Treningi
Re: Treningi
1 seria jeździli:
Miesiąc, Miśkowiak, Jeleniewski
Miśkowiak, Miesiąc, Jeleniewski
Generalnie Misiek i Paweł bardzo ładnie, Jeleń jakoś bez wyrazu, przegrywał starty.
2 seria:
Kuciapa, Stachyra, Baran
Baran, Stachyra, Kuciapa
Stachyra, Baran, Kuciapa
Najlepiej prezentował się Dawid, Karol też nienajgorzej
Juniorzy jeździli na zmianę raz wygrał Łukaszewski raz Borowicz chyba. Tragedi nie było ale na punkty w Łodzi nie ma się co nastawiać. Jeździł chyba jeszcze Marco Geschka ale bez rewelacji, powiedziałbym, że gorzej od naszych. Był też Wieczorek popyrkał parę okrążeń na swoim osiołku, tragedii nie było ale widać, że brakuje mu jazdy.
Oj trener będzie miał ciężki orzech do zgryzienia przed Łodzią.
Miesiąc, Miśkowiak, Jeleniewski
Generalnie Misiek i Paweł bardzo ładnie, Jeleń jakoś bez wyrazu, przegrywał starty.
2 seria:
Kuciapa, Stachyra, Baran
Baran, Stachyra, Kuciapa
Stachyra, Baran, Kuciapa
Najlepiej prezentował się Dawid, Karol też nienajgorzej
Juniorzy jeździli na zmianę raz wygrał Łukaszewski raz Borowicz chyba. Tragedi nie było ale na punkty w Łodzi nie ma się co nastawiać. Jeździł chyba jeszcze Marco Geschka ale bez rewelacji, powiedziałbym, że gorzej od naszych. Był też Wieczorek popyrkał parę okrążeń na swoim osiołku, tragedii nie było ale widać, że brakuje mu jazdy.
Oj trener będzie miał ciężki orzech do zgryzienia przed Łodzią.
Szkoda, ze jutro Karol nie jedzie u nas w ZK, byłby kolejny miarodajny sprawdzian w porównaniu z Jeleniem.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Baran jechał z Jeleniem później. Były 2 czteroosobowe biegi w składzie Baran, Stachyra, Kuciapa, Jeleniewski które wygrał Baran. Jeleniewski z tego co pamiętam dojechał raz na drugim, a drugi raz został zasypany na wyjściu z łuku i odpuścił

Karol nie jedzie do Łodzi pomimo tego ze na dzisiejszym treningu udowodnil ze na to zasluguje. Ta informacje mam bezposrednio od niego. Taka jest niezrozumiala dla mnie decyzja trenera.
Robson pisze:sadychor pisze:Blisko, oto kolejna podpowiedz
Nie wiem kurna.... Stifler??
Mi tam przypomina Golluma
od 1988 tylko SPEEDWAY
No i co przeciwnicy Karola??
zatkało kakao??
Jeżeli jutro Stachyra lub Jeleniewski blado wypadną w turnieju, to pewniakiem do składu na mecz w łodzi jest Karol.
Jeżeli jutro Stachyra lub Jeleniewski blado wypadną w turnieju, to pewniakiem do składu na mecz w łodzi jest Karol.
ha ha ha ha jakoś cicho i nie słysze żeby odszczekiwali ci wszyscy co jechali po Karolu. Mina zrzedła co ?
Można powiedzieć że pozamiatał i to podobno na jakimś składaku z poprzedniego sezonu.
Można powiedzieć że pozamiatał i to podobno na jakimś składaku z poprzedniego sezonu.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Tak, zdecydowanie pozamiatał. Przyjechał na jeden trening, prawie połowa kwietnia a on raz tylko startował i już jest pewniakiem do składu? Ludzie zastanówcie się co piszecie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mi ten trening powiedział tylko tyle, że poza Miśkiem, to kompletnie nie wiadomo na kogo postawić.
Hmmm ciekawe gdzie teraz są "forumowe dzieci" i kto miał rację pisząc,że Karol wpadnie pozamiata Jeleni i resztę i wtedy będziemy pisać inaczej.
Stało się tak poszła nagonka na Karola, Karol wpadł wymiótł wszystkich jak leciało i dzieci poszły spać tak jak prosiłem.
Wielcy znawcy żużla łopatki w łapy i do piasku a nie publicznie wygłaszacie swoje płacze
Niestety Baran na 100% w Łodzi nie wystąpi i oby tylko to nie odbiło się mocną czkawką trenerowi Dzikowskiemu.
Stało się tak poszła nagonka na Karola, Karol wpadł wymiótł wszystkich jak leciało i dzieci poszły spać tak jak prosiłem.
Wielcy znawcy żużla łopatki w łapy i do piasku a nie publicznie wygłaszacie swoje płacze
Niestety Baran na 100% w Łodzi nie wystąpi i oby tylko to nie odbiło się mocną czkawką trenerowi Dzikowskiemu.
Trener powinien sie sugerowac forma zawodnika, a nie iloscia treningow, czy tam sparingow, ktorych z dzisiejszym odjechano 4 i to podciagajac pod to pseudo sparing w Rawiczu i Toruniu. Jak Baran sie dzisiaj dobrze prezentowal, to powinien byc w skladzie. Czy kosztem Jelenia, ciezko powiedziec, ale moze np kosztem Korneliusena.
Trochę mnie to dziwi, jeśli Dzikowski rzeczywiście tak powiedział. No bo ile treningów w Polsce ma za sobą Korniszon? W dodatku nie zachwyca na Wyspach. Z drugiej stronie nieukaranie Barana byłoby niesprawiedliwościa wobec reszty.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
To ze malo trenowal a mimo wszystko objezdzal wszystkich potwierdza fakt ze jest w formie a w Lodzi trzeba nam zawodnikow ktorzy beda robic punkty a nie takich co jezdzilo duzo a dupa z tego.
Kargolo pisze:Tak, zdecydowanie pozamiatał. Przyjechał na jeden trening, prawie połowa kwietnia a on raz tylko startował i już jest pewniakiem do składu? Ludzie zastanówcie się co piszecie.
No raz startował i Jeleniewski może wąchać dymek ;]
Karol Baran ! ;]
Karol ładnie dzisiaj jeździł, ale jeśli trener chce trzymac dyscypline w zespole to musi wyciagac konsekwencje od zawodnikow. Nie moze byc tak ze trener i wszyscy sie martwia Karolem i dzwona do niego, ten ma to gleboko gdzies , olewa ich nie przyjezdza na treningi, a pozniej z laski przed meczem jednak sie pojawia i pokazuje jaki to on mocny. Jesli w zespole beda jasne zasady i dyscyplina to moze nam to pozniej bardzo pomoc, natomiast nie mozna jechac caly czas na farta zbieranina zawodnikow pelna roznych konfliktow itp.
Popek ale kto udzielił Tobie informacji,że tak właśnie było ???
Dalej zachowujecie się jak wielce znawcy a żaden nie ma pojęcia jak było na prawdę w relacji trener-Karol.
Dalej zachowujecie się jak wielce znawcy a żaden nie ma pojęcia jak było na prawdę w relacji trener-Karol.
A skąd ty masz Ty masz pojęcie jak było?
Ja nie mam pojęcia jak było dlatego nie piszę bo to idiotyczne snuć teorie nie mając żadnych podstaw co do jej autentyczności 
Trzeba napisac slowo o pilkarzach, ktorzy chyba pierwszy raz trenowali przy tak licznej publice 
Rozgrzewka super, rozny figury geometryczne, podbijanie pilki bezproblemowo, a w gierce... Nawet nawet, ladnie do 60-70 metra, nawet skladnie a potem padaka. Chociaz jedyna bramka jaka ja widzialem nawet ladna.
Rozgrzewka super, rozny figury geometryczne, podbijanie pilki bezproblemowo, a w gierce... Nawet nawet, ladnie do 60-70 metra, nawet skladnie a potem padaka. Chociaz jedyna bramka jaka ja widzialem nawet ladna.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Masi pisze:No bo ile treningów w Polsce ma za sobą Korniszon? W dodatku nie zachwyca na Wyspach.
2.0 w elite jak dla mnie nie najgorzej , chyba się nie znam
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Popek pisze:Karol ładnie dzisiaj jeździł, ale jeśli trener chce trzymac dyscypline w zespole to musi wyciagac konsekwencje od zawodnikow. Nie moze byc tak ze trener i wszyscy sie martwia Karolem i dzwona do niego, ten ma to gleboko gdzies , olewa ich nie przyjezdza na treningi, a pozniej z laski przed meczem jednak sie pojawia i pokazuje jaki to on mocny. Jesli w zespole beda jasne zasady i dyscyplina to moze nam to pozniej bardzo pomoc, natomiast nie mozna jechac caly czas na farta zbieranina zawodnikow pelna roznych konfliktow itp.
Ale są chyba na taki sytuacje kary finansowe. Jakieś nagany, domiary itp. W każdym badź razie powinny być.A jeżeli ich nie ma to kosmiczny błąd w kontrakcie.
Odsuwanie najlepszego zawodnika za karę od składu kojarzy mi się z piłowaniem gałęzi na której się siedzi.
Jak coś przeskrobał to dla przykładu i dobrej atmosfery dowalić z 5tys zł ale w meczu to on powinien jechać!
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
ahh ten Karol .. pierwszy mecz na wyjeżdzie warto pojechać w krajowym , wygrana nam nie grozi.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

W piątek Jeleń startuje w Turnieju Szczakiela w Opolu. Ma jeszcze 2dni jazy przed sobą by dograć sprzęt więc spokojnie. Po piątkowych jazdach można zacząć napinke:) Baran czy Jeleń ;p
Wlasnie nikt nie wie jak bylo naprawde a wszyscy przeciwnicy Barana glupio spekuluja ze wypia sie na klub.