Lubelski klub w sezonie 2016
Re: Lubelski klub w sezonie 2016
Tylko że tych dwóch o których myślę razem wzięci w sezonie zrobili kilkanaście punktów. Wkład punktowy najmniejszy w drużynie.gorzej jak mieli np.zapisane kwoty na przygotowanie których nie dostali.mam jednak nadzieje że klub się jakos zabezpieczył bo za taką jazdę obaj panowie powinni dopłacić.
Gelo pisze:mam jednak nadzieje że klub się jakos zabezpieczył
Nie żartuj Gelu.
Podobno jednym z naszych wierzycieli jest również Nike Luna
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ale był na prezentacji zespołu na Arenie Lublin , to niby za darmo ? 
Nie no żartujecie - prawda?
Może chodzi o koszty dojazdu na sparing w Krośnie w którym pojechał

Gelo pisze:Tylko że tych dwóch o których myślę razem wzięci w sezonie zrobili kilkanaście punktów. Wkład punktowy najmniejszy w drużynie.gorzej jak mieli np.zapisane kwoty na przygotowanie których nie dostali.mam jednak nadzieje że klub się jakos zabezpieczył bo za taką jazdę obaj panowie powinni dopłacić.
A jak byś zareagował jeśli byś się dowiedział że jednym z tych co nie podpisali jest Oskar.
I w przypadku jego osoby wcale bym sie nie dziwił.
Wszyscy wiemy jak klub wywiązał się z obietnic wobec niego a MDMP w Krośnie chyba przelało czarę goryczy.
Nie wierzę.
Znowu Oskarowi Lublin śmierdzi? Czy to jemu jedynemu coś obiecano a nie dano? Z pustego to i Salomon nie naleje. Ile w tym sporcie naobiecywano i nigdy się nie wywiązano to można by kilka tomów poezji wydać. Klubowi też obiecywano a potem wielokrotnie było jak było.
Życie pokazuje też, że bezsensem jest organizowanie przedsezonowych konferencji. Szkoda generować koszty bo to nic nie daje. Konferencję można i powinno się organizować jak wchodzi sponsor tytularny lub zaistnieje równie ważne wydarzenie. Inaczej to nie działa. Jeśli ktoś myślał, że organizując konferencję przyciągnie tym kogoś w późniejszym czasie, to się grubo pomylił. Prędzej ktoś odniósł mylne wrażenie, że wszystko jest ok i dadzą sobie radę. W sumie też tak myślałem a jednak widmo zniknięcia żużla się przybliżyło...
Na sparingi też nas niestety nie stać...Już lepszym pomysłem na otwarcie sezonu wydaje się zorganizowanie turnieju indywidualnego o Puchar Prezydenta. Przyjdzie trochę kibiców to zwróci się za metanol.
Ale czy to wypali? Brak 3 ugód to jednak spora przeszkoda na chwilę obecną...
Życie pokazuje też, że bezsensem jest organizowanie przedsezonowych konferencji. Szkoda generować koszty bo to nic nie daje. Konferencję można i powinno się organizować jak wchodzi sponsor tytularny lub zaistnieje równie ważne wydarzenie. Inaczej to nie działa. Jeśli ktoś myślał, że organizując konferencję przyciągnie tym kogoś w późniejszym czasie, to się grubo pomylił. Prędzej ktoś odniósł mylne wrażenie, że wszystko jest ok i dadzą sobie radę. W sumie też tak myślałem a jednak widmo zniknięcia żużla się przybliżyło...
Na sparingi też nas niestety nie stać...Już lepszym pomysłem na otwarcie sezonu wydaje się zorganizowanie turnieju indywidualnego o Puchar Prezydenta. Przyjdzie trochę kibiców to zwróci się za metanol.
Ale czy to wypali? Brak 3 ugód to jednak spora przeszkoda na chwilę obecną...
Motrowiec pisze:A jak byś zareagował jeśli byś się dowiedział że jednym z tych co nie podpisali jest Oskar.
I w przypadku jego osoby wcale bym sie nie dziwił.
Wszyscy wiemy jak klub wywiązał się z obietnic wobec niego a MDMP w Krośnie chyba przelało czarę goryczy.
Jeśli to prawda to Oskar zyskuje u mnie kolejne plusy. Mam nadzieję, że zostanie solidnym zawodnikiem, bo rozsądnym już jest, a takich w żużlu brakuje.
lombard pisze:Czy to jemu jedynemu coś obiecano a nie dano?
No tak, to jest argument.
A jak byś zareagował jeśli byś się dowiedział że jednym z tych co nie podpisali jest Oskar.
I w przypadku jego osoby wcale bym sie nie dziwił. Wszyscy wiemy jak klub wywiązał się z obietnic wobec niego a MDMP w Krośnie chyba przelało czarę goryczy.
Zareagowałbym brakiem zaskoczenia. Jeżeli ktoś od początku kariery za mentora obrał sobie starszego kolegę - również wychowanka, któremu również Lublin okresowo cyklicznie śmierdzi, czemu daje się upust na konferencjach oraz ucieczkami do Grudziądza - takie coś nie powinno dziwić. Z drugiej strony oczywiscie klub popełnia fatalne błędy. Na Oskara należy chuchać, dmuchać i od niego zacząć budowanie składu w jakiejkolwiek lidze.
- niespokojny
- Trener
Oby nie dopuścili Zająców do ligi. Mieli szansę spłacić długi, nie wykorzystali jej. Teraz starają się o licencję warunkową do licencji warunkowej. Po co grzebać się kolejny rok w szmabie i przedłużać agonię. Przynajmniej za rok będzie można rozliczać władzę z obiecanek, a tak pokażą faka i do widzenia z żużlem na lata.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Po to żeby dostać kolejną dotację...Po co grzebać się kolejny rok w szmabie i przedłużać agonię.
Na dzień dzisiejszy z licencjami rewelacja
http://sportowefakty.wp.pl/zuzel/567115 ... ciu-klubow
http://sportowefakty.wp.pl/zuzel/567115 ... ciu-klubow
Przyznam szczerze, że bardzo dziwi mnie awersja niektórych kibiców do Motoru. Nie śledzę tego, ale czy kibice piłki ręcznej tak samo jada po dziewczynach że narobiły 2 miliony długu?
A może to wcale nie kibice Motoru tu i pod artykułami gazet oraz sportowych faktach i innych forach wypowiadają się o konieczności likwidacji tego sportu w mieście?
Powiedział P.Zając, że nie jest przyspawany do stołka? Więc pytam co kogo jeszcze boli? W czym widzi problem? Może niech sobie taki delikwent golnie dwa piwka i przemyśli jeszcze raz sprawę? Albo się kibicem jest na dobre i na złe albo się nim nie jest. Nie tylko nasz klub ma problemy.
Jak już coś cytujesz kolego, to nie wyrywaj z kontekstu! Cieszę się, że Tobie szef płaci na czas, dostajesz premie, trzynastki, bony na Święta i inne suveniry. Na prawdę zazdroszczę. Niestety nie wszyscy tak mają.
Ja na ten przykład na te Święta dostałem 30% mniej niż rok temu. Będzie trzeba zrezygnować z zakupu nowych koszul co chwila. Żużel jest ostatnią rzeczą z której chcę rezygnować, bo wiem dobrze jaka jest rola i miejsce kibica! 
A może to wcale nie kibice Motoru tu i pod artykułami gazet oraz sportowych faktach i innych forach wypowiadają się o konieczności likwidacji tego sportu w mieście?
Powiedział P.Zając, że nie jest przyspawany do stołka? Więc pytam co kogo jeszcze boli? W czym widzi problem? Może niech sobie taki delikwent golnie dwa piwka i przemyśli jeszcze raz sprawę? Albo się kibicem jest na dobre i na złe albo się nim nie jest. Nie tylko nasz klub ma problemy.
mkosz pisze:lombard pisze:Czy to jemu jedynemu coś obiecano a nie dano?
No tak, to jest argument.
Jak już coś cytujesz kolego, to nie wyrywaj z kontekstu! Cieszę się, że Tobie szef płaci na czas, dostajesz premie, trzynastki, bony na Święta i inne suveniry. Na prawdę zazdroszczę. Niestety nie wszyscy tak mają.