Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Zauważmy, że Rawicz przegrał w Ostrowie zaledwie dwoma punktami 
Dziwi mnie troche fakt przelozenia meczu na niekorzystny dla nas termin ,niewiem dokladnie czy mecz w Eastborne zostal ustalony juz po naszym ,no ale trzeba jechac tym co jest .
Co do meczu to nie mam zaufania ani do Suchego oraz Puszaka ,nie robia nic. Choc by jak Miturski pojechali na druga lige dunska (same egzotyczne nazwiska) a tu nic .Co mial Sprawka powiedziec ze jedziemy czym jest ,chocby dla morale powiedzial ze wszyscy sa do jazdy ,dla mnie nie sa.
Rawicz przyjedzie w najmocniejszym zestawieniu , a mecz nie bedzie latwy ,bo jesli Miesiac Proctor Baran zrobia srednio po 11 ,to i tak zostaje jeszcze 13pkt-oby nie pechowych
Co do meczu to nie mam zaufania ani do Suchego oraz Puszaka ,nie robia nic. Choc by jak Miturski pojechali na druga lige dunska (same egzotyczne nazwiska) a tu nic .Co mial Sprawka powiedziec ze jedziemy czym jest ,chocby dla morale powiedzial ze wszyscy sa do jazdy ,dla mnie nie sa.
Rawicz przyjedzie w najmocniejszym zestawieniu , a mecz nie bedzie latwy ,bo jesli Miesiac Proctor Baran zrobia srednio po 11 ,to i tak zostaje jeszcze 13pkt-oby nie pechowych
Termin meczu Swindon - Eastbourne został ustalony później, niż w przypadku naszego meczu z Kolejarzem.
Każdemu jego Everest...