Lubelski klub w sezonie 2016

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

Re: Lubelski klub w sezonie 2016

#201 Postautor: Gelo » 9 grudnia 2015, o 23:39

Tylko że tych dwóch o których myślę razem wzięci w sezonie zrobili kilkanaście punktów. Wkład punktowy najmniejszy w drużynie.gorzej jak mieli np.zapisane kwoty na przygotowanie których nie dostali.mam jednak nadzieje że klub się jakos zabezpieczył bo za taką jazdę obaj panowie powinni dopłacić.

jerry78
Trener

#202 Postautor: jerry78 » 10 grudnia 2015, o 09:56

Gelo pisze:mam jednak nadzieje że klub się jakos zabezpieczył

Nie żartuj Gelu.
Podobno jednym z naszych wierzycieli jest również Nike Luna :shock: , który nie pojechał w żadnym meczu, więc o czym tu mowa???

Koper
Trener
Kontakt:

#203 Postautor: Koper » 10 grudnia 2015, o 10:27

Ale był na prezentacji zespołu na Arenie Lublin , to niby za darmo ? :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#204 Postautor: Gelo » 10 grudnia 2015, o 13:07

Nie no żartujecie - prawda?

Awatar użytkownika
Marcinex
Senior

#205 Postautor: Marcinex » 10 grudnia 2015, o 13:40

Może chodzi o koszty dojazdu na sparing w Krośnie w którym pojechał
Obrazek

Motrowiec

#206 Postautor: Motrowiec » 13 grudnia 2015, o 15:26

Gelo pisze:Tylko że tych dwóch o których myślę razem wzięci w sezonie zrobili kilkanaście punktów. Wkład punktowy najmniejszy w drużynie.gorzej jak mieli np.zapisane kwoty na przygotowanie których nie dostali.mam jednak nadzieje że klub się jakos zabezpieczył bo za taką jazdę obaj panowie powinni dopłacić.

A jak byś zareagował jeśli byś się dowiedział że jednym z tych co nie podpisali jest Oskar.
I w przypadku jego osoby wcale bym sie nie dziwił.
Wszyscy wiemy jak klub wywiązał się z obietnic wobec niego a MDMP w Krośnie chyba przelało czarę goryczy.

Awatar użytkownika
lombard
Senior

#207 Postautor: lombard » 14 grudnia 2015, o 07:33

Nie wierzę. :shock: Znowu Oskarowi Lublin śmierdzi? Czy to jemu jedynemu coś obiecano a nie dano? Z pustego to i Salomon nie naleje. Ile w tym sporcie naobiecywano i nigdy się nie wywiązano to można by kilka tomów poezji wydać. Klubowi też obiecywano a potem wielokrotnie było jak było.
Życie pokazuje też, że bezsensem jest organizowanie przedsezonowych konferencji. Szkoda generować koszty bo to nic nie daje. Konferencję można i powinno się organizować jak wchodzi sponsor tytularny lub zaistnieje równie ważne wydarzenie. Inaczej to nie działa. Jeśli ktoś myślał, że organizując konferencję przyciągnie tym kogoś w późniejszym czasie, to się grubo pomylił. Prędzej ktoś odniósł mylne wrażenie, że wszystko jest ok i dadzą sobie radę. W sumie też tak myślałem a jednak widmo zniknięcia żużla się przybliżyło...
Na sparingi też nas niestety nie stać...Już lepszym pomysłem na otwarcie sezonu wydaje się zorganizowanie turnieju indywidualnego o Puchar Prezydenta. Przyjdzie trochę kibiców to zwróci się za metanol.
Ale czy to wypali? Brak 3 ugód to jednak spora przeszkoda na chwilę obecną...

Awatar użytkownika
istred
Trener

#208 Postautor: istred » 14 grudnia 2015, o 07:46

Motrowiec pisze:A jak byś zareagował jeśli byś się dowiedział że jednym z tych co nie podpisali jest Oskar.
I w przypadku jego osoby wcale bym sie nie dziwił.
Wszyscy wiemy jak klub wywiązał się z obietnic wobec niego a MDMP w Krośnie chyba przelało czarę goryczy.

Jeśli to prawda to Oskar zyskuje u mnie kolejne plusy. Mam nadzieję, że zostanie solidnym zawodnikiem, bo rozsądnym już jest, a takich w żużlu brakuje.

mkosz

#209 Postautor: mkosz » 14 grudnia 2015, o 09:27

lombard pisze:Czy to jemu jedynemu coś obiecano a nie dano?

No tak, to jest argument. :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#210 Postautor: Gelo » 14 grudnia 2015, o 09:52

A jak byś zareagował jeśli byś się dowiedział że jednym z tych co nie podpisali jest Oskar.
I w przypadku jego osoby wcale bym sie nie dziwił. Wszyscy wiemy jak klub wywiązał się z obietnic wobec niego a MDMP w Krośnie chyba przelało czarę goryczy.

Zareagowałbym brakiem zaskoczenia. Jeżeli ktoś od początku kariery za mentora obrał sobie starszego kolegę - również wychowanka, któremu również Lublin okresowo cyklicznie śmierdzi, czemu daje się upust na konferencjach oraz ucieczkami do Grudziądza - takie coś nie powinno dziwić. Z drugiej strony oczywiscie klub popełnia fatalne błędy. Na Oskara należy chuchać, dmuchać i od niego zacząć budowanie składu w jakiejkolwiek lidze.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#211 Postautor: niespokojny » 14 grudnia 2015, o 11:04

Oby nie dopuścili Zająców do ligi. Mieli szansę spłacić długi, nie wykorzystali jej. Teraz starają się o licencję warunkową do licencji warunkowej. Po co grzebać się kolejny rok w szmabie i przedłużać agonię. Przynajmniej za rok będzie można rozliczać władzę z obiecanek, a tak pokażą faka i do widzenia z żużlem na lata.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
istred
Trener

#212 Postautor: istred » 14 grudnia 2015, o 11:09

Po co grzebać się kolejny rok w szmabie i przedłużać agonię.
Po to żeby dostać kolejną dotację...

mema
Senior

#213 Postautor: mema » 15 grudnia 2015, o 17:29

Na dzień dzisiejszy z licencjami rewelacja
http://sportowefakty.wp.pl/zuzel/567115 ... ciu-klubow

Awatar użytkownika
lombard
Senior

#214 Postautor: lombard » 16 grudnia 2015, o 11:18

Przyznam szczerze, że bardzo dziwi mnie awersja niektórych kibiców do Motoru. Nie śledzę tego, ale czy kibice piłki ręcznej tak samo jada po dziewczynach że narobiły 2 miliony długu? :idea: :shock:
A może to wcale nie kibice Motoru tu i pod artykułami gazet oraz sportowych faktach i innych forach wypowiadają się o konieczności likwidacji tego sportu w mieście?
Powiedział P.Zając, że nie jest przyspawany do stołka? Więc pytam co kogo jeszcze boli? W czym widzi problem? Może niech sobie taki delikwent golnie dwa piwka i przemyśli jeszcze raz sprawę? Albo się kibicem jest na dobre i na złe albo się nim nie jest. Nie tylko nasz klub ma problemy.
mkosz pisze:
lombard pisze:Czy to jemu jedynemu coś obiecano a nie dano?

No tak, to jest argument. :lol:

Jak już coś cytujesz kolego, to nie wyrywaj z kontekstu! Cieszę się, że Tobie szef płaci na czas, dostajesz premie, trzynastki, bony na Święta i inne suveniry. Na prawdę zazdroszczę. Niestety nie wszyscy tak mają. :idea: Ja na ten przykład na te Święta dostałem 30% mniej niż rok temu. Będzie trzeba zrezygnować z zakupu nowych koszul co chwila. Żużel jest ostatnią rzeczą z której chcę rezygnować, bo wiem dobrze jaka jest rola i miejsce kibica! :idea: