Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
Największy sponsor w pierwszej lidzeBogdanka 500tys!!! (A mówi sie ze w tym sezonie 700tys)potężne wsparcie z miasta 1mln ,tyskie 150tys,Reall 200tys kibice z 700tys i plus cała reszta sponsorów ,podobno zero długów a Sprawka szykuje skład drugoligowy +Ułamek/Miskowiak coś mi tu nie gra chyba Pan Sprawka musi miec naprawdę dobra ksiegowa zeby ten budżet rozliczyć .
Boże ludzie, dajcie sobie trochę na wstrzymanie. Jest 19 listopada mamy 26 czy tam 25 dni żeby zakontraktować zawodników... żeby nie było mnie też coś strzela jak patrzę, że inne kluby kogoś co chwilę kontraktują, a u nas cisza jak makiem zasiał. Ale powinniście się przyzwyczaić już do tego, nic nie da pisane co dwa posty, że cisza, czemu nic nie robią, czemu nie mamy składu na awans itp. itd. i codziennie w kółko to samo, dajcie na luz... Myślicie, że Sprawce zależy na spadku? Nie wydaję mi się.
Zjedziecie prezesa jak skład nie będzie się wam podobał, teraz to nie ma najmniejszego sensu.
Zjedziecie prezesa jak skład nie będzie się wam podobał, teraz to nie ma najmniejszego sensu.
Karol Baran Karol!
nadal liczę na skład:
Ułamek
Miśkowiak
Okoniewski
Miesiąc/Woodword/Lampart
B. Pedersen
Pieszczek
Bober
na rezerwie: Kudriaszow
Ułamek
Miśkowiak
Okoniewski
Miesiąc/Woodword/Lampart
B. Pedersen
Pieszczek
Bober
nie ma to jak *100 
Nie ma opcji na taki skład, chociaż pewnie każdy by taki chciał, myślę że jak z tej "wymarzonej" paki będzie Pedersen/Miesiąc[Lampart]/Miśkowiak to będzie bardzo dobrze.
Swoją drogą, ponoć Pieszczek woła w okolicy miliona za kontrakt.. ogromna kwota, jak na tego zawodnika.
Swoją drogą, ponoć Pieszczek woła w okolicy miliona za kontrakt.. ogromna kwota, jak na tego zawodnika.
czubek86 pisze:nadal liczę na skład:![]()
Ułamek
Miśkowiak
Okoniewski
Miesiąc/Woodword/Lampart
B. Pedersen
Pieszczek
Bober
ewentualnie za: Miesiąc/Woodword/Lampart = Gafurov lub P. Ljung.
ale wtedy, to już cytując klasyka" dziękuję, pozdrawiam"
Cookie pisze:Nie ma opcji na taki skład, chociaż pewnie każdy by taki chciał, myślę że jak z tej "wymarzonej" paki będzie Pedersen/Miesiąc[Lampart]/Miśkowiak to będzie bardzo dobrze.
około miliona? PLN? jak Niki sobi krzyczał chyba 800tyś i na sf każdy pisał, że go dobrze.... (wiecie co)
Pieszczek, to może chcieć może ze 200tyś. = ale nie ukrywajmy - jako junior śmiało może jechać za kogoś na seniorze w razie niemca
nie ma to jak *100 
Oskarinho pisze:Zwał jak zwał, jeździł tam na pewno będzie.
Nie "jak zwał tak zwał" tylko z listu intencyjnego kompletnie nic nie wynika. Taki list może sobie równie dobrze z Realem Madryt podpisać.
Póki co zawodnik 'wolny', ale mam nadzieję, że nie w sferze naszych zainteresowań.
Według Gazety Wyborczej Antonio ma jeździć w Łodzi gdzie go ściąga Kędziera.
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!
- niespokojny
- Trener
A Bjarne bardzo blisko Rzeszowa.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dzień Dobry! jest środa, 20 listopada 2013 roku, w Lublinie temperatura 5st, w południe do 7 st, niebo zachmurzone i nie przewiduje się opadów, imieniny Anatola i Sędzimira. Pod stadionem lubelskiego KMŻ-etu nie widziano żadnego busa i nie przewidujemy w najbliższym czasie wizyty potencjalnych zawodników czy też tzw ruchu transferowego.
Kolejny dzień możemy uznać za rozpoczęty
Kolejny dzień możemy uznać za rozpoczęty
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
A ja w Miśkowiaka nie wierzę. Sprawka już się tym zajął negocjując ciut mocniej niż w przypadku Jelenia. 
Oczywiście, że się zajął, dlatego o skład możecie być spokojni.
Skoro mamy jednak nabić 50 stron to czas pisać, że Sven Hanavald negocjuje
A poważniej, to poczytajcie sobie forum Rzeszowa. Fajną popelinę sieją. Myślałem, że tylko lubelacy tak mają
Pozdrawiam
Skoro mamy jednak nabić 50 stron to czas pisać, że Sven Hanavald negocjuje
A poważniej, to poczytajcie sobie forum Rzeszowa. Fajną popelinę sieją. Myślałem, że tylko lubelacy tak mają
Pozdrawiam
Antonio -- Łódz , Pedersen -- Rzeszów ..... jak się potwierdzi to parodia.
P.S Pewnie znowu będą jakieś promocje
no nic ostatni wpis czekam cierpliwie..
P.S Pewnie znowu będą jakieś promocje
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2013, o 11:34 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

lombard pisze:Oczywiście, że się zajął, dlatego o skład możecie być spokojni.
Śliniąc się do Chrzana?
A może jest tak że nasz Prezes jak w tym rosyjskim przysłowiu Ciszej jedziesz, dalej zajedziesz.
Nie robi zbyt dużego szumu a tym czasem mocno negocjuje...Jedno jest pewne popadanie w defetyzm nic nie pomoże a tylko może wpłynąć negatywne na nasze psyche
Nie robi zbyt dużego szumu a tym czasem mocno negocjuje...Jedno jest pewne popadanie w defetyzm nic nie pomoże a tylko może wpłynąć negatywne na nasze psyche
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!
Defetyzm to mozna rozsiewać albo szerzyć, popadać to można np. w depresję - o które zjawisko chodziło Tobie?
pozdr;)
pozdr;)
- Łoptymista
- Trener
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /131119427
Prezes musi byc bardzo czyms zajety.
Kod: Zaznacz cały
Chcieliśmy zapytać o to prezesa Dariusza Sprawkę, ale ten nie odbierał od nas wczoraj telefonu. Prezes musi byc bardzo czyms zajety.
Łoptymista pisze:http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20131120/ZUZEL0101/131119427Kod: Zaznacz cały
Chcieliśmy zapytać o to prezesa Dariusza Sprawkę, ale ten nie odbierał od nas wczoraj telefonu.
Pewnie akurat forum czytał
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Łoptymista pisze:http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20131120/ZUZEL0101/131119427Kod: Zaznacz cały
Chcieliśmy zapytać o to prezesa Dariusza Sprawkę, ale ten nie odbierał od nas wczoraj telefonu.
No prosze, Darek nie odbiera?! Toż to tylko jednorazowy wybryk..
A jednak odbiera.
http://www.lublin.sport.pl/sport-lublin/1,130862,14979298,Wychowanek_odchodzi__ale__nie_chodzi_o_pieniadze_.html
http://www.lublin.sport.pl/sport-lublin/1,130862,14979298,Wychowanek_odchodzi__ale__nie_chodzi_o_pieniadze_.html
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Kontrakty miały być podpisane w tym tygodniu ,z tego co można zauważyć , będzie Lampart śmigał w Lublinie. 

Możliwe,że Okoń zasili GKM więc jest szansa aby Misiek trafił do Lublina, tylko ciekawe czy sam zawodnik jest zainteresowany.
Gdybyś miał propozycje z Rzeszowa i Lublina co byś wybrał ??? To jest chyba oczywiste.