Oprawa i doping na meczach
- niespokojny
- Trener
Re: Oprawa i doping na meczach
Co wy chcecie od dopingu. Jak jest stawka i emocje to caly stadion sie angazuje. Zapomnieli juz "Cale zycie druga liga!"? Wtedy chyba nikt nie oszczedzal gardla 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
"Całe zycie w drugiej lidze" to było 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Albo "Widziałem orła cień, do góry wzbił się, a potem spadł" 
Egon pisze:Ja nawet po 5 się nie wstydzę![]()
Zle zrozumiales, chodzi o to, ze im dopiero wtedy mija wstyd i moga dopingowac.
Naczelny obrońca Karola Barana.
- MikeMistrz
- Senior
Zasponsorować im browar na mecze u siebie i mamy doping z pierwszej półki
.
Albo w lodzi tez ladnie bylo.
Pojechalo ponad 700 osob o ile dobrze pamietam, i nie pojehali zeby tam postac i sie poopalac tylko kazdy sie staral.
Pojechalo ponad 700 osob o ile dobrze pamietam, i nie pojehali zeby tam postac i sie poopalac tylko kazdy sie staral.
haha! Byłeś? Może na początku nieźle było, no i kilka razy szkocja. Potem słonko przypiekło, wynik niekorzystny i spora część zupełnie odpuściła.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
u nas dużo osób za bardzo patrzy na wynik jak przegrywają to już nie śpiewają ,bo po co. a nasz doping potrzeby też jest i przy porażkach
SPEEDWAY EUPHORIA
Byłem byłem no moze i masz racje, że pod koniec juz duzo osób siadło i tylko ogladało, ale bez problemu udawało się miejscowych przekrzyczeć i jak słonko przypiekło to wielu co innego powykładało 
Byłem dzisiaj na Montexie. Jestem pod wrażeniem. Gra naszych to był pełny odjazd. Przyjezdne mogły się od naszych uczyć szczypiorniaka.
Ale jeszcze większe wrażenie zrobiły na mnie oprawa i doping zorganizowany przez fan klub ( brawo Monter)
Wszyscy kibice dostali flagi w zależności od sektora białe i zielone a także specjalne kartony, które po złożeniu super nadawały sie do klaskania. Goście z fanklubu poinstruowali wszystkich kibiców co, jak i kiedy i doping był fantastyczny. Sami przychodzili i prowadzili cały doping między sektorami. Wyszło rewelacyjnie. Wielki Szacun!!!!
Ale jeszcze większe wrażenie zrobiły na mnie oprawa i doping zorganizowany przez fan klub ( brawo Monter)
Wszyscy kibice dostali flagi w zależności od sektora białe i zielone a także specjalne kartony, które po złożeniu super nadawały sie do klaskania. Goście z fanklubu poinstruowali wszystkich kibiców co, jak i kiedy i doping był fantastyczny. Sami przychodzili i prowadzili cały doping między sektorami. Wyszło rewelacyjnie. Wielki Szacun!!!!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
W przypadku Montexu to zawsze było co najmniej przyzwoicie. W przypadku KMŻ-ta to potrzeba kilku sukcesów, trochę pozytwnego szumu medialnego i będzie podobnie. Nie jest to na pewno kwestia miesiąca czy dwóch, ale myślę, że w dwa lata spokojnie można wykreować fajny doping. Z drugiej strony jak patrzę na kadrę lubelskiego klubu to nawet brawa po biegu jakieś takie marne mi wychodzą...
"Wszyscy kibice dostali flagi w zależności od sektora białe i zielone a także specjalne kartony, które po złożeniu super nadawały sie do klaskania."
Nie wiem, jak tu się robi "cytat". Jarek, chyba zapomniałeś, że na meczach żużlowych ludzie z "czegoś tam" nie mają nawet, jak sprawdzić kto i gdzie usiądzie...
Goście z fanklubu poinstruowali wszystkich kibiców co, jak i kiedy i doping był fantastyczny. Sami przychodzili i prowadzili cały doping między sektorami. Wyszło rewelacyjnie. Wielki Szacun!!!!
Widocznie za dużo siedzisz w parku maszyn czy w budzie, bo na pierwszym łuku często pojawiają się ludzie z "czegoś tam" i starają się, jak tylko mogą "podnieść trybuny". Czasami to się udaje, a czasami...nie. Szacun za starania. Do tego trzeba pamiętać, a jestem DJem, że w hali dźwięk idzie inaczej, a w plenerze inaczej.
Owszem, oprawa Naszych jest nędzna, bo jest nędzna... tylko skąd mają brać talary na oprawę? Było dobrze, ale było i źle, a oni... są! To nie jest Falubaz, gdzie przed sezonem wychodzi kilka tysięcy "znaczonych" miejsc. To jest II liga. Ci ludzie Kochają ten sport i ładują własną kasę i czas (na każdy mecz robię 100 kilosów w jedną stronę!). Można ich porównać do innych kibiców, ale... trzeba pamiętać, że inni kibice, do których się ich porówna chodzą z dużo lepiej rozwijających się miast na dużo lepszą ligę.
Może coś być trudne do zrozumienia, ale po takim GP to jest chyba do wybaczenia.
login pisze:Robi się tak samo jak i tam.
Tam, czyli gdzie? Masz dużo postów, to myślisz, że jesteś "kimś"? Wyobraź sobie, że są ludzie, którzy tego nie wiedzą. Mam nadzieję, że za taki post do laika i nabijanie sobie "licznika" dostaniesz od administratora ostrzeżenie.
Odpowiadam w punktach na każde zdanie
Tam, czyli na innych forach.
Myślę, że jestem "kimś" bez względu na to ile mam postów.
Wyobrażam sobie, ale tego nie rozumiem - wystaczy wpisać w google "jak się robi cytat na forum" i będzie wsio jasne. Dodatkowo przy każdym wpisie masz przycisk CYTUJ - nie dało Ci to do myślenia?
Ja mam nadzieję, że nie dostanę ostrzeżenia, w końcu nabiłem już sobie dość mocno licznik i uchodziło mi to na sucho
Peace...
Aha, ostatnio zakupiłem sobie dość okazyjnie sporą liczbę rolek do kasy w atrakcyjnej cenie. Okazje takie mogą się powtarzać, także jeśli ktoś chce zainwestować w oprawę to PW, a postaram się pamiętać i kupić więcej wtedy.