Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

Re: Oprawa i doping na meczach

#1851 Postautor: niespokojny » 22 kwietnia 2011, o 22:50

Co wy chcecie od dopingu. Jak jest stawka i emocje to caly stadion sie angazuje. Zapomnieli juz "Cale zycie druga liga!"? Wtedy chyba nikt nie oszczedzal gardla :lol:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#1852 Postautor: Masi » 22 kwietnia 2011, o 22:57

"Całe zycie w drugiej lidze" to było :D
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także... :D

davidtomy

#1853 Postautor: davidtomy » 22 kwietnia 2011, o 23:14

Albo "Widziałem orła cień, do góry wzbił się, a potem spadł" :lol:

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#1854 Postautor: KosaRKS » 22 kwietnia 2011, o 23:29

Egon pisze:Ja nawet po 5 się nie wstydzę ;)

Zle zrozumiales, chodzi o to, ze im dopiero wtedy mija wstyd i moga dopingowac. :(
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#1855 Postautor: MikeMistrz » 23 kwietnia 2011, o 09:00

Zasponsorować im browar na mecze u siebie i mamy doping z pierwszej półki ;).

simek00

#1856 Postautor: simek00 » 23 kwietnia 2011, o 21:01

Albo w lodzi tez ladnie bylo.
Pojechalo ponad 700 osob o ile dobrze pamietam, i nie pojehali zeby tam postac i sie poopalac tylko kazdy sie staral.

kylong
Junior
Kontakt:

#1857 Postautor: kylong » 23 kwietnia 2011, o 21:18

haha! Byłeś? Może na początku nieźle było, no i kilka razy szkocja. Potem słonko przypiekło, wynik niekorzystny i spora część zupełnie odpuściła.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
expi

#1858 Postautor: expi » 23 kwietnia 2011, o 21:20

u nas dużo osób za bardzo patrzy na wynik jak przegrywają to już nie śpiewają ,bo po co. a nasz doping potrzeby też jest i przy porażkach
SPEEDWAY EUPHORIA

simek00

#1859 Postautor: simek00 » 23 kwietnia 2011, o 21:28

Byłem byłem no moze i masz racje, że pod koniec juz duzo osób siadło i tylko ogladało, ale bez problemu udawało się miejscowych przekrzyczeć i jak słonko przypiekło to wielu co innego powykładało :D

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1860 Postautor: grzesieck » 23 kwietnia 2011, o 22:05

ok, koniec rozkmin na temat meczu w lodzi
METHANOL ADVENTURE TEAM

harry
Trener

#1861 Postautor: harry » 14 maja 2011, o 22:12

Byłem dzisiaj na Montexie. Jestem pod wrażeniem. Gra naszych to był pełny odjazd. Przyjezdne mogły się od naszych uczyć szczypiorniaka.
Ale jeszcze większe wrażenie zrobiły na mnie oprawa i doping zorganizowany przez fan klub ( brawo Monter)
Wszyscy kibice dostali flagi w zależności od sektora białe i zielone a także specjalne kartony, które po złożeniu super nadawały sie do klaskania. Goście z fanklubu poinstruowali wszystkich kibiców co, jak i kiedy i doping był fantastyczny. Sami przychodzili i prowadzili cały doping między sektorami. Wyszło rewelacyjnie. Wielki Szacun!!!!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Davv
Kadrowicz

#1862 Postautor: Davv » 14 maja 2011, o 22:29

W przypadku Montexu to zawsze było co najmniej przyzwoicie. W przypadku KMŻ-ta to potrzeba kilku sukcesów, trochę pozytwnego szumu medialnego i będzie podobnie. Nie jest to na pewno kwestia miesiąca czy dwóch, ale myślę, że w dwa lata spokojnie można wykreować fajny doping. Z drugiej strony jak patrzę na kadrę lubelskiego klubu to nawet brawa po biegu jakieś takie marne mi wychodzą...

Awatar użytkownika
login

#1863 Postautor: login » 14 maja 2011, o 22:32

"Wszyscy kibice dostali flagi w zależności od sektora białe i zielone a także specjalne kartony, które po złożeniu super nadawały sie do klaskania."

Nie wiem, jak tu się robi "cytat". Jarek, chyba zapomniałeś, że na meczach żużlowych ludzie z "czegoś tam" nie mają nawet, jak sprawdzić kto i gdzie usiądzie...

Goście z fanklubu poinstruowali wszystkich kibiców co, jak i kiedy i doping był fantastyczny. Sami przychodzili i prowadzili cały doping między sektorami. Wyszło rewelacyjnie. Wielki Szacun!!!!

Widocznie za dużo siedzisz w parku maszyn czy w budzie, bo na pierwszym łuku często pojawiają się ludzie z "czegoś tam" i starają się, jak tylko mogą "podnieść trybuny". Czasami to się udaje, a czasami...nie. Szacun za starania. Do tego trzeba pamiętać, a jestem DJem, że w hali dźwięk idzie inaczej, a w plenerze inaczej.

Owszem, oprawa Naszych jest nędzna, bo jest nędzna... tylko skąd mają brać talary na oprawę? Było dobrze, ale było i źle, a oni... są! To nie jest Falubaz, gdzie przed sezonem wychodzi kilka tysięcy "znaczonych" miejsc. To jest II liga. Ci ludzie Kochają ten sport i ładują własną kasę i czas (na każdy mecz robię 100 kilosów w jedną stronę!). Można ich porównać do innych kibiców, ale... trzeba pamiętać, że inni kibice, do których się ich porówna chodzą z dużo lepiej rozwijających się miast na dużo lepszą ligę.

Może coś być trudne do zrozumienia, ale po takim GP to jest chyba do wybaczenia.

Awatar użytkownika
Mary

#1864 Postautor: Mary » 14 maja 2011, o 22:46

Kod: Zaznacz cały

[quote]cytat[/quote]

lub

Kod: Zaznacz cały

[quote="nick użytkownika"]cytat[/quote]

Davv
Kadrowicz

#1865 Postautor: Davv » 14 maja 2011, o 22:58

login pisze:Robi się tak samo jak i tam.

Tam, czyli gdzie? Masz dużo postów, to myślisz, że jesteś "kimś"? Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy tego nie wiedzą. Mam nadzieję, że za taki post do laika i nabijanie sobie "licznika" dostaniesz od administratora ostrzeżenie.

Odpowiadam w punktach na każde zdanie :)
Tam, czyli na innych forach.
Myślę, że jestem "kimś" bez względu na to ile mam postów.
Wyobrażam sobie, ale tego nie rozumiem - wystaczy wpisać w google "jak się robi cytat na forum" i będzie wsio jasne. Dodatkowo przy każdym wpisie masz przycisk CYTUJ - nie dało Ci to do myślenia?
Ja mam nadzieję, że nie dostanę ostrzeżenia, w końcu nabiłem już sobie dość mocno licznik i uchodziło mi to na sucho 8) Mam za to nadzieję, że Ty jako laik nie dostaniesz ostrzeżenia, za pisanie w temacie nie na temat :D Podpowiadam Ci, że tak nie wolno.

Peace...

Aha, ostatnio zakupiłem sobie dość okazyjnie sporą liczbę rolek do kasy w atrakcyjnej cenie. Okazje takie mogą się powtarzać, także jeśli ktoś chce zainwestować w oprawę to PW, a postaram się pamiętać i kupić więcej wtedy.