Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Wie ktoś może o nagraniach mistrza tańca z meczu z Ostrowem, tego gościa z kapeluszem
?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- tezetomaniak
- Trener
Ge(L)u DZIĘKUJEMY!!!Szkoda tylko że nie zdążyliśmy zaśpiewać "Motor Lublin śpiewam!" Bo nie ukrywam ze czekałęm na to,Dzięki! 
Podziękowania za brak serpentyn rzucanych z sektora FC. Te pojedyncze, mam nadzieje, że równiez niebawem całkowicie odejdą w zapomnienie.
Każdemu jego Everest...
piker pisze:Ge(L)u DZIĘKUJEMY!!!Szkoda tylko że nie zdążyliśmy zaśpiewać "Motor Lublin śpiewam!" Bo nie ukrywam ze czekałęm na to,Dzięki!
Za co ?
piker sie pomylil, to inny Grzesiek prowadzi doping
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gelów u nas jak mrówków.
Sektor "rzęsiście oflagowany'' robi duuuze wrazenie, szczegolnie wtedy, gdy flagi akcentuja wazny moment, a nie powiewaja w kazdej wolnej chwili. Dobrze zorganizowana oprawa i dobrze slyszalny doping sektora nadrzecznego.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Muzyka na meczu tym razem bardzo cichutko, chyba az za bardzo. Za to Mario Stypula zajaral sie na mase "sygnalem do boju amerykanskiej kawalerii" i powtórzyl to haslo w ciagu meczu ze 35 razy. Dla mnie ten sygnal to sie nadaje na jakies wyscigi na Sluzewcu a nie na tor zuzlowy.
I oczywiscie Zbyszek W. musial sie dwa razy do mikrofonu dorwac przy okazji dobrego meczu.
I oczywiscie Zbyszek W. musial sie dwa razy do mikrofonu dorwac przy okazji dobrego meczu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Zbyszek W. w formie, "sto lat" odśpiewał koncertowo. Mi najbardziej się podobało: "mamy komunikat od fan klubu że szkocję zrobimy po siódmym biegu" 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mnie ta trąbka początkowo też irytowała, jednak potem odkryliśmy prawidłowość, że po trąbce bieg był dla nas szczęśliwy i już mi tak bardzo nie przeszkadzała
No i jeszcze uwaga do DJ-a. Jak jest taka sytuacja jak wczoraj z Dawidem to już lepiej nic nie puszczać, niż jakieś smętne kawałki w podobie do marsza żałobnego...
No i jeszcze uwaga do DJ-a. Jak jest taka sytuacja jak wczoraj z Dawidem to już lepiej nic nie puszczać, niż jakieś smętne kawałki w podobie do marsza żałobnego...
Cooper pisze:Muzyka na meczu tym razem bardzo cichutko, chyba az za bardzo.
Na początku była standardowo - bardzo głośno. Ale po małej interwencji Gela uciszyli ją
Naczelny obrońca Karola Barana.
Manitou pisze:Mnie ta trąbka początkowo też irytowała, jednak potem odkryliśmy prawidłowość, że po trąbce bieg był dla nas szczęśliwy i już mi tak bardzo nie przeszkadzała![]()
Ja w takie przesady nie wierze, duzo szczesliwych biegow w historii widzialem bez jakiegos trabienia wczesniej;] Wczoraj zreszta prawidlowosc byla niekoniecznie, bo Dawid dzwona zaliczyl, a i pare wyscigow przegralismy;]
Mario ze szkocja 30 sekund przed startem do biegu tez sie elegancko zapedzil
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]