Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Chaser
Junior

Re: Oprawa i doping na meczach

#2451 Postautor: Chaser » 25 czerwca 2012, o 20:21

Jak pierwszy raz usłyszałem tą trąbkę to sobie pomyślałem co to k**wa jest, ale później zaczęło mnie to śmieszyć więc jak dla mnie może to zostać. :lol:

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#2452 Postautor: Kargolo » 25 czerwca 2012, o 20:57

Egon pisze:Blinki a masz jakieś inne propozycje na spikera? Czy tylko na zasadzie kibice spikera odwołają - klub znajdzie kogoś nowego?

Niech zostanie pan "korzystając z okazji przypomnę że nową oficjalną wodą naszej drużyny jest bystra!" ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#2453 Postautor: Maxx » 25 czerwca 2012, o 21:04

Blinki pisze:Mam pytanie. Czy Tego naszego spikera nie można by tak przynajmniej w jednym meczu zrzucić z tej wieżyczki??
Nie to żeby tak dosłownie ale może by tak jakiś protest kibiców zorganizować żeby mu podziękowali za współpracę bo normalnie już po 3 biegu miałem dość jego głosu. Może i facet ma charyzmę ale według mnie, to chyba na wiejski festyn.

To może zaprosisz do współpracy Witka Miszczaka albo kogoś w tym stylu? A może księdza zawołajmy na wieżyczkę, wówczas będzie pełna powaga 8)
Jak dla mnie facet jest ok.
Pozdrawiam Mariusz.

A propos, pamiętacie Dolińskiego? "W czerwonym kacku, w niebieskim kacku itp..."? :D

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#2454 Postautor: Misionis » 25 czerwca 2012, o 21:11

Ta trąbka jest strasznie festyniarska. W ogóle uważam, że Lublin w porównaniu do innych ośrodków jest jednym z najbardziej kulturalnych ośrodków żużlowych i tego typu festyniarskie motywy jak ta trąbka, czy hej sokoły powinno się tępić i pielęgnować to co ten fanklub i wszyscy kibice zbudowali. Szacunek np dla faceta który ostatnio tańczył na łuku. Pewnie był trochę pijany, ale przynajmniej wyluzowany i to było świetne. Szacunek dla sektora na wejściu w 1 łuk, który wczoraj dawał radę.

Mam też kilka uwag do sektora kibicowskiego. Niestety nie wszyscy którzy tam siadają robią to co do nich należy. Uważam, że Gelo jest zbyt łagodny. Powinien wziąć wszystkich za ryje i jechać ostro. Jak się komuś nie podoba, to mamy sporo sektorów piknikowych. Ja bym też nie rezygnował z tuby. Poza tym bęben - jak już ktoś w niego wali, to niech to robi równo. Poprzedni "bębniarz", z którym swoją drogą za małolata jeździliśmy trochę na "speedrowerze osiedlowym":) robił to moim zdaniem lepiej.

Na koniec jeszcze raz wielki szacunek dla Gela i fanklubu, który wczoraj zrobił super robotę!

Ge(L)o
Trener

#2455 Postautor: Ge(L)o » 25 czerwca 2012, o 21:17

Stypuła jest ok, tylko za bardzo poczuł misję rozkręcania dopingu.
"Nie ma ciszy", "brawa otuchy" powtarzane co bieg nieco irytują.
Wyczytywanie nazwisk na prezentacji moim zdaniem też kiepski pomysł i wychodzi słabo. Za to po wygranym biegu jak najbardziej na plus, wczoraj "Woodward" ze dwa razy się ładnie poniosło.
No i z tą szkocją tuż przed startem dał ciała.
Szkocja najlepiej wychodzi raz, góra dwa podczas meczu. Jak jest 3-4 to już się robi kupa bez mocy.
Za to sygnał "do ataku" zostaje, bo jest zajebiaszczy :D złapałem zajawkę.

Jak ktoś złapał flagowisko z przeciwległej strony to foto lub filmik mile widziane.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#2456 Postautor: Maxx » 25 czerwca 2012, o 21:18

Zgadzam się, fanklub wczoraj OK. Szacunek.

BR
Senior

#2457 Postautor: BR » 25 czerwca 2012, o 21:23

Stypuła jest ok, nie zmieniać go!

PS. "w kasku niebieskim Jelenieski" :D

Ge(L)o
Trener

#2458 Postautor: Ge(L)o » 25 czerwca 2012, o 21:28

Misionis pisze:Mam też kilka uwag do sektora kibicowskiego. Niestety nie wszyscy którzy tam siadają robią to co do nich należy. Uważam, że Gelo jest zbyt łagodny. Powinien wziąć wszystkich za ryje i jechać ostro. Jak się komuś nie podoba, to mamy sporo sektorów piknikowych.

Już było mówione, że to nie przejdzie, bo nasz żużlowy klimat to nie jest piłka kibolska, a sektor od Bystrzycy to nie Żyleta.
http://www.youtube.com/watch?v=Qf3eX-9icgU ;)

Co do bębniarza to racja, gubi rytm i tempo.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#2459 Postautor: grzesieck » 25 czerwca 2012, o 21:35

Misionis pisze: Poprzedni "bębniarz", z którym swoją drogą za małolata jeździliśmy trochę na "speedrowerze osiedlowym":) robił to moim zdaniem lepiej.

to o mnie chodzi czy o Jcoba? : D
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#2460 Postautor: Misionis » 25 czerwca 2012, o 21:42

Ja niestety nie wiem jak Wy wyglądacie. Chodzi o kolegę z Paganiniego 15 bodajże albo 11.

straho
Junior

#2461 Postautor: straho » 25 czerwca 2012, o 21:56

gorsze od krzykow Maria i sto lat w wykonaniu Prezia było nawijanie o nowej wodzie wtedy gdy nie bylo wiadomo co ze zdrowiem Dawida :?
ma chlopina wyczucie "Bystre"
Z niczego może być tylko nic.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#2462 Postautor: grzesieck » 25 czerwca 2012, o 22:15

Misionis pisze:Ja niestety nie wiem jak Wy wyglądacie. Chodzi o kolegę z Paganiniego 15 bodajże albo 11.

czyli zaden z nas ; )
METHANOL ADVENTURE TEAM