Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Ale to nic smiesznego. Przeciez koziolki i religia to koncept stary jak swiat:

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
jestem na tak

Należało sie to zwycięstwo kibicom Lublina. Gdybyście to zobaczyli na własne oczy... Jeśli Lublin byłby w ekstralidze to jest na poziomie Falubazu..naprawdę.. Odechciewa się dopingu w Ostrowie, kiedy nawet spiker prosi o jakąś rakietę czy coś a każdy siedzi na du*** i zadowolony. Tam cały stadion żyje, gdybyście zobaczyli jak u nich wychodzi rakieta/szkocja.. coś niesamowitego. A ta radość po wygranym biegu.. wszyscy na stojąco
Powiem jedno - Weźcie się kibice za doping, bo to co wczoraj pokazali kibice Motoru, jak najbardziej awans Im się należy.
cytaty z forum naszych przeciwników
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2011, o 17:53 przez agu87, łącznie zmieniany 1 raz.
Wow czuję się wyróżniony

Ja mam dzisiaj zdarte gardło i jestem emocjonalnie wypompowany ale zaje....ście zadowolony!!
Panowie z młyna. Wielki szacun za race i folie. Nie kłamali kibice Ostrovii w sprawie Falubazu, z tą różnicą, że tamtych jest trochę więcej. Ale powoli. Wszystko w swoim czasie.
Panowie z młyna. Wielki szacun za race i folie. Nie kłamali kibice Ostrovii w sprawie Falubazu, z tą różnicą, że tamtych jest trochę więcej. Ale powoli. Wszystko w swoim czasie.
- tezetomaniak
- Trener
moje gardło też dziś nie działa, ale co tam 
faktycznie oprawa wyszła rewelacyjnie - w końcu widziałam film i zdjęcia!
gratuluję pomysłodawcom!
myślę, że pomysł ze zbiórką na oprawę jest super - myślę, że po tym co ludzie zobaczyli wczoraj, chętnie wrzucą trochę grosza.
faktycznie oprawa wyszła rewelacyjnie - w końcu widziałam film i zdjęcia!
gratuluję pomysłodawcom!
myślę, że pomysł ze zbiórką na oprawę jest super - myślę, że po tym co ludzie zobaczyli wczoraj, chętnie wrzucą trochę grosza.
Ludzie jakie gardła ? Z przepony się śpiewa. I gardło na drugi dzień śmiga. Ćwiczyć ćwiczyć.