Jak zezłomować Kaczmarka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Kamil232

#26 Postautor: Kamil232 » 22 lipca 2004, o 16:28

Gelo pisze:
Maxx pisze:Żenada przyjacielu to było przywiezienie na mecz do Lublina 9-cio osobowego składu zamiast 7. I co Ty na to?
Uważasz, że Rzeszów wygrał ten mecz czysto? Jeśli tak to strasznie naiwny jesteś...
I to jest smutne.

Żenada to jeszcze wręczanie łapówki za przygotowanie toru pod swoich. Umowa zlecenie:
Zleceniodawca - Marma Rzeszów, zleceniobiorca Sp.z.o.o TWARDO RÓWNO I PRZYJEMNIE - J.Kaczmarek & Co.
Rachunek:
ubijanie toru na beton - 400 zł.
pilnowanie innych meczów przez telefon - 200
zamknięcie gęby sędziemu - 100
zezwolenie na lotne starty - 100
suma - 800.
Zleceniobiorca zobowiązuje się do wykonania dzieła w terminie meczu, pod rygorem nieotrzymania wynagrodzenia.

A świstak siedzi i zawija je w te sreberka...

No wiec moze mi ktos wyjasni dlaczego dopiero teraz wychodzi sprawa sprzed roku ??? Dlaczego Dyrektor Siwek dopiero ja teraz ujawnia ?? Czy nie aby po to, zeby odegrac sie na KAczmarku a jakby go na tym meczu nie było to moze sprawa wogole by na swiatło dzienne nie wyszła ?? Bo tak mi sie wydaje

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#27 Postautor: Łoptymista » 22 lipca 2004, o 17:15

Kamil232 pisze:
No wiec moze mi ktos wyjasni dlaczego dopiero teraz wychodzi sprawa sprzed roku ??? Dlaczego Dyrektor Siwek dopiero ja teraz ujawnia ?? Czy nie aby po to, zeby odegrac sie na KAczmarku a jakby go na tym meczu nie było to moze sprawa wogole by na swiatło dzienne nie wyszła ?? Bo tak mi sie wydaje

A co to jest za argument, ze dopiero teraz wyszło szydło z worka. To, że oszust przez rok był nietyklalny oznacza, że ma się mu odpuścić. Co to zamyślenie! Widać, że nie masz pojęcia o życiu. Czasem, żeby prawda wyszła na jaw potrzeba czasu, kiedy indziej impulsy. Niekiedy jednego i drugiego. Tak było tym razem.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#28 Postautor: istred » 22 lipca 2004, o 17:24

konradeczek_fransik pisze: hm że przekupilismy za 2 tys. zł obserwatora? bo nie zrobil przyczepnego toru tak? bueheheheh

Od kiedy to obserwator przygotowuje tor ? :shock:

Co do postawy naszych zawodników to już inna sprawa - poczytajcie sobie posty po meczu.

Konradeczek, jesli nie znasz sprawy to siÄ™ nie wypowiadaj.

max3
Zawodowiec

#29 Postautor: max3 » 22 lipca 2004, o 17:37

To uwazacie ,ze pan Kaczmarek nie pomogl wam wygrac meczu .Cala wasza druzyna jezdzi dobze na betonie ,na przyczepnym za wiele by nie zdzialala.

Awatar użytkownika
michal85

#30 Postautor: michal85 » 22 lipca 2004, o 17:52

max3 pisze:To uwazacie ,ze pan Kaczmarek nie pomogl wam wygrac meczu .Cala wasza druzyna jezdzi dobze na betonie ,na przyczepnym za wiele by nie zdzialala.

to ciekawe...Jak juz niejeden mowil, my jezdzimy na torze lekko przyczepnym :P To tlyko tak w gwoli scislosci ;)

pozdrawiam

konradeczek_fransik

#31 Postautor: konradeczek_fransik » 22 lipca 2004, o 18:08

istred pisze:
konradeczek_fransik pisze: hm że przekupilismy za 2 tys. zł obserwatora? bo nie zrobil przyczepnego toru tak? bueheheheh

Od kiedy to obserwator przygotowuje tor ? :shock:

Co do postawy naszych zawodników to już inna sprawa - poczytajcie sobie posty po meczu.

Konradeczek, jesli nie znasz sprawy to siÄ™ nie wypowiadaj.

no Wy tak twierdziliscie ze on kazal zrobic u Was beton...:) dobra ja sie juz nie wypowiadam ale prawda tez jest taka ze nie umiecie sie pogodzic ze Rzeszów wygral w LBN...ach te posty Gdansk nie wygral Gorzów nie wygra to gdzie jakies folie lub cos takiego....pisaliscie (niektorzy() takie posty.... ale stwierdzam ze przez tych debili którzy tak pisza nie bede mial do Was jakies niechęci? (tak jak do buczoków) bo bylem w LBN i było wszystko spoko gadalem z nielktorymi z Was... chodz byl jeden incydent co koles chcial nam flagi skroic... co niektorzy z Was nie maja pewnie pojecia o tym...
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#32 Postautor: Łoptymista » 22 lipca 2004, o 18:13

Daj spokój nikt nie pisze, że tego dnia nasze orły wzniosły się na wyżyny i że Śledź czy Franek był lepszy od Kuciapy i spółki!
Tu chodzi o coś zupełnie innego, ale chyba ty takich subtelności nie jesteś w stanie wyłapać i wszystko sprowadzasz do walki miast.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior