tylko mnie nie opierniczacie ze za wczesnie
2.08.2009 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
2.08.2009 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
niema tematu wiec postanowiłem dodać..
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Re: 2 sierpnia Orzeł Łódź-Kmż Lublin
Temat zaklada sie, aby zaczac jakas dyskusje, a nie po to "zeby byl". Nie widze, zebys cokolwiek o meczu napisal 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Re: 2.08.2009 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
spoko...
myślę ze w łodzi można powalczyć o wygrana patrząc na nasze ostatnie wyniki na wyjazdach.......jak to było w któreś piosence"przecież każdego da sie pokonac"
myślę ze w łodzi można powalczyć o wygrana patrząc na nasze ostatnie wyniki na wyjazdach.......jak to było w któreś piosence"przecież każdego da sie pokonac"
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Głosujący w sondzie na stronie klubu nie podzielają Twojego optymizmu.
http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... rem-w-odzi
http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... rem-w-odzi
jestem jedynym optymista??

Na dzien dzisiejszy mamy lukę w składzie po kontuzji Hynka. Myslę, że do Łodzi powinniśmy pojechać w takim składzie.
1.T.Rempała
2.Tomicek
3.J.Rempała
4.Baran
5.Piszcz
6.Klimek
7.Lambert
8. Howe? Filinow? Messing? - podaje w kolejności w jakiej bym ich brał
1.T.Rempała
2.Tomicek
3.J.Rempała
4.Baran
5.Piszcz
6.Klimek
7.Lambert
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Masi pisze:Na dzien dzisiejszy mamy lukę w składzie po kontuzji Hynka. Myslę, że do Łodzi powinniśmy pojechać w takim składzie.
1.T.Rempała
2.Tomicek
3.J.Rempała
4.Baran
5.Piszcz
6.Klimek
7.Lambert
1.T.Rempała
2.Tomicek
3.J.Rempała
4.Baran
5.Piszcz
6.Klimek
7.J.Messing
8.Filinow
ja bym taki sklad widział
- tezetomaniak
- Trener
uwazam ze Lodz nie wyjdzie z 30
harry, przebijasz ?
just kiddin
harry, przebijasz ?
just kiddin
oo widze odwazne zaklady 
Jacek Rempała po meczu w Miszkolcu powiedzial, ze w Łodzi wygramy, bo tor w Łodzi jest podobny do tego w Lublinie : )
a skoro kapitan tak twierdzi to ja stawiam 44:45, bo wydaje mi sie, ze cos dawno Orzel nie przegral w takim stosunku :>
a skoro kapitan tak twierdzi to ja stawiam 44:45, bo wydaje mi sie, ze cos dawno Orzel nie przegral w takim stosunku :>
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Jacek Rempała po meczu w Miszkolcu powiedzial, ze w Łodzi wygramy, bo tor w Łodzi jest podobny do tego w Lublinie : )
a żebyś tak wykrakał
Ostatnio przegrali takim rezultatem chyba w Opolu, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby teraz przegrali u siebie tak
Osobiście do Lodzi brałbym Kiryła, z niczego tych punktow w zeszlym sezonie w Łodzi nie zrobił, widocznie pasuje mu tamten tor. Oprócz niego oczywiście Lambert zamiast Messinga na juniorce.
Naczelny obrońca Karola Barana.
ja bym raczej postawil na messinga 
Jonas Messing na wyjazdach kompletnie nie istnieje, jezdzi jak paralita i nawet jezeli wygra start to po 1 luku juz jest ostatni i wlecze sie na koncu stawki
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:Jonas Messing na wyjazdach kompletnie nie istnieje, jezdzi jak paralita i nawet jezeli wygra start to po 1 luku juz jest ostatni i wlecze sie na koncu stawki
to zeby sie nie kłucic wezmy macka michaluka
grzesieck pisze:Jonas Messing na wyjazdach kompletnie nie istnieje, jezdzi jak paralita i nawet jezeli wygra start to po 1 luku juz jest ostatni i wlecze sie na koncu stawki
Nie byłem na żadnym z wyjazdów, ale chwilami Joonas jeździ dokładnie tak jak napisałeś również u nas. Mnie osobiście do złudzenia przypomina Dawidka sprzed powiedzmy 3-4 sezonów.
Joonas to jak ktoś juz tu zauwazyl nadaje się do szkółki, typ nie dość że wiecznie ma sprzęt ustawiony tylko na start, przez co często ten start wygrywa, ale zazwyczaj wszyscy go mijają już na 1 łuku.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Ja od poczatku sezonu powtarzalem, ze wszedzie przegramy, ale w Pile i w Lodzi wygramy. Mozna wyszukac stare posty, jesli ktos nie wierzy. Na razie sie sprawdza
Do Pily nawet nie pojechalem, zeby nie ogladac tego nudziarstwa, jak wygrywamy na wyjezdzie:P Ale wsiasc do pociagu byle do Lodzi trzeba chyba bedzie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
1.J.Rempała
2.Howe
3.T.Rempała
4.Baran
5.Piszcz
6.Klimek
7.J.Messing
8.Tomicek
Myślę że jak narazie nasz najlepszy skład jaki możemy zmontować.
Ale nie sadzę aby byśmy wygrali.
50:40 to najmniejszy wymiar kary.
2.Howe
3.T.Rempała
4.Baran
5.Piszcz
6.Klimek
7.J.Messing
8.Tomicek
Myślę że jak narazie nasz najlepszy skład jaki możemy zmontować.
Ale nie sadzę aby byśmy wygrali.
50:40 to najmniejszy wymiar kary.
no a jak tam ten Lawson? ostatnio coś tam nawet zdobywa punkty. Może ostatnia szansa żeby przetestować? Tym bardziej, że mecz nic nie zmieniający. No może, tyle że pokaże naszą siłę względem głównego rywala. A , i jeszcze jest ten Complin. Pozajmowane oni mają terminy, czy co ?
1.J.Rempała
2.Howe
3.T.Rempała
4.Baran
5.Piszcz
6.Klimek
7.Michaluk
8.Tomicek
Bardziej bym był za tym składem
2.Howe
3.T.Rempała
4.Baran
5.Piszcz
6.Klimek
7.Michaluk
8.Tomicek
Bardziej bym był za tym składem
Howe - już pisałem w innym temacie.
Baran - ja wolę, żeby nie jechał i wyleczył do końca kontuzję. Jest zbyt cenny żeby ryzykować lub oglądać coś takiego jak w Miskolcu.
Complin i Lawson nie chcą przyjeżdżać.
Zostaje Messing i Tomicek do skladu.
Baran - ja wolę, żeby nie jechał i wyleczył do końca kontuzję. Jest zbyt cenny żeby ryzykować lub oglądać coś takiego jak w Miskolcu.
Complin i Lawson nie chcą przyjeżdżać.
Zostaje Messing i Tomicek do skladu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski