Lubelski klub w sezonie 2016

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: Lubelski klub w sezonie 2016

#126 Postautor: meesha » 12 listopada 2015, o 14:31

1000 wiernych dla których warto rozwinąć ten klub i pozyskać sponsora tytularnego z prawdziwego zdarzenia!

To moze tych 1000 wiernych wplaci po dwie stowy na konto Kaemzeciku i dlugu nie bedzie. Wtedy jedziemy dalej z tym cyrkiem w przyszlym sezonie i gra gitara :)

PS. Witam po polrocznej przerwie :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

krynston

#127 Postautor: krynston » 12 listopada 2015, o 14:35

Gelo pisze:Ja bym się nie obraził na taki scenariusz ze miasto spłaciłoby zadluzenie.lekka ręką zrobili to w przypadku ręcznej.wiem wiem miasto jest akcjonariuszem ale i kwoty zadłużenia są niewspółmierne.230 000 zl to dla miasta pryszcz.jedyny argument to fakt ze pieniądze przeznaczone na spłatę walkoweru za tor są wyrzucone w błoto

No właśnie- do tej pory wszystkie pieniądze włożone w klub poszły chyba na marne- jedynie przedłużyły dogorywanie. Powtórzę jeszcze raz- nawet jak miasto się dołoży to nie gwarantuje wystartowania w 2016. Gwarantuje dostanie licencji ale czy daje pewność, że prezes nie powie "daliście na 2015 to teraz dajcie na 2016 kasę, bo inaczej nie jedziemy". Skoro zapowiedzi wsparcia przez miasto traktujemy jako gruszki na wierzbie to jak traktować brak jakiejkolwiek deklaracji ze strony klubu co do startów?

Awatar użytkownika
lombard
Senior

#128 Postautor: lombard » 12 listopada 2015, o 14:41

Na tego typu pomysły jest zdecydowanie za późno. Oczywiście rozumiem celowość sprowokowania tej dyskusji, ale odpowiem ci messho zgodnie z moim przedmówcą tak: obawiam się, że to nie jest kwestia tych marnych /z pewnego punktu widzenia/ 230.000 zł i mam realne podstawy tak sądzić. 8)

Pisząc o 1000 kibiców miałem na myśli coś takiego:

@Scibi- "Kontynuowane będzie szkolenie młodzieży, która ma być w przyszłości podstawą drużyny."
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2015, o 15:46 przez lombard, łącznie zmieniany 1 raz.