Tomasz Rempała
Re: Tomasz Rempała
Do Tarnowa też... Przecież to rzeszowiak

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Z niego taki rzeszowiak jak ze mnie warszawiak.
Jeśli chcesz dyskutować z faktami to proszę bardzo: 5 sezonów w Tarnowie, 8 sezonów w Rzeszowie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
ur. 15 lipca 1978 roku w Tarnowie 
No tak. A Hampel to łodzianin 
a nie?

Ej, weźcie, bo jeszcze jutro przyjedzie.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
Marcelspeedway
Tomek Rempała zawodnikiem meczu uzbierał 16 punktów czyżby dogadał się ze sprzętem??
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Być może to te silniki robione w Toruniu. Bardzo dobrze, super występ Tomka. Teraz to on mógł powiedzieć Jackowi "taki uj" 

Tomek Remapała zaliczył chyba mecz życia, dobrze na całej linii. Akcja w 13biegu marzenie 
A ja pamiętam 2004 rok i mecz u nas z Rzeszowem. Tomek podobno na sprzęcie Jacy- 17 pkt, pokonał go jedynie Jeleń. Po meczu niezły wywiad: "nooo, ja uważam że 17 punktów to nie jest chyba zły wynik..." 
panowie, co mowil tomek rempala po meczu bo niedoslyszalem ?
zapomnialem ze jest retransmisja. ; )
zapomnialem ze jest retransmisja. ; )
Myślę, że temu zawodnikowi możemy odpuścić wyjazdy w przyszłym sezonie.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
- kmzlublinfan
- Senior
Albo nawet miejsce w składzie. Bo czasami w domu sobie nie radzi.
kmzlublinfan pisze:Albo nawet miejsce w składzie. Bo czasami w domu sobie nie radzi.
Mistrzu powiedz kiedy? Podaj jeden przykład!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- kmzlublinfan
- Senior
kibicLBN pisze:kmzlublinfan pisze:Albo nawet miejsce w składzie. Bo czasami w domu sobie nie radzi.
Mistrzu powiedz kiedy? Podaj jeden przykład!
Np. w rundzie zasadniczej z Ostrowem Wlkp. w tym roku zrobił 6 pkt (1,2,3,0-)
Zawodnik drugiej linii robi 6 w 4 startach, ja nie nazwałbym tego nie radzeniem sobie, ale nie moge nikomu zabronić pisania głupot, więc kończe temat...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- kmzlublinfan
- Senior
Może trochę przesadziłem ale chodzi mi o to, żeby był ktoś alternatywny dla TR na mecze wyjazdowe i w domu. Musi byc walka o skład. To samo tyczy się naszych obcokrajowców.
Tomek powinien zostać. To byłby trzeci jego sezon tutaj. Na naszym torze już w tym sezonie był bardzo pewnym punktem drużyny, za rok powinno być więc jeszcze lepiej. Na wyjazdach było gorzej patrząc na cyferki, ale ja pamiętam, że większość meczów w jego wykonaniu była całkiem przyzwoita, walczył, szarpał, no nie zawsze wychodziło, ale taki już jest ten sport. Także o ile przepracuje solidnie zimę to będzie z niego jeszcze pociecha.
Manitou pisze:Tomek powinien zostać. To byłby trzeci jego sezon tutaj. Na naszym torze już w tym sezonie był bardzo pewnym punktem drużyny, za rok powinno być więc jeszcze lepiej. Na wyjazdach było gorzej patrząc na cyferki, ale ja pamiętam, że większość meczów w jego wykonaniu była całkiem przyzwoita, walczył, szarpał, no nie zawsze wychodziło, ale taki już jest ten sport. Także o ile przepracuje solidnie zimę to będzie z niego jeszcze pociecha.
Chyba żartujesz. TR zawalił najważniejsze mecze w których powinien zrobić te 6-8 pkt
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
tak poczytać to forum i można dojść do wniosku, że wszyscy po kolei zawalili awans. czekam jeszcze aż ktoś napisze, że Hauzinger jest winny.
motoru brum
Ja też uważam, że powinien zostać. Nie należy zapominać, że w równie ważnych meczach u nas zaskoczył bardzo pozytywnie, bo kto liczył, że nastuka tyle punktów Łodzi czy Rybnikowi. U nas jest pewnym zawodnikiem, wyjazdy trochę gorzej. Fakt nie poszło mu w dwóch meczach wyjazdowych praktycznie już z pierwszoligowcami. Lecz nie zapominajmy, że w następnym sezonie nadal będziemy jeździć w II lidze i tutaj Tomek się sprawdza.
Hauzinger jest winny.
Braku awansu oczywiscie.
Braku awansu oczywiscie.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
W meczach u siebie jest niezastąpiony, ale na wyjazdy trzeba nam na prawdę "kogoś". Jeżeli chcemy walczyć o wyższe cele niż kolejny sezon w II lidze 
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."