Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Straszna bieda tam musi być, skoro boją się, że kibic wybierze PPV zamiast biletu na mecz.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
grzesieck pisze:Cooper pisze:GIGI pisze:Trzeba do prezydenta Zuka zapukac. Moze cos sie uda zalatwic.
Zuk ma pojechac do Gniezna i negocjowac z tamtejszym klubem, czy co?
nie, niech zadzwoni do soltysa w Gnieznie i ten niech negocjuje z tamtejszym klubem
Komentarz roku
medyk pisze:Straszna bieda tam musi być, skoro boją się, że kibic wybierze PPV zamiast biletu na mecz.
Ciekawe czy zawodnicy popłaceni...
- niespokojny
- Trener
Mam nadzieje, ze nasi zawodnicy stana na wysokosci zadania i im dokopia. Jak nie chca transmisji tv to niech zostana w 2 lidze, bo w I nie mieliby nic do gadania. Malomiasteczkowe buractwo. Po tych akcjach i zachowaniu pseudogwiazd w Lublinie, a teraz robieniu na zlosc kibicom lubelskim, stoja dla mnie w jednym rzedzie z ostrowiakami.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Cooper pisze:GIGI pisze:Trzeba do prezydenta Zuka zapukac. Moze cos sie uda zalatwic.
Zuk ma pojechac do Gniezna i negocjowac z tamtejszym klubem, czy co?
Jesli to pomoze
medyk pisze:Straszna bieda tam musi być, skoro boją się, że kibic wybierze PPV zamiast biletu na mecz.
Dokładnie, tam jest bieda. Nie każdy klub dostaje 1,2 mln z miasta.Poza tym budżet Startu z tego co kiedyś podawali w mediach kształtuje się w okolicach 1,5 mln, czyli jest dwukrotnie mniejszy od lubelskiego.
A moze ktos wrzuci stream na YT?;)
Jak sie boja o frekwencje to wystarczy wynegocjowac transmisje wylacznie na telebimie i klopot z glowy.
Można też zakresem ip ograniczyc
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Czas na zmiany :]
sting126 pisze:Można też zakresem ip ograniczyc
obawiam sie, ze tego akurat nie mozna
Może ktoś z niezłym telefonem zdecydowalby się na transmisję live na youtube? Plus moze jakaś zrzutka na zachętę za poswiecenie;)
W Szwecji popadalo a nawet pada dalej i jadą, dla nich to żadna przeszkoda. Tak powinno być i u nas...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Sober pisze:Może ktoś z niezłym telefonem zdecydowalby się na transmisję live na youtube? Plus moze jakaś zrzutka na zachętę za poswiecenie;)
Chetnie sie dorzuce i pewno kilku uzytkownikow wiecej rowniez