emocji, gdy sie widzi takie 'cos'.
Odprezyc to sie moge na amatorach albo MDMP.
Dajecie rade
Trudno Mike nie przezywac negatywnych emocji, gdy sie widzi takie 'cos'.
Odprezyc to sie moge na amatorach albo MDMP.
proponuję zamykać forum tuż przed zawodami i otwierać pod dwóch dniach - to pozwoli co poniektórym ochłonąć 
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Gelu wielki kibicu Legii Warszawa, jak tak bardzo boli Cie ten brak dopingu to stań na środku i poderwij całą prostą do dopingu, w czym problem ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Problem w tym... ze nie ma kogo podrywac. Sorry men.
I nie przesadzaj z tym wielkim kibicem.
Wierny, ale do wielkosci troche mi brakuje.
I nie przesadzaj z tym wielkim kibicem.
Wierny, ale do wielkosci troche mi brakuje.
tu tez sie opanujcie troche
ge(l)u, ciesz sie ostatnimi dniami na forum
ge(l)u, ciesz sie ostatnimi dniami na forum
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Łoptymista
- Trener
czemu? grozisz kibicowi?
nie w smak Ci jego wielkomiejskie korzenie. moderator z profincji

nie w smak Ci jego wielkomiejskie korzenie. moderator z profincji
Bardzo sie ciesze
mam przeprosic towarzystwo wzajemnej adoracji czy jak ?
edit : korzenie mam lubelskie, a nie wielkomiejskie.
mam przeprosic towarzystwo wzajemnej adoracji czy jak ?
edit : korzenie mam lubelskie, a nie wielkomiejskie.
mozesz przepraszac, mam to w dupie
ban nie bedzie za to co napisales o grupie ludzi wieszajacych flagi, malujacych transparenty, jezdzacych za nasza druzyna po calej polsce, a nawet europie (tak to jest grupa ludzi, kilkunastu znajomych, zaden fan klub), pieprzysz jak potluczony juz od wielu miesiecy, czytac sie nie da Twoich postow, tak samo jak np. janka (jezu skad sie tacy ludzie biora...), strasznie denerwujesz innych forumowiczow, wiec mysle, ze odpoczynek dobrze Ci zrobi
ban nie bedzie za to co napisales o grupie ludzi wieszajacych flagi, malujacych transparenty, jezdzacych za nasza druzyna po calej polsce, a nawet europie (tak to jest grupa ludzi, kilkunastu znajomych, zaden fan klub), pieprzysz jak potluczony juz od wielu miesiecy, czytac sie nie da Twoich postow, tak samo jak np. janka (jezu skad sie tacy ludzie biora...), strasznie denerwujesz innych forumowiczow, wiec mysle, ze odpoczynek dobrze Ci zrobi
METHANOL ADVENTURE TEAM