Okrzyki dopingujÄ…ce

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#176 Postautor: GIGI » 9 czerwca 2004, o 11:20

dannie pisze:Piotrek i Technik super... chyba musi byc kolejny wyjazd (szkoda ze dopiero Grudziadz) - bo w autokarze jakos dobrze sie tworzy... :P

W autokarze było zaj...e;) Chyba piwko podziałało na wenę twórczą grześka;) Gratulacje ;) Niech żałuje ten kto nie jechał autokarem ;)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#177 Postautor: mikas » 9 czerwca 2004, o 11:33

GIGI pisze:
dannie pisze:Piotrek i Technik super... chyba musi byc kolejny wyjazd (szkoda ze dopiero Grudziadz) - bo w autokarze jakos dobrze sie tworzy... :P

W autokarze było zaj...e;) Chyba piwko podziałało na wenę twórczą grześka;) Gratulacje ;) Niech żałuje ten kto nie jechał autokarem ;)

No żałujcie,żałujcie cały wyjazd był super, wyobraźcie sobie,że ta laska co ze mną była w niedziele była pierwszy raz na meczu żużlowym od czasów LKŻ-tu (a wcześniej była na stadionie prawie zawsze) i po niedzieli na wyjazd do Grudziądza już jest pierwsza chętna w kolejce :)

P.S. A Ty GIGI jesteś jeszcze winien pani z baru Skorpion pod Ostrowem butelke po piwku, bo policzyła nam bez kaucji, chociaż 3zł za Tatrę to i tak przesada nawet z butelką :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#178 Postautor: GIGI » 9 czerwca 2004, o 12:07

mikas pisze:P.S. A Ty GIGI jesteś jeszcze winien pani z baru Skorpion pod Ostrowem butelke po piwku, bo policzyła nam bez kaucji, chociaż 3zł za Tatrę to i tak przesada nawet z butelką :wink:

No lipa , ja nie wiedziałem że ona bez kaucji ;) Bardzo nie zbiednieje ;) Przeciez nie będę jechał po to żeby oddać 35 groszy ;) A może przelewem wyślę ;);) Zastanowię się ;) :P :P :P :P

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#179 Postautor: mikas » 9 czerwca 2004, o 12:14

Może zlóżmy się na ten przelew i wyślijmy, bo ja jej też jestem winny za dwie butelki :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#180 Postautor: mikas » 9 czerwca 2004, o 17:43

To jeszcze wrzuce jedną fotkę żeby zachęcic do wyjazdu i zabawy w Grudziądzu. "Pociąg" na naszym sektorze:

Obrazek

I jeszcze jadna ciekawa fotka.Przygotowanie toru w Ostrowie przed jednym z biegów, zresztą wygranym przez nas 5:1 :D

Obrazek
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#181 Postautor: _piotrusss » 9 czerwca 2004, o 20:58

GIGI pisze:
istred pisze:a moze poprosimy Cugowskiego zeby cos wymyslil i zaspiewal ? :D
podobno lubli zuzel :lol:

Zapomnij , jak on lubi żużel to ja jestem baletnicą ;) Tak samo się chwalił że kocha piłkę nożną. To tylko tak dla picu jest wszystko gadane.

Może i dla picu ale utwór nagrał i jest spoko... a jeśli chodzi o żużel to widziałem go nieraz na meczu a nawet raz na treningu. Niech sobie nie kocha speedwaya ale nagrac coś może... choć to malo prawdopodobne

ps. A tak woogóle to skąd ta pewność że nie lubi?! A moze Ty tak świetnie śmigasz w baletkach :D pozdro
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#182 Postautor: zdzisio » 9 czerwca 2004, o 21:46

Te teksciki to dobry pomysl szkoda ze siedze na wyjsciu z drugiego luku to po pierwsze niedochodzi do mnie fala bo panom z krytej trybuny niechce sie podniesc du***** a po drugie proponuje zrobobic na oficjalnej stronie tz-u cos takiego jak spiewki i tam by byly wszystie piosenki jakie zostana stworzone tu na forum a jak by ktos zrobil spiewnik to prosze o przeslanie na gg 2884420 bede wdzieczny i fajne pomysly chcialbym miec taka piosenke w telefonie i jeszcze jedno jak spiewac to ktos to umie to zaspiewac niech sie dopcha do mikrofonu i to zaspiewa

Gość

#183 Postautor: Gość » 9 czerwca 2004, o 21:51

Z dopingiem jest sprawa prosta , choć trudna ;) wyjście jest tylko jedno :
Trzeba znaleźć 5,6 wodzireji-krzykaczy i porozstawiać ich co 20 metrów i niech zaczynają coś śpiewać , może reszta się dołączy ;)
przydałby się też policyjny megafon ;)

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#184 Postautor: dannie » 9 czerwca 2004, o 22:36

dj.hwdp pisze:Te teksciki to dobry pomysl szkoda ze siedze na wyjsciu z drugiego luku to po pierwsze niedochodzi do mnie fala bo panom z krytej trybuny niechce sie podniesc du***** a po drugie proponuje zrobobic na oficjalnej stronie tz-u cos takiego jak spiewki i tam by byly wszystie piosenki jakie zostana stworzone tu na forum a jak by ktos zrobil spiewnik to prosze o przeslanie na gg 2884420 bede wdzieczny i fajne pomysly chcialbym miec taka piosenke w telefonie i jeszcze jedno jak spiewac to ktos to umie to zaspiewac niech sie dopcha do mikrofonu i to zaspiewa

spiewniki sa w trakcie tworzenia :)
jezeli wszystko pojdzie w dobrym kierunku to bede dostepne w formie papierowej na meczu z Gorzowem... jednak!
1) nie oczekujcie wydania PWN - bedzie to prosta, biala kartka(i) itp. ALE BEDZIE! :D
2) ilosc egzemplarzy na pewno bedzie ograniczona!!!
3) zeby mial to kto spiewac! i zeby 90% "spiewnikow" nie znalazlo sie po meczu w smietnikach! :(

Szczegoly byc moze wkrotce :)

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#185 Postautor: zdzisio » 9 czerwca 2004, o 23:05

dannie pisze:
dj.hwdp pisze:Te teksciki to dobry pomysl szkoda ze siedze na wyjsciu z drugiego luku to po pierwsze niedochodzi do mnie fala bo panom z krytej trybuny niechce sie podniesc du***** a po drugie proponuje zrobobic na oficjalnej stronie tz-u cos takiego jak spiewki i tam by byly wszystie piosenki jakie zostana stworzone tu na forum a jak by ktos zrobil spiewnik to prosze o przeslanie na gg 2884420 bede wdzieczny i fajne pomysly chcialbym miec taka piosenke w telefonie i jeszcze jedno jak spiewac to ktos to umie to zaspiewac niech sie dopcha do mikrofonu i to zaspiewa

spiewniki sa w trakcie tworzenia :)
jezeli wszystko pojdzie w dobrym kierunku to bede dostepne w formie papierowej na meczu z Gorzowem... jednak!
1) nie oczekujcie wydania PWN - bedzie to prosta, biala kartka(i) itp. ALE BEDZIE! :D
2) ilosc egzemplarzy na pewno bedzie ograniczona!!!
3) zeby mial to kto spiewac! i zeby 90% "spiewnikow" nie znalazlo sie po meczu w smietnikach! :(

Szczegoly byc moze wkrotce :)

no ta tylko jak znam zycie nie dotrze do mnir taki spiewnik jak bys zrobil to przeslij to ja sobie drukne sam

Awatar użytkownika
istred
Trener

#186 Postautor: istred » 10 czerwca 2004, o 00:48

wrzuc spiewnik na stronke, to kto bedzie chcial to sobie sciagnie i wydrukuje, bo na stadionie przeciez nie kazdy dostanie.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#187 Postautor: dannie » 12 czerwca 2004, o 13:13

jezeli ktos chce Spiewnik niech poda na forym lub napisze mi na gg adres e-mail to mu wysle... :)

gg# 4029187

Szymek

#188 Postautor: Szymek » 12 czerwca 2004, o 13:34

dannie pisze:jezeli ktos chce Spiewnik niech poda na forym lub napisze mi na gg adres e-mail to mu wysle... :)

gg# 4029187

Tak sobie pomyslalem, ze zaoszczedze Ci troche czasu. Wrzucilem na serwer do siebie ten spiewnik. Jak ktos chce sobie sciagnac to Tutaj

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#189 Postautor: zdzisio » 12 czerwca 2004, o 21:59

to ja tez cos zazuce pewnie wszyscy to znacie ale nic

AUTOBIOGRAFIA

Miałem dziesięć lat,
Gdy na zuzel wziÄ…Å‚ mnie brat
Konstrukcyjna - tam fan-club
Kumpel barwy wzniósł,
Wnet poczułem wielki luz
I nie mogłem w nocy spać