Przecież Krosno sie nie mieściło się w dolnej granicy
Tłumacze sobie to tak ze pojechali zeby pojechać dla publiczności
go! pisze:czyli jednak rozumiem, ze Stead jest cienki jak Polsilver?
Cz@rek pisze:No i po zawodach,nawet sporo ludzi przyszło na ten piknik![]()
Warte odnotowania zaledwie dwa wyścigi,pierwszy i ostatni.
Dobrze że choć Borys Miturski miał ochotę się dzisiaj pościgać.
Deri pisze:Czy ktos moze mi odpowiedziec na pytanie jak to jest z tym ksm?
go! pisze:czyli jednak rozumiem, ze Stead jest cienki jak Polsilver?
Deri pisze:Czy ktos moze mi odpowiedziec na pytanie jak to jest z tym ksm?
go! pisze:kilar pisze: Punkty odzwierciedlaja to co pokazal
Na taka cholere ze jest lepszy od np Piszcza Sucheckiego czy Puzona.
Torsen pisze:Stead moim zdaniem słabo. Za to Baran odpicował jakąś nieprawdopodobną rakietę i wygląda na to, że jest w gazie.
Podobał mi się Borowicz - ma świetne wejścia w łuk. W łukach dogania seniorów.
Apocalips pisze:Krosno zastosowalo jakis tam punkt regulaminu, mowiacy o tym, ze moga nie spelnic dolnego limitu KSM w przypadku, gdy dwoch zawodnikow z najwyzszym KSMem bedzie niezdolnych do jazdy. Chodzilo bodajze o Noergaarda i Jacobsena.
Deri pisze:Na taka cholere ze jest lepszy od np Piszcza Sucheckiego czy Puzona.
Zgadzam sie z tym
Chaser pisze:W takim składzie:
Piszcz
Suchecki
Puszakowski
Fierlej
Baran
Łukaszewski
Borowicz
Wynik by był pewnie identyczny więc nie piszcie, że jeśli Baranowi udało się wygrywać z tak "klasowymi" zawodnikami którzy walczą żeby nasz junior ich nie zdublował to, że już wrócił do dyspozycji z tamtego roku. To był pierwszy start Steada w tym roku na naszym torze i na te jego 2 pierwsze biegi można patrzeć z przymrużeniem oka, a w następnych pokazał to samo co reszta składu. Co do Borowicza to zdecydowanie pewniej i lepiej składa się w łuki od Łukaszewskiego który widać, że robi postępy.

Marcinex pisze:Borowicz już jechał w Lublinie na zawodach młodzieżowych. Kiepskie starty i trochę nim rzucało po torze jak by nie panował do końca nad motocyklem, ale widać że chłopak ma odwagę, śmiga po szerokiej, ładna sylwetka na motocyklu... Jak poprawi starty i wejście w łuk to mogą być z niego ludzie![]()
Co do Steada to o ile się nie mylę to w 2 pierwszych biegach startował z zewnętrznych pól, przegrał starty i został wypchnięty przez Miturskiego i Knappa. W tej fazie meczu raczej ciężko było by mu wyprzedzić. Nie za bardzo go to usprawiedliwia że jechał pierwszy raz w Lublinie, ale mimo wszystko wydaje mi się że w następnym meczu będzie jechał na równo z liderami.