Stal Starbag Gorzów Wielkopolski - TŻ Sipma Lublin 53 : 37
Jeżeli Flisa nie bedzie to pojadą po razie Zorro, Hućko, Paluch i Hlib, a kazdy z nich bez problemu moze wygrac bieg na swoim torze. Te kontuzje ani troche nie są nam na rękę...!!!Żal mi kibicow Stali, kontuzja Nermarka wyklucza go z jazdy do konca sezonu...nie wiem jak tam Stal stoi z kasą...beda mogli jechac do konca sezonu tylko Zetterstroemem?Stac ich na to?Szkoda ze regulamin nie przewiduje mozliwosci zakontraktowania trzeciego zawodnika zagranicznego w przypadku bardzo dlugiej kontuzji jednego z wczesniej zakontraktowanych obco...No a co do wyniku samego meczu to chyba pierwszy raz w tym sezonie nie napisze ze TŻ wygra..moj typ: 52:38
JESTEM REALISTÄ„, A NIE PESYMISTÄ„!!!
JESTEM REALISTÄ„, A NIE PESYMISTÄ„!!!
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Carmanello
Tor w Gorzowie jest podobno w beznadziejnym stanie i jazda na nim grozi kazdemu z zawodnikow wypadkiem. Moze rzeczywiscie, jak to ktos juz gdzies zasugerowal na tym forum TZ powinien jechac do Gorzowa "drugim skladem" bez Petera, "Rybki" i Frankowa. Po co nam kontuzje. A swoja droga kto weryfikuje stan toru i dopuszcza go do uzytku?
-
hayabusarider
w tym meczu bardzo wiele bedzie zalezalo od postawy Tomka no i od tego czy pojedzie Peter o reszte jestem raczej spokojny no moze poza juniorami ale sile gorzowskiej mlodziezy trudno zneutralizowac, bo chlopaki jada az milo... druga sprawa to gorzowski tor o ktorym juz byla mowa wyzej, pamietam sytuacje z ubieglego roku kiedy do Gorzowa na mecz z Gnieznem przyjechal Tomek Gollob zaproszony przez Andrzeja Grajewskiego i jak zobaczyl na czym to maja odbywac sie zawody to az sie za glowe zlapal... wracajac na Nasze podworko... moim zdaniem jezeli pojedziemy z Peterem to wygramy, niewiele ale wygramy... bawiac sie w typowanie typuje 43:47, pozdrawiam!
carpe diem!