Wyjazd do Ostrowa 06.06.2010
Re: Wyjazd do Ostrowa 06.06.2010
ktos namietnie kasuje moje posty ....!!!
A ja bym pociągnął ten wątek. Mam kilka pytań: po pierwsze, kto to jest kibic sukcesu i, po drugie, dlaczego jest be? Mam nadzieję, że potrafisz to uzasadnić lepiej niż tylko tym, że "prawdziwy kibic" zadowoli się chłamem, byleby tylko ubranym w tradycyjne barwy, bo to zbędę pobłażliwym milczeniem.Boobi pisze:No, dla kibiców sukcesu na pewno.![]()
Torsen pisze:A ja bym pociągnął ten wątek. Mam kilka pytań: po pierwsze, kto to jest kibic sukcesu i, po drugie, dlaczego jest be? Mam nadzieję, że potrafisz to uzasadnić lepiej niż tylko tym, że "prawdziwy kibic" zadowoli się ietylko ubranym w tradycyjne barwy, bo to zbędę pobłażliwym milczeniem.Boobi pisze:No, dla kibiców sukcesu na pewno.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=8DkUqw_lNSo jaaa!!!
friends from Poznan
pociagne temat 
Popcorn niezke wymiata pod koniec;)
http://www.youtube.com/watch?v=v0K0WgEm ... re=related
Popcorn niezke wymiata pod koniec;)
http://www.youtube.com/watch?v=v0K0WgEm ... re=related
Torsen pisze:A ja bym pociągnął ten wątek. Mam kilka pytań: po pierwsze, kto to jest kibic sukcesu i, po drugie, dlaczego jest be? Mam nadzieję, że potrafisz to uzasadnić lepiej niż tylko tym, że "prawdziwy kibic" zadowoli się chłamem, byleby tylko ubranym w tradycyjne barwy, bo to zbędę pobłażliwym milczeniem.Boobi pisze:No, dla kibiców sukcesu na pewno.![]()
Nie karmić trolla, nie karmić trolla
Serio masz ochotę po raz 26. o tym debatować? Bo ja już nie mam siły
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Serio masz ochotę po raz 26. o tym debatować? Bo ja już nie mam siły
No i Torsen załatwił Cię kondycyjnie
Czy są chetni na wyjazd do Ostrowa bo będę miał wolne miejsca?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Nie mnie pierwszego i zapewne nie ostatniego. Skrzywienie zawodoweharry pisze:No i Torsen załatwił Cię kondycyjnie![]()
W tym jest mistrzem
![]()
Jacyś chętni jeszcze byli, którzy się nie zmieścili do busa... Jeśli Twój styl jazdy w ostatnim czasie nie uległ zmianie to polecam wszystkim gorąco. Niezapomniane przeżycieCzy są chetni na wyjazd do Ostrowa bo będę miał wolne miejsca?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Niestety, wszystko się zmienia
I style i samochody
No chyba że przegramy jakoś wkurzająco, to wtedy może być i tak baardzo szybki powrót

No chyba że przegramy jakoś wkurzająco, to wtedy może być i tak baardzo szybki powrót
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski