Mianowicie, wszyscy mieli pretensje do Wilka, że nie sprawdza zawodników na treningach, a ewentualny skład wyciąga sobie gotowy z kapelusza. I były to pretensje w 100% uzasadnione. Ale co widzę? Całą stronę propozycji, w jakim składzie powinniśmy pojechać! Czym się to różni od taktyki Wilka?
Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Re: Kolejarz Rawicz - Motor Lublin 12.06.11r. g. 17.00
Przepraszam, że się wtrącę, może ja się i nie znam, ale mam jedno "ale" 
Mianowicie, wszyscy mieli pretensje do Wilka, że nie sprawdza zawodników na treningach, a ewentualny skład wyciąga sobie gotowy z kapelusza. I były to pretensje w 100% uzasadnione. Ale co widzę? Całą stronę propozycji, w jakim składzie powinniśmy pojechać! Czym się to różni od taktyki Wilka?
Motor mocnyj!
Tym się to różni, że to jest forum kibiców i dla zabawy czy rozrywki można sobie podawać różne opcje składów i o nich dyskutować. A trener nie ma się bawić tylko wykonywać pracę za którą otrzymuje wynagrodzenie. Jest różnica czy nie ma? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Pewnie, że masz rację, ale nie wiem czy zwróciłeś uwagę, że mój post był z lekką nutką ironii...
Fakt faktem, że od trenera wymagamy więcej, mam nadzieję, że Dzikowski stanie na wysokości zadania i to będzie ta nowa jakość w naszym klubie.
Fakt faktem, że od trenera wymagamy więcej, mam nadzieję, że Dzikowski stanie na wysokości zadania i to będzie ta nowa jakość w naszym klubie.
Motor mocnyj!
Czym się to różni od taktyki Wilka?
Czym ? hmm mysle ze to temat na długie zimowe wieczory a teraz niema czasu na tłumaczenie bo Rawicz czeka na łomot
Pozdrawiam
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Nowy trener wlał we wszystkich nieco optymizmu,ale realnie rzecz ujmując nawet wygrana w Rawiczu da nam najwyżej
miejsce barażowe. Na przeskoczenie Ostrowa i Piły trudno już liczyć,no chyba ze liczymy na cud
ale te niestety zdarzają
się bardzo rzadko ,szczególnie w żużlu.
miejsce barażowe. Na przeskoczenie Ostrowa i Piły trudno już liczyć,no chyba ze liczymy na cud
Pamietam taki cud w toruniu
kiedy wygralismy 45:44
w Toruniu? a nie Rzeszowie? chybaże mamy obaj na myśli inne lata co do meczów 
kiedy bronilismy sie przed spadkiem z e-ligi
To był rok 1994 i nie było jeszcze E-ligi 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
duzy tam hajs musial wchodzic w gre, bo przeciez Apator o srebro wtedy walczyl :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Łoptymista
- Trener
pikne czasy
czlowiek tak sie w to poniedzialkowe popoludnie denerwowal, ze paznokcie do lokci mial poobgryzane. pamietam jak dzisiaj niefart w pierwszym biegu, kontuzja Staszka. piekna, dramatyczna i szczesliwa sportowa walka na torze
Cz@rek pisze:Nowy trener wlał we wszystkich nieco optymizmu,ale realnie rzecz ujmując nawet wygrana w Rawiczu da nam najwyżej
miejsce barażowe. Na przeskoczenie Ostrowa i Piły trudno już liczyć,no chyba ze liczymy na cudale te niestety zdarzają
Nie tak bardzo, ja myślę wręcz odwrotnie. Żużel to sport bardzo urazowy. Dziś zawodnik jeździ, trenuje - jutro nie. Nikomu źle nie życzę, ale w przypadku jakiejś kontuzji któregokolwiek z Pawlickich Piła staje się z dnia na dzień przeciętniakiem ligowym. Nic nie jest stracone. Ostrovia też nie będzie wszystkiego wygrywać jak leci - potknięcie musi się trafić prędzej czy później.
Motor mocnyj!
Punkt 1 czyli wstrząs personalny - zaliczone
Pora na Punkt 2 czyli wygrana z Rawiczem - widać, że Dzikowski jest umiarkowanym optymistą co do wyniku a nawet daje do zrozumienia, że pesymistą.
Przegrana w tym meczu ogranicza faktycznie awans do rangi CUDU ale jesli wygramy to ja twierdzę, że jeszcze nic straconego a wygrana w Pile i Ostrowie (co jest realne) da nam awans!
Pora na Punkt 2 czyli wygrana z Rawiczem - widać, że Dzikowski jest umiarkowanym optymistą co do wyniku a nawet daje do zrozumienia, że pesymistą.
Przegrana w tym meczu ogranicza faktycznie awans do rangi CUDU ale jesli wygramy to ja twierdzę, że jeszcze nic straconego a wygrana w Pile i Ostrowie (co jest realne) da nam awans!
grzesieck pisze:duzy tam hajs musial wchodzic w gre, bo przeciez Apator o srebro wtedy walczyl :]
O tak, pamiętam ten mecz doskonale. A o dziwo już dzień przed meczem dochodziły do mnie sygnały, że ten mecz wygramy
W żużlu wszystko jest możliwe - można również cofnąć się do roku 2002, w którym po porażce w Krośnie (a miało być łatwe zwycięstwo) MUSIELIŚMY wygrać w Ostrowie...
I wygraliśmy!!!
Kontrowersyjne końcówka tego meczu, jazda Mordela i Trumińskiego - ech, to były czasy...
I wygraliśmy!!!
Kontrowersyjne końcówka tego meczu, jazda Mordela i Trumińskiego - ech, to były czasy...
od 1988 tylko SPEEDWAY
No ale trzeba przyznać, że mieliśmy też trochę szczęścia z tą przełożoną kolejką z Ostrowem. W tamtym momencie sezonu dostalibyśmy straszne baty, ale teraz fakty są takie, że do ugrania z nimi mamy 5pkt a na wyjeździe wystarczy nam (mam nadzieję ) 46pkt . , w Pile 48
Czy skład :
1. Paweł Miesiąc
2. Simon Stead
3. Cameron Woodward
4. Karol Baran / Puzon
5. Tyron Proctor
6. Mateusz Łukaszewski
+ sensowny junior gość nie jest w stanie tego ugrać ?
Mecz z Rawiczem będzie mocno stresujący bo trener nie ma teraz na nic czasu, ale jak to przeskoczymy to ja uważam, że jak najbardziej jesteśmy jeszcze w grze
Czy skład :
1. Paweł Miesiąc
2. Simon Stead
3. Cameron Woodward
4. Karol Baran / Puzon
5. Tyron Proctor
6. Mateusz Łukaszewski
+ sensowny junior gość nie jest w stanie tego ugrać ?
Mecz z Rawiczem będzie mocno stresujący bo trener nie ma teraz na nic czasu, ale jak to przeskoczymy to ja uważam, że jak najbardziej jesteśmy jeszcze w grze
- kmzlublinfan
- Senior
Czy itvl będzie transmitowac mecz na żywo? To tylko takie moje pytanie bo do Rawicza nie mogę pojechac
.
Ma być na żywo. Czekamy jeszcze tylko na zgodę Rawicza. Ale w zeszłym roku była więc nie przewidujemy trudności z transmisją.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ktoś wie czy Suchecki już wydobrzał?
Wydaje mi się, że Pontus powinien w Rawiczu jechać.
Wydaje mi się, że Pontus powinien w Rawiczu jechać.
Ale za kogo?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
pod 7 ale wtedy właśnie musi jechać jeden senior z 2,5 ksm
Ale Masi pewnie pyta za kogoś byś wstawił Sucheckiego na Rawicz...
Dokładnie, jesli Pontus pod 7 to za kogo Zibi? Za Steada? 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Najlepsze jest to, że Dzikowski bierze w ciemno 4-5 pkt Łukaszewskiego w Rawiczu