Nasi w zagranicznych startach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#452 Postautor: KubuÅ› » 16 czerwca 2004, o 09:47

Bardzo dobry wystep zanotowal Peter Karlsson, z bonusem zdobyl komplet punktow. Widac ze jest w dobrej formie, i juz chyba nic po niedzielnej chorobie niepozostalo. Brawo Peter :!:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#453 Postautor: Gelo » 16 czerwca 2004, o 10:18

Cóż można dodać? Jesteśmy prawdziwymi szczęśliwcami, bo mamy znakomitego zawodnika. Chętnie bym widział Petera w kolejnych sezonach.

meesha
Trener
Kontakt:

#454 Postautor: meesha » 16 czerwca 2004, o 10:41

Ale nieźle Tomka Golloba "eksploatują". W pięciu ostatnich biegach pojechał cztery razy :!: I nie dał rady Peterowi 8)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#456 Postautor: Gelo » 16 czerwca 2004, o 11:15

ja na ostatnim meczu slyszalem opinie, ze z Peterem trzeba bedzie sie rozstac w razie awansu bo jest za slaby na e-lige. Ja sie kompletnie z tym nie zgadzam!

Ja również. Może się narażę fanom Lee, ale dla mnie Peter jest pewniejszy. Myślę że przy odpowiednim sprzęcie jest w stanie jezdzić w ekstralidze na poziomie ok 10 punktów. Takie wyniki kręci w Szwecji, gdzie jezdzi z tymi samymi zazwodnikami, co w naszej elidze.

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#458 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 16 czerwca 2004, o 11:50

Gelo pisze:
ja na ostatnim meczu slyszalem opinie, ze z Peterem trzeba bedzie sie rozstac w razie awansu bo jest za slaby na e-lige. Ja sie kompletnie z tym nie zgadzam!

Ja również. Może się narażę fanom Lee, ale dla mnie Peter jest pewniejszy. Myślę że przy odpowiednim sprzęcie jest w stanie jezdzić w ekstralidze na poziomie ok 10 punktów. Takie wyniki kręci w Szwecji, gdzie jezdzi z tymi samymi zazwodnikami, co w naszej elidze.

No nie wiem czy masz w 100% rację!! Może pamiętasz mecze w tamtym sezonie(Lublin-Tarnów), jake Lee Objeżdżał Petera 8) Może za dobry do pary nie jest ale jeździ bardzo dobrze i nie wiem czy nie lepiej od Petera. Skąd wiessz jak by jeździł Lee dzisiaj w Lublinie a nie w ZG, bo przecież u nas atmosfera jest najlepsza w Polsce!! 8)