Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
konradeczek_fransik

#226 Postautor: konradeczek_fransik » 25 lipca 2004, o 23:16

Ar2rB pisze:
konradeczek_fransik pisze:mozemy byc tylko źli zescie nam wyjebali trojana i jeszcze młodzików no i my wam wyjebalismy Dawida...
wy jechaliscie bez Piszcza my bez Ciapka... któy jest lepszy niz Piszcz:):)

Az sie prosi żeby dzieciaka zabanować. Gnojku drogi, co ty jeszcze o tej porze przed komputerem robisz?

dawaj dawaj:D:D szydze z Was:D i tyle mozecie mi dac bana przynajmniej nie bede juz czytal pierdol kupilismy mecz u was tzn pana K teraz mielismy farta... wezscioe sie wszyscy zastanówcie co piszecie...
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

rzeszowiak

#227 Postautor: rzeszowiak » 25 lipca 2004, o 23:17

nie zrozumiałes mnie."Tego dnia" znaczyło ze dzisiaj bylsimy lepsi ;-) jakbym chciał napisac o tym pamietnym meczu(44:45) to napisałbym TAMTEGO dnia :P sorry za małe zamieszanie.

Uwazam ze tamtego dnia mieliscie duzo szczescia ale wygraliscie i to sie liczyło :P Tym razem my bylismy góra.A do Tego ze bylismy 2 razy lepsi to sie zgadzam bo u was w Lublinie takze nie błysneliscie :P czyli jak na razie wychodzi na 2:1 dla nas w meczach :P

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#228 Postautor: arek200 » 25 lipca 2004, o 23:20

Mrucky pisze:
arek200 pisze: Ciekawe jaki byłby wynik jakby Piszczyk jechał i Dawid. A co do zachowania rzeszowskich kibiców to nie powiem już o tym pedziu co wkurwiał wszystkich,ale o reakcji kibiców na to, że Stachyra już nie pojedzie.

Tak ciekawe co by było gdyby Kuciapa nie miał upadku w Krośnie i nie zatrał silnika w pierwszym swoim biegu, no i ciekwe jeszcze co by było gdyby Rempała pojechał taq jak zwykle ?

Weź, o czym ty w ogóle mówisz. Przecież nie chodzi mi o to, żeby powiedzieć, że dziś powinniśmy wygrać, ale o to, że trochę konsekwencji z waszej strony by się przydało. Jak wtedy latały takie teksty z waszej strony to było spoko, to teraz zobaczcie jak to bzmi z drugiej strony. Chyba sam przyznasz, że tym razem była odwrotna sytuacja, jeśli chodzi oskłady drużyn niż w pierwszym meczu

Awatar użytkownika
superman

#229 Postautor: superman » 25 lipca 2004, o 23:21

dzeikujemy za widowisko dziekuejmy kibicom byliscie super szkoda tylko burasow z resovi ktorzy przyszli siedziec na sektor KK:(
ZKS STAL RZESZÓW

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#231 Postautor: mcprzemek