Stadion

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
DJPEPE
Junior

Re: Stadion

#2876 Postautor: DJPEPE » 26 lutego 2010, o 15:27

Powolutku będziemy się żegnali w tym temacie...melduję wykonanie zadania:
- stadion w 96% odśnieżony[została prosta startowa[za siatką], która w sezonie przysparza najwięcej problemów] - "ogólnorozwojówka"?
http://www.youtube.com/watch?v=WlSV6J7LhdM
- praca wre[odkuwanie kanalików ściekowych, instalowanie krzesełek, poszerzanie parku maszyn...]
http://www.youtube.com/watch?v=3iaWiDFaj2k
Jeżeli się nie znudziłem, to do zobaczenia na treningach, meczach[szczególnie - wyjazdowych] i w ogóle...na torach całego świata...
Dobek, Nurz, Mani, Ahuramazda, Meesha, Koper ..itd..itp., jak chęci i możliwości? :D
p.s. Przepraszam wszystkich pozostałych 50 fanów i FANKI - najczęściej wyjeżdżających,[-ce], ale WAS też gorąco pozdrawiam...

Awatar użytkownika
gizmo
Senior

#2877 Postautor: gizmo » 26 lutego 2010, o 15:40

A mogłbys powiedziec ktore z tych rzeczy podanych w reportazu pare miesiecy temu są juz zrealizowane?

w reportażu napisano ze będzie wyremontowane:
[*]ogrodzenie z dwóch stron - OK
[*] ogrodzenie na sektorze gości -
[*] nowa siatka miedzy sektorami -
[*] kamery -
[*] wejście na stadion + obrotowe bramki -
[*] wyremontowanie 5 kas - OK
[*] krzesełka sektor gości
[*] toaleta - OK
[*] kostka brukowa -

ja oznaczyłem te 3 ktore wiem ze juz raczej na pewno są ukonczone. pozdrawiam.
Pozdrawiam

meesha
Trener
Kontakt:

#2878 Postautor: meesha » 26 lutego 2010, o 15:52

Gizmo, czemu przy każdym z tych punktów zapaliłeś wirtualną świeczkę? :D Może jednak coś zostanie zrobione z tej listy ;)

DJ - chęci coraz większe, z możliwościami może być problem, ale pewnie coś się wymyśli żeby natłuc kolejne kilkanaście tysięcy kilometrów za "koziołkami" :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...