Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Kilokarpi w Rybolu podpisal.
Jest w Rybniku Kylmakorpi.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Z tego co czytałem(na SF) to jeszcze Batchelor z Lesznie to może chce się u nas spróbować druga liga komplet co mecz to było by coś ponoć chłopak z dziwną mentalnością jak to nasz Narodowy powiedział może sobie ubzdurał ze za pół darmo fajnie było by pojeździć tam gdzie kiedyś Adams
żarty oczywiście pomarzyć można ale coś się może ruszy
Sipma Lublin

rAdEk23 pisze:Z tego co czytałem(na SF) to jeszcze Batchelor z Lesznie to może chce się u nas spróbować druga liga komplet co mecz to było by coś ponoć chłopak z dziwną mentalnością jak to nasz Narodowy powiedział może sobie ubzdurał ze za pół darmo fajnie było by pojeździć tam gdzie kiedyś Adams![]()
żarty oczywiście pomarzyć można ale coś się może ruszy
. oraz ,
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
asid pisze:Niestety chyba to sciema bo to moga byc tylko te nazwiska:
Shields
Pavlic
Hansior
Lee
Pulpet (w zeszlym roku jezdzil w 1)
Jeszcze do tego Darek Sledz pasuje:D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:asid pisze:Niestety chyba to sciema bo to moga byc tylko te nazwiska:
Shields
Pavlic
Hansior
Lee
Pulpet (w zeszlym roku jezdzil w 1)
Jeszcze do tego Darek Sledz pasuje:D
Przecież Darek to 100% Stalowiec.
Ale pasuje do ryspoisu - byly zawodnik TZ, a ostatnio w e-lidze.
Jeszcze nie jestem pewien, ale czy po odejsciu z TZ Krzysiu Dominiczak nie mial jakiegos warszawskiego w Zielonce, np. w 2007 roku (bo w 2006 szalal w Krosnie, a i Zielonka byla w I lidze)
Jeszcze nie jestem pewien, ale czy po odejsciu z TZ Krzysiu Dominiczak nie mial jakiegos warszawskiego w Zielonce, np. w 2007 roku (bo w 2006 szalal w Krosnie, a i Zielonka byla w I lidze)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]