Treningi
Re: Treningi
Dobija już mnie to wszystko............ Jeszcze trochę poczytam i ... przestanę chodzić na mecze.............
- niespokojny
- Trener
To jak tak Dzikowskiemu powiedzili to od razu wypad ze skladu. Dryml wroc
. Ale troche nie chce mi sie w to wierzyc.. to poza wszystkimi granicami bezczelnosci i przyzwoitosci.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
[quote="Torsen" Miesiąc ponoć publicznie i w obecności trenera powiedział, że nie chcą awansu KMŻ do I ligi.[/quote]
No to powiedział czy ponoć powiedział bo to zasadnicza różnica ? Nie chce awansu czyli co będzie specjalnie zera woził ?:roll:
No to powiedział czy ponoć powiedział bo to zasadnicza różnica ? Nie chce awansu czyli co będzie specjalnie zera woził ?:roll:
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Ja się zarzekać nie będę. Wiem o tym natomiast od osoby, która twierdzi, że to słyszała.
Puszczanie plotek na forum psuje i tak kiepską atmosferę. Pamiętajmy o tym.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- niespokojny
- Trener
A jak sie prezentowali poszczegolni zawodnicy na treningu?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak to powiedział to wyleci ze składu a w jego miejsce pojedzie nasz as z rękawa B.Z. 
w każdej plotce jest troche prawdy, ale w aż takie cyrki nie wierze.
Komórka Barana - znana sprawa. Zapomnienie o Piszczu - też bym zapomniał, bo i po co on dziś ? Miesiąc mogł coś chlapnąć po meczu z Piłą. Zdruzgotanie Puzona też mnie nie dziwi. Zdruzgotanie Piszcza tym bardziej. Układ Rzeszowski za Wilkiem ? Czemu miałby służyć ?
Komórka Barana - znana sprawa. Zapomnienie o Piszczu - też bym zapomniał, bo i po co on dziś ? Miesiąc mogł coś chlapnąć po meczu z Piłą. Zdruzgotanie Puzona też mnie nie dziwi. Zdruzgotanie Piszcza tym bardziej. Układ Rzeszowski za Wilkiem ? Czemu miałby służyć ?
Spokojnemu olewaniu swojej pracy ? Jeżeli powiedzieli to publicznie, a nawet jak nie a są w konflikcie z drużyną to chyba problemu nie ma. Puzon, Suchecki i Łukaszewski/ gość wystarczą żeby był wystawiony regulaminowy skład . Co z tego, że Miesiąc zrobi może teraz kilka pkt więcej jeżeli atmosfery nie będzie? To i tak nam wyjdzie bokiem a tylko będzie odwleczone w czasie.
Najgorszy problem co z tym Steadem, bo tego chyba nikt z nas nie wie
Najgorszy problem co z tym Steadem, bo tego chyba nikt z nas nie wie
Trener będzie miał nie mały ból głowy, żeby zestawić optymalny skład. Najwięcej razy wygrywali Puzon i Baran. W jednym z biegów przyjechali w kolejności Puzon, Suchecki, Miesiąc, Baran by za chwilę przyjechać w całkowicie odwrotnej kolejności. Tym gorzej dla trenera, że wszystkie mecze są teraz o życie. Nie możemy sobie pozwolić na żadną wpadkę.
A co do samego meczu, to po tym co dziś zobaczyłem czuje, że będzie dobrze
A co do samego meczu, to po tym co dziś zobaczyłem czuje, że będzie dobrze
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
To nie jest plotka. Napisałem to na prośbę i na podstawie informacji pochodzących od osoby z teamu Piszcza.Czarek pisze:Puszczanie plotek na forum psuje i tak kiepską atmosferę. Pamiętajmy o tym.
Piszcz długo się przygotowywał do tego decydującego treningu, sporo robił przy sprzęcie. Teraz jest nie tylko rozgoryczony, ale też obawia się krytyki kibiców związanej z jego absencją na treningu.