Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Lombard wyluzuj, bo już nie da się czytać tego lamentowania. Ktoś wyżej wstawił wywiad, w którym Więckowski stwierdził, że lepiej będzie jak ogłoszą cały skład za jednym zamachem, a Ty od miesiąca masz pełne gacie, bo nie wiesz kto będzie w składzie. Wrzuć na luz i poczekaj jeszcze chwilę.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jestem jak najbardziej wyluzowany i oczywiście cierpliwie poczekam na efekty. A że spodziewałem się czegoś innego...ale przeżyję i to.
I nie tyle mi chodzi nawet o nazwiska co o styl i formę. Wypowiedzi o szukaniu sponsorów mówią jedno z dwóch rzeczy, że albo mamy za mało pieniędzy, albo nie było o czym powiedzieć w wywiadzie. Obie rzeczy nie świadczą za dobrze. Teraz jest czas podpisywania kontraktów, a do wiosny można sobie szukać sponsorów na sezon 2018.
I nie tyle mi chodzi nawet o nazwiska co o styl i formę. Wypowiedzi o szukaniu sponsorów mówią jedno z dwóch rzeczy, że albo mamy za mało pieniędzy, albo nie było o czym powiedzieć w wywiadzie. Obie rzeczy nie świadczą za dobrze. Teraz jest czas podpisywania kontraktów, a do wiosny można sobie szukać sponsorów na sezon 2018.
Ostatnio pisałem ,że z bardzo dobrej strony prezentował się Rohan Tungate na Grand Prix. Więc może on będzie brany pod uwagę... Młody, ambitny, waleczny i chyba bardziej dyspozycyjny niż Masters :)
Pod uwage juz zostal wziety- w Lodzi
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Admin czas na serwerze pora zmienic ☺
- _piotrusss
- Kadrowicz
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/71943 ... kstralidze
Jak się Witek wnerwi na to jego szukanie szczęścia w ekstralidze to mu powie żeby szedł w cholerę [emoji3] Nie jestem pewien czy to zawodnik na tak wysoki poziom.
Jak się Witek wnerwi na to jego szukanie szczęścia w ekstralidze to mu powie żeby szedł w cholerę [emoji3] Nie jestem pewien czy to zawodnik na tak wysoki poziom.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
-
Zaratustra
- Kadrowicz