Co do meczu i postawy Sama to nie mogłem patrzeć na to co robi w pierwszych dwóch biegach na pierwszym łuku na KAŻDYM okrążeniu. Cóż to były za figury i czemu miały służyć? Oświećcie mnie proszę..
Lokomotiv Dyneburg - Speed Car Motor Lublin 06.05.2018
- Egon
- Zawodowiec
Re: Lokomotiv Dyneburg - Speed Car Motor Lublin 06.05.2018
Szkoda komentować, można wejść na profil i poczytać wcześniejsze posty.
Co do meczu i postawy Sama to nie mogłem patrzeć na to co robi w pierwszych dwóch biegach na pierwszym łuku na KAŻDYM okrążeniu. Cóż to były za figury i czemu miały służyć? Oświećcie mnie proszę..
Później jazda zgoła inna niż przez poprzednie 7 biegów, ale do końca (chyba jak każdy) bałem się o to czy dowiezie swoje punkty czy nie.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
kondzio78 pisze:Oczywiście ze nie ma kim ale to juz problem dyrektora sportowego ktory sie zachłysną swoim geniuszem i pracowitoscią.Wystarczy zobaczyć co się dzieje jak AJ traci furę i przebudzenia dostaje Lambert w dwóch ostatnich biegach. Nie wiem jak to się stało ale to ze jesteśmy na pierwszym miejscu to fart.
Takich bredni dawno nie czytałem.
Slusznie meesha zauwazyl, Ameryki zreszta nie odkrywajac, ze znow wygrywamy mecz juniorami. To jest w zuzlu klucz do sukcesu, mozemy zajsc naprawde daleko, z awansem wlacznie. Jak dotad najlepszym mlodziezowcem w lidze jest oczywiscie Wiktor, a drugim kto? Oskar ;)
- tezetomaniak
- Trener
Mecze wygrywamy juniorami, ale jak przegrywamy to seniorami? :D
Oczywiście dobry junior może wskakiwać do biegów i ciągnąć/ratować wynik. Ale kto broni mieć na 1-5 samych kozaków na 12+ ;)
Oczywiście dobry junior może wskakiwać do biegów i ciągnąć/ratować wynik. Ale kto broni mieć na 1-5 samych kozaków na 12+ ;)
Przegrywamy? Coś przegapilem? :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie moglem "śledzić" meczu nazywo, ale po wszystkim wchodze na relacje, widze wynik, patrze kto jak punktowal i mysle: Nie moglo byc lepiej (choc taki wynik mniej wiecej przewidzialem).
Nie czaje tego calego p**rdolenia.
Jest zle?-bronimy niemoty, jest dobrze?-marudzimy ze jest zle.
Wezcie malkontenci zmiencie sobie zainteresowania
Nie czaje tego calego p**rdolenia.
Jest zle?-bronimy niemoty, jest dobrze?-marudzimy ze jest zle.
Wezcie malkontenci zmiencie sobie zainteresowania
To jest fenomen co robimy w tym sezonie !
Powoli stajemy się czarnym koniem rozgrywek i głównym faworytem do awansu.
Masters nareszcie przebudzenie!
To jest zawodnik który może się obudzić i punktować na poziomie Lamberta, absolutnie od składu powinien być odsunięty Miesiąc i rozpatrywanie jego kandydatury w meczu powinno być poparte jedynie nagłą zmianą jego formy, oraz wygrywanie na treningach i to ewentualnie za Jelenia, ale też nie na mecze w Lublinie tylko ewentualnie wyjazdy.
Mamy kompletny zespół, uzupełniający się ze świetnymi juniorami, a pierwszy mecz to był wypadek przy pracy i najzwyczajniej wykorzystaliśmy limit pecha na ten sezon :)
Powoli stajemy się czarnym koniem rozgrywek i głównym faworytem do awansu.
Masters nareszcie przebudzenie!
To jest zawodnik który może się obudzić i punktować na poziomie Lamberta, absolutnie od składu powinien być odsunięty Miesiąc i rozpatrywanie jego kandydatury w meczu powinno być poparte jedynie nagłą zmianą jego formy, oraz wygrywanie na treningach i to ewentualnie za Jelenia, ale też nie na mecze w Lublinie tylko ewentualnie wyjazdy.
Mamy kompletny zespół, uzupełniający się ze świetnymi juniorami, a pierwszy mecz to był wypadek przy pracy i najzwyczajniej wykorzystaliśmy limit pecha na ten sezon :)
;]
Wspaniały mecz, emocje do końca. Mamy świetną wyrównaną drużynę z juniorami z innej ligi. Jak się patrzy na jazdę Wiktora i porównuje np. Kubę Miśkowiaka to człowiek zadaje sobie pytanie czym kierował się Dobrucki w powołaniach do kadry... Co do meczu -krytykowanie kogokolwiek za wygraną na tak trudnym terenie nie ma najmniejszego sensu. Dla mnie cichym bohaterem jest Sam. Nie znał toru a wyciągnął wnioski z przegranych i rewelacyjnie pracował manetką na pierwszym łuku. Daniel też zrobił swoje jak na Dauga
Gelo pisze:Wspaniały mecz, emocje do końca. Mamy świetną wyrównaną drużynę z juniorami z innej ligi. Jak się patrzy na jazdę Wiktora i porównuje np. Kubę Miśkowiaka to człowiek zadaje sobie pytanie czym kierował się Dobrucki w powołaniach do kadry... Co do meczu -krytykowanie kogokolwiek za wygraną na tak trudnym terenie nie ma najmniejszego sensu. Dla mnie cichym bohaterem jest Sam. Nie znał toru a wyciągnął wnioski z przegranych i rewelacyjnie pracował manetką na pierwszym łuku. Daniel też zrobił swoje jak na Dauga
Amen!
Gelo pisze: Co do meczu -krytykowanie kogokolwiek za wygraną na tak trudnym terenie nie ma najmniejszego sensu [...]Daniel też zrobił swoje jak na Dauga
Wow. Jestem pod wrażeniem opinii o Danielu. Podzielam ;)
Patrząc nieco do przodu. Kolejnych 5 spotkań to:
1.Kraków dom
2. Piła wyjazd
3. Piła dom
4. Kraków wyjazd
5. Dyneburg dom
Jeśli nie zawiedziemy w Pile I nie przytafi nam się tfu tfu nic złego powinniśmy uzyskać z tych spotkań komplet 13 punktów.
Z pozostałych spotkań najistotniejsze będzie moim zdaniem to z Gdańskiem u siebie, wcale łatwo nie będzie a tych punktów nie można stracić, pozostałe to moim zdaniem ile wywieziemy tyle będzie. Czyli po 10 kolejkach powinniśmy mieć spokojnie lidera, a kluczowe spotkania rundy zasadniczej są niemal wszystkie już za nami :)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Czarnym koniem rozgrywek - moim zdaniem - jest Gniezno. Nie umniejszam naszej drużynie, ale my się cokolwiek wzmocniliśmy, a oni nie; my wygrywamy wszystkie mecze jak dotąd (poza pierwszym), ale mamy też dość łaskawy terminarz. I jeśli wygrywamy to nieznacznie - o bonusy może być ciężko. Mimo to jednak, w tyle głowy świeci mi nadzieja, że to, co przed nami, może mieć nieoczekiwany przebieg i myślę - a nie wiem czy jestem w tym odosobniony, czy nie - że z Gniezna jesteśmy w stanie wywieźć 3 punkty. Podobnie myślę o Rybniku. Co do Łodzi to nie mam żadnych nadziei, bo kompletnie nie wiem czego spodziewać się po ich torze. Moje nadzieje co do powyższych wynikają z faktu, że nasza drużyna wszystkie mecze na własnym torze jedzie tak, jakby była na wyjazdach. Może to ten czas, kiedy nie ma już znaczenia czy tor jest domowy czy wyjazdowy? W tym sezonie nie zdziwi mnie nic. Żaden obrót sprawy.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Ja natomiast uważam, że Piła to trudny teren i wcale nasze zwycięstwo nie musi być takie oczywiste. Ostatni nasz wyjazd (2015 rok) to sromotne porażki do 31 i 29. Owszem, możemy tam zwyciężyć, ale wcale nie uważam, że będzie nam tam łatwiej niż w Dauga.
Co do Łodzi - ja bym nie demonizował ich toru - póki co nie mają gdzie trenować i na czym jeździć, co się odbija na ich postawie. Wjeżdżenie w swój tor też trochę zajmie, moim zdaniem prędzej wygramy w Łodzi (jeśli ten stadion będą mieli) niż w Rybniku.
Co do Łodzi - ja bym nie demonizował ich toru - póki co nie mają gdzie trenować i na czym jeździć, co się odbija na ich postawie. Wjeżdżenie w swój tor też trochę zajmie, moim zdaniem prędzej wygramy w Łodzi (jeśli ten stadion będą mieli) niż w Rybniku.