Treningi
Re: Treningi
Koniec świata. Michalski robi na trasie Barana. Masakra.
- tezetomaniak
- Trener
Nooo...... juz po awansie.
Ciekawe jak sie czuja Ci, co kupili karnety. 
Bardzo dobrze sie czuja 
Ja czuję się wyśmienicie:) Nie ma się co podniecać tym sparingiem. Dopiero pierwsze poważniejsze jazdy naszych. Potrenują u nas, dopasują sprzęt i na ligę już będzie cacy 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Bardzo dobrze sie czuja i nie patrza w terminarz, kiedy jakis mecz eligi w Rzeszowie 
Po pierwsze: Lodz miala jak dotychczas wiecej jazd niz nasi
Po drugie: to tylko sparing
Po trzecie: dobry lomot nie zaszkodzi
Dlatego trzymam kciuki za solidny pogrom, ktory udowodni, ze do awansu daleka droga i zmobilizuje naszych matadorów do pracy
Po pierwsze: Lodz miala jak dotychczas wiecej jazd niz nasi
Po drugie: to tylko sparing
Po trzecie: dobry lomot nie zaszkodzi
Dlatego trzymam kciuki za solidny pogrom, ktory udowodni, ze do awansu daleka droga i zmobilizuje naszych matadorów do pracy
Myślę że niekoniecznie,to dopiero pierwszy "mecz" i większość jest nierozjeżdzona więc nie ma sie czego obiawiać mimo iż 2 liga to nic pewnego.
A mnie trochę mdli, ale to chyba nie przez wynik tego spara
Pierwsze poważniejsze jazdy w tym roku na dodatek na torze, który "naszym"* nigdy nie leżał. Czym tu się podniecać? 
*cudzysłów stąd, że w dzisiejszych czasach ciężko dokładnie powiedzieć, którzy to nasi więc tak umownie piszę
*cudzysłów stąd, że w dzisiejszych czasach ciężko dokładnie powiedzieć, którzy to nasi więc tak umownie piszę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec